| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
CAPRI
Pridružen/-a: Pet Jun 2011 23:14 Prispevkov: 26 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:21 Naslov sporočila: |
|
|
To spominja na pretekle predstvitve SS in podobno, pretirana samozavest, nizka samokriticnost, slaba priprava na predstavitev , seveda slab rezultat . Potem pa u.....nost. Pametne, solane glavce se ne pomenijo dobrih rezultatov na horuk.
Pozdrav _________________ in vino veritas |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:24 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | ProJet
v užaljenosti nisi niti sposoben prebrati kaj sem napisal.še manj jasno mi je zakaj jemlješ to tako osebno saj konec koncev kot razumem to ni tvoj proizvod, ne misliš ga tržiti, pa tudi če bi ga mi je popolnoma vseeno.. |
Točno tako, tudi meni je popolnoma vseeno za mnenja, šlo je za promocijo audio kluba na novi lokaciji, tak je bil generalni koncept dogovora.
Užaljenost hehe, preberi si, napisal sem, da bom bolj za šalo in zabavo ostalih, ki berejo, komentiral par pametovanj, kjer pa se vidi močno izražena osebna nota. Meni je res popolnoma vseeno, si lahko kupim katerikoli amp tudi darTZeel-a, če bi le našel motiv in ne skrbi moje psihofizično stanje je  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:26 Naslov sporočila: |
|
|
| ReturnToForever je napisal/a: | ProJet je napisal: | Citiram: | | Jao fantje, boli glava, f..ck, Game Over |
100% se strinjam s tabo, z jezika si mi vzel tale opis...
 |
Ja, ko sem ugotovil kako je mališan povozil Gronzildo ...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:38 Naslov sporočila: |
|
|
To ni užaljenos , to je bolečina !!!
Kupiš marsikaj, posluh pa neeee !!!  _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:39 Naslov sporočila: |
|
|
| CAPRI je napisal/a: | To spominja na pretekle predstvitve SS in podobno, pretirana samozavest, nizka samokriticnost, slaba priprava na predstavitev , seveda slab rezultat . Potem pa u.....nost. Pametne, solane glavce se ne pomenijo dobrih rezultatov na horuk.
Pozdrav |
Glej, če bi bil interes predstaviti kvaliteto v absolutnem smislu, potem bi itak naredili drugače že v štartu. Imeli bi phono, preamp, komplet drugo kablažo, sistem bi preverili kak dan prej in ne tik pred zdajci ob 18 h, etc. Nomad je na mas forumu lepo povedal, citiram: "Pri takšnih prezentacijah je toliko neznank in toliko možnosti, da gre kaj narobe, da kaj več kot sem dobil niti nisem pričakoval. Še tako skrbno sestavljen in velikokrat preverjen sistem se lahko popolnoma sesuje samo zaradi pol metra kabla ali pa kakega drugega, na videz minornega vzroka. Tu pa smo poslušali neogrete komponente, ki se prej med sabo niso poznale in so se tokrat prvič srečale. Vsaka ima svoj pečat in teh je bilo na kupu kar nekaj – kombinacija pa lahko daje zelo nepredvidljive rezultate."
Na zdravje Capri 
Nazadnje urejal/a ProJet Pet Nov 09, 2012 16:08; skupaj popravljeno 3 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:43 Naslov sporočila: |
|
|
| markoni je napisal/a: | To ni užaljenos , to je bolečina !!!
Kupiš marsikaj, posluh pa neeee !!!  |
markoni, modra tabletka  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 15:48 Naslov sporočila: |
|
|
| markoni je napisal/a: | To ni užaljenos , to je bolečina !!!
Kupiš marsikaj, posluh pa neeee !!!  |
Markoni kje si pa ti hodil, ko se je delila kultura?
Imam občutek, da nekje po jugu.  _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 16:04 Naslov sporočila: |
|
|
Ja pa jade !!!
V Ljubljani !
Župan mi je sosed !!! _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 16:14 Naslov sporočila: |
|
|
Ok., saj mi je vseeno, delam z ljudmi, v glavnem s tujci in vem, da so slovenceljni najbolj zagoveden folk, (smo že Žide prehiteli) ampak malo več kulture - spoštovanja soforumašev, je pa vseeno zaželeno!!!
Ps. Pa s tem ne mislim samo tebe-v tem primeru- jih je še ... _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 16:49 Naslov sporočila: |
|
|
Ko ravno "maratonci tečemo" drugi krog komentiranja se bom oglasil še jaz. O zvoku ne bom komentiral ker žal "zverinic" še nisem poslušal. V Vklopu sem se oglasil v sredo popoldan z namenom, da v miru poslušam in morebiti pofotkam sceno. Na mojo žalost se do par minut pred šesto popoldan ni dogajalo ničesar. To me je presenetilo še prav posebno zato, ker se je v preteklosti že dogajalo, da se je tja v noč menjavalo in usklajevalo aparature. Mislil sem da bo tokrat pristop drugačen pa še predhodno je bilo napisano v tem smislu.
| ProJet je napisal/a: |
Predstavljena bosta monobloka NC400 by ProJet v sistemu, ki ga bomo v naslednjih dneh skrbno izbrali in sestavili iz komponent, ki so na voljo v Vklopu, ter ga seveda predhodno preizkusili, vse z namenom po kar najobjektivnejši predstavitvi.
