| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
platoom
Pridružen/-a: Sre Sep 2011 21:08 Prispevkov: 4 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2013 18:45 Naslov sporočila: Mirage Omni S10 SUB - okvara |
|
|
Zanima me, kje se da zadevo poservisirati glede na to, da je Korado, ki je bil zastopnik menda ugasnil.
Woofer se ne izklopi avtomatsko in tudi če ni povezan z povezovalnimi kabli je stalno prisoten brum.
hvala
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
piaggioitaly
Pridružen/-a: Sob Jun 2012 6:13 Prispevkov: 142
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2013 18:49 Naslov sporočila: |
|
|
Servis za Korado je imel Duel v Bitnjah pri sk.loki, je pa se danes aktiven serviser.
Tuki mas st. 041 682 202 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2013 18:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Če bo po sreči bom imel driver plato Klipsch subwooferja odveč (sem se nategnil pri bidanju) in bom to oddal po nabavni ceni. Ga ni boljšga, vključno z avtomatiko izklopa, imam pa dve Yamahi sub, pa ne rabim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2013 22:59 Naslov sporočila: Re: Mirage Omni S10 SUB - okvara |
|
|
| platoom je napisal/a: | Zanima me, kje se da zadevo poservisirati glede na to, da je Korado, ki je bil zastopnik menda ugasnil.
Woofer se ne izklopi avtomatsko in tudi če ni povezan z povezovalnimi kabli je stalno prisoten brum. |
Corrado (in ne Korado) je seveda še vedno aktivno podjetje a se ukvarjajo izključno s svojo znamko System Fidelity (in nekaj dodatki nekaterih drugih proizvajalcev).
Kar se pa tuče servisa, ti ga pa lahko Duel zagotovo poštima.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|