| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
strumf666
Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14 Prispevkov: 217 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Čet Dec 27, 2012 16:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Če bi rad kontroliral samo foobar, potem uporabiš namenski app iz marketa, obstajajo pa tudi univerzalni remote programi, če bi rad več kot to. Npr. Universal remote ima vgrajenih precej namenskih "daljincev" (žal večino v plačljivi verziji), poleg tega ga lahko uporabiš kot miško in tipkovnico, lahko poganjaš programe,... ugasneš računalnik ali ga daš v spanje. Če pa še to ne zadostuje so pa na marketu tudi rdp programi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mardoc1
Pridružen/-a: Pon Sep 2012 13:11 Prispevkov: 44 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 11:00 Naslov sporočila: |
|
|
| to bi bilo super...ČE bi mi uspelo vskladit pc z telefonom.....grrrr....se kar ne vidita....kako naj vem kateri port naj izberem.....oz kateri port sploh mam? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 11:24 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
ti rabis v remote aplikaciji na android telefonu specificirati LAN IP od tvojega HTPCja. Kako dobis LAN IP?
Na HTPC gres na Start ikonco izberi: RUN <enter>,
tam natipkaj: cmd <enter>
ko se bo odprlo crno prompt okno natipkaj: ipconfig <enter>
Izpise se ti IP naslov, ki je forme: 192.168.X.X
X je stevilka med 1 do 256.
Primer: Moj LAN IP na HTPC je 192.168.1.10 in slednjo stevilko sem vpisal v remote aplikacijo na android tablici. Port v remote aplikaciji sem pustil tak kot je dodeljen v osnovi.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
strumf666
Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14 Prispevkov: 217 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 22:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Predvidevam, da imaš računalnik na kablu, telefon pa na wifi. Poglej v nastavitvah od ruterja če imaš oba subneta povezana. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|