Vse, ki si monobloke želite slišati v zvočno optimalnem prostoru in ustreznem sistemu, vljudno vabim na poslušanje in druženje v audio klub, v povsem novih prostorih trgovine Vklop.
Sreda 7. 11. ob 19 h, se vidimo.  |
Ne vem nekaj mi ne gre skupaj, ko sedaj pišeš prav nasprotno. Je pa mogoče da sem tudi vse skupaj narobe razumel.
Vsekakor pa pohvale in ne obupaj. Pomembno je, da se držiš začrtane poti saj bo prihodnost-pa saj je že digitalna. Lahko pa bova kdaj primerjala kakšno USA vintage zverino izpred 40 let in tvoje zverinice. "Pa da vidimo ko je jačiji i bolji." Pa še mislim, da sva lokacijsko zelo blizu.
| ProJet je napisal/a: | | CAPRI je napisal/a: | To spominja na pretekle predstvitve SS in podobno, pretirana samozavest, nizka samokriticnost, slaba priprava na predstavitev , seveda slab rezultat . Potem pa u.....nost. Pametne, solane glavce se ne pomenijo dobrih rezultatov na horuk.
Pozdrav |
Glej, če bi bil interes predstaviti kvaliteto v absolutnem smislu, potem bi itak naredili drugače že v štartu. Imeli bi phono, preamp, komplet drugo kablažo, sistem bi preverili kak dan prej in ne tik pred zdajci ob 18 h, etc. Nomad je na mas forumu lepo povedal, citiram: "Pri takšnih prezentacijah je toliko neznank in toliko možnosti, da gre kaj narobe, da kaj več kot sem dobil niti nisem pričakoval. Še tako skrbno sestavljen in velikokrat preverjen sistem se lahko popolnoma sesuje samo zaradi pol metra kabla ali pa kakega drugega, na videz minornega vzroka. Tu pa smo poslušali neogrete komponente, ki se prej med sabo niso poznale in so se tokrat prvič srečale. Vsaka ima svoj pečat in teh je bilo na kupu kar nekaj – kombinacija pa lahko daje zelo nepredvidljive rezultate."
|
_________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
epic
Pridružen/-a: Sob Nov 2009 15:12 Prispevkov: 203 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 16:58 Naslov sporočila: |
|
|
Žalostno, a - povsem resnično, težko bi se bolj strinjal, VojcB!
Namreč - z nečesa, kar je bila priložnost, da se slovenski (in ostali) ljubitelji glasbe in HI-FI-ja srečajo in na lastna ušesa slišijo komponento, ki je po odzivih prekašala večino razstavljenega in slišanega na HI-FI sejmu, nastane -prepir...
Mislim, da vsi skupaj pozabljamo na dejstvo, da se starost otrok meri po ceni igrač, ki jih le-ti kupujejo. Bi pa izdatkom navkljub od malo večjih otrok pričakoval malček več strpnosti in omike. In pri vsem skupaj niti ni važno, če je v ozadju ekonomski vzgib - nikjer ni zaslediti, da bi kdo verbalno ali kako drugače pretil udeležencem srečanja, v kolikor ne mislijo na hitro česa kupiti. In - vsem tistim, ki jim reč ni všeč oziroma tistim, ki bi jo na mah kupili - ali bi življenje ne bilo dolgočasno, ko bi vsi imeli enake igrače???
Namesto izmenjave mnenj pa - izlivi žolča, šimfanje, podtikanja. Še malo manjka, pa bo kdo na križ pričel pribijati Igorja, ki je velikodušno odstopil prostor in opremo...
Sam ProJetu za izvedbo in Igorju za pomoč le čestitam. Sta pa brezmejno nergaštvo in poniževanje nekaterih po moji presoji energiji, ki nas utegneta v prihodnje le oddaljiti od podobnih aktivnosti. In se bomo lahko le še prepirali na forumih..
Škoda! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 17:23 Naslov sporočila: |
|
|
Zigy& ves čas se izpisuje error in slik ne prikaže ???
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
ProJet

|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 17:44 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | V Vklopu sem se oglasil v sredo popoldan z namenom, da v miru poslušam in morebiti pofotkam sceno. Na mojo žalost se do par minut pred šesto popoldan ni dogajalo ničesar. To me je presenetilo še prav posebno zato, ker se je v preteklosti že dogajalo, da se je tja v noč menjavalo in usklajevalo aparature. Mislil sem da bo tokrat pristop drugačen pa še predhodno je bilo napisano v tem smislu. |
Ja, se strinjam v celoti moja napaka oz. nesposobnost prikazati kaj več kot je bilo videti na srečanju. Kot entuziastu posamezniku se mi enostavno ni izšlo bolje, še izbor glasbe ne in za ne preveč posrečen poizkus se ob tej priliki lahko vsem samo opravičim.
Sicer pa gledam na vse skupaj bolj kot na neko popestritev dogajanja na naši audio sceni, malo akcije, entuziazma, druženja in izmenjave informacij. Namen, zagon audio kluba na novi lokaciji s "stikalno" uverturo, ki se bo v celoti razvilo šele na prihodnjem decembrskem srečanju z izvrstnim izdelkom sodobne audio tehnologije, je bil dosežen. Osebno ne vidim nič slabega v tem, res pa je, da govorjenje o digitalni tehnologiji in stikalni amplifikaciji in kako bo to na trgu prevladalo ni po volji vseh, tudi meni ni bilo še nedavno tega.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 17:47 Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj deluje, vse ok., slike lepe.
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|