Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

KEF C3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
croak

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 22:28    Naslov sporočila: KEF C3 Odgovori s citatom

Torej zanima me zmogljivost teh zvočnikov? Rabim ene male zvočnike za polico, ojačevalec bo YAMAHA AS 700, bi bili te zvočniki primerni? Morda kakšna alternativa v tem cenovnem rangu. Nekaj sem našel je to vredno nakupa? http://www.player.rs/product.php?ID=1363
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
croak

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2012 14:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nihče ne pozna teh zvočnikov?
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2012 15:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen.
Kaj za vas pomeni zmogljivost? Za kakšen namen jih potrebujete? Za Kef C3 ne vem a Klipschi (po vašem linku sodeč) so znani po obilnem nizkotonskem področju, niso pa primerni za "svetle" ojačevalce, kar naj bi pomenilo agresiven zvok. Zelo težko je svetovati, glede na to, da ima vsak svojo predstavo o zvoku. Preglejte ponudbo, ki se nahaja med trgovinami na tem portalu in povprašajte ali je možno kaj iz njihove ponudbe priključiti na vaš ojačevalnik. Mogoče bi vam pa ustrezali tudi kakšni B&W 686. Včasih je bila z Yamaho to dobra kombinacija, je pa res da vsak produkt nekega proizvajalca ni možno na splošno okarakterizirati.
Have a nice Day

Matt
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2012 17:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Verjetno Kef C3 ni nihče slišal, zato malo poglej po spletu, kakšna so mnenja (uporabnikov). Tako ali tako ti bo vsak rekel, da jih je potrebno poslušati, ker je to pač odvisno od posameznika kakšen zvok išče. Sicer pri ceni 200 evrov verjetno ne bo ogromnih razlik med modeli, se pa ravno tako izplača malo pogledati na okoli. Recimo jaz bi si šel poslušat npr. Monitor Audio BR1 ali celo BR2 (slednjega lahko poslušaš v Harvey Norman, vsaj nazadnje, ko sem bil tam, je bil priklopljen), pa recimo Dali Zenzor 1 ali Lektor 1 (imaš v Big Bangu). Imaš pa še kar nekaj izbire v tem cenovnem razredu npr. Q Acoustics 2020, Indanal Line Tesi, Wharfedale Diamond 10.1 itd. Kot je že rekel trancedeejay, malo poglej kaj se prodaja, pa boš že kaj našel. Mnogi ti bodo svetovali tudi rabljene zvočnike, tako da če to ni ovira se ozri tudi na rabljene zvočnike. Če se pa ne moreš odločiti, pa izberi tiste, ki so ti najlepši Wink... meni je izgled ravno tako pomemben Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu