| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
croak
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08 Prispevkov: 70 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 22:28 Naslov sporočila: KEF C3 |
|
|
| Torej zanima me zmogljivost teh zvočnikov? Rabim ene male zvočnike za polico, ojačevalec bo YAMAHA AS 700, bi bili te zvočniki primerni? Morda kakšna alternativa v tem cenovnem rangu. Nekaj sem našel je to vredno nakupa? http://www.player.rs/product.php?ID=1363 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
croak
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08 Prispevkov: 70 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Dec 30, 2012 14:14 Naslov sporočila: |
|
|
| Nihče ne pozna teh zvočnikov? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Ned Dec 30, 2012 15:54 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen.
Kaj za vas pomeni zmogljivost? Za kakšen namen jih potrebujete? Za Kef C3 ne vem a Klipschi (po vašem linku sodeč) so znani po obilnem nizkotonskem področju, niso pa primerni za "svetle" ojačevalce, kar naj bi pomenilo agresiven zvok. Zelo težko je svetovati, glede na to, da ima vsak svojo predstavo o zvoku. Preglejte ponudbo, ki se nahaja med trgovinami na tem portalu in povprašajte ali je možno kaj iz njihove ponudbe priključiti na vaš ojačevalnik. Mogoče bi vam pa ustrezali tudi kakšni B&W 686. Včasih je bila z Yamaho to dobra kombinacija, je pa res da vsak produkt nekega proizvajalca ni možno na splošno okarakterizirati.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02 Prispevkov: 52
|
Objavljeno: Ned Dec 30, 2012 17:21 Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno Kef C3 ni nihče slišal, zato malo poglej po spletu, kakšna so mnenja (uporabnikov). Tako ali tako ti bo vsak rekel, da jih je potrebno poslušati, ker je to pač odvisno od posameznika kakšen zvok išče. Sicer pri ceni 200 evrov verjetno ne bo ogromnih razlik med modeli, se pa ravno tako izplača malo pogledati na okoli. Recimo jaz bi si šel poslušat npr. Monitor Audio BR1 ali celo BR2 (slednjega lahko poslušaš v Harvey Norman, vsaj nazadnje, ko sem bil tam, je bil priklopljen), pa recimo Dali Zenzor 1 ali Lektor 1 (imaš v Big Bangu). Imaš pa še kar nekaj izbire v tem cenovnem razredu npr. Q Acoustics 2020, Indanal Line Tesi, Wharfedale Diamond 10.1 itd. Kot je že rekel trancedeejay, malo poglej kaj se prodaja, pa boš že kaj našel. Mnogi ti bodo svetovali tudi rabljene zvočnike, tako da če to ni ovira se ozri tudi na rabljene zvočnike. Če se pa ne moreš odločiti, pa izberi tiste, ki so ti najlepši ... meni je izgled ravno tako pomemben  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|