| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Sob Nov 03, 2012 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
| iki1 je napisal/a: |
hm,zanimiva zadeva.pa so dosigljivi v slo?cena je solidna. |
Verjetno da bi ti jih Surfer lahko zrihtal saj je uradni zastopnik za zvočnike Indiana Line
Najbolje da ga vprašaš  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

|
Objavljeno: Sob Nov 03, 2012 18:14 Naslov sporočila: |
|
|
| iki1 je napisal/a: | | Par zvočnikov Monitor Audio BX2, rosemah? |
Ali pa morda natur oak odvisno kakšno imaš pohištvo v sobi če želiš da si ti vsaj malo ujemajo (ali pa ti je to vseeno hehe). Kar imaš raje svetle ali pa temnejše
Za zvočnike Indiana Line pa kar vprašaj surferja  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
iki1
Pridružen/-a: Ned Feb 2011 9:08 Prispevkov: 39 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Sob Nov 03, 2012 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Mr.Zigy je napisal/a: | | iki1 je napisal/a: | | Par zvočnikov Monitor Audio BX2, rosemah? |
Ali pa morda natur oak odvisno kakšno imaš pohištvo v sobi če želiš da si ti vsaj malo ujemajo (ali pa ti je to vseeno hehe). Kar imaš raje svetle ali pa temnejše
Za zvočnike Indiana Line pa kar vprašaj surferja  |
in kvaliteta zvoka po tvojem mnenju so omenjeni zvočniki?
ne bi se prehitro zaletel,ker bi rad jih imel za daljše obdobje.res pa je kot pravijo več modelov porobaš,bolj si zmeden glede nakupa,zvoka... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

|
Objavljeno: Sob Nov 03, 2012 19:18 Naslov sporočila: |
|
|
| iki1 je napisal/a: | | Mr.Zigy je napisal/a: | | iki1 je napisal/a: | | Par zvočnikov Monitor Audio BX2, rosemah? |
Za zvočnike Indiana Line pa kar vprašaj surferja  |
in kvaliteta zvoka po tvojem mnenju so omenjeni zvočniki?
ne bi se prehitro zaletel,ker bi rad jih imel za daljše obdobje.res pa je kot pravijo več modelov porobaš,bolj si zmeden glede nakupa,zvoka... |
Osebno sem slišal Monitor Audio MR1 in indiana line musa 105 in morm rečt da so se mi musa 105 veliko zvokovno dopadl saj je pri tistih mr1 primaknjkovalo basa (bx2 naj bi imel veliko več basa ) in od mr1 sem pričakoval malce več detajlov. Bx2 še nisem slišal Ko pa sem že nekaj časa nzj slišal pri kolegu musa 105 (sedaj jih nažalost nima več ) sem bil takrat zelo presenečen kako lepo igrajo z veliko dinamike, detajlov in dovolj basa je bilo
Kaj pa morda DIY varinata ? Osebno sem nekaj časa nazaj naredil zelo luštne 2 way zvočnike v majhni škatli ( ~6 l vsega skupi) in porabil za čisto vse skupaj tudi z malček boljšim materialom za kretnice in moj strošek je bil vsega skupi 150 € in lahko komot rečem da meša štrene 2x dražjim komercialnim zvočnikom Če te zanima , mi napiši  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46 Prispevkov: 178 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Ned Nov 04, 2012 01:36 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo
MR1 in Muso je zelo težko primerjati skupaj ker se ne gre za enak rang zvočnikov. Cenovno bi lažje primerjal Tesi 240 in MR1, kjer bi dal osebno prednost Tesi 240, medtem ko bi se ob primerjavi med BX2 in Tesi 260 verjetno odločil za BX2 - prevelika količina basa mi ne ustreza preveč, res pa da Tesi 260 (za ta cenovni razred) naredi zelo lepo zvočnos sliko.
Muso imam razstavljeno model 505. Jutri pride do mene kolega, ki je ljubitelj bolj "vintage" zvoka oz. zvoka elektičnih kitar, kot jo reproducira kitarski ojačevalec in občutek imam da mu bo zadeva všeč.
Osebno so mi za Jazz - na mojem setupu - še vedno najbolj všečni Focal-i in Monitor Audio... _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
iki1
Pridružen/-a: Ned Feb 2011 9:08 Prispevkov: 39 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Ned Nov 04, 2012 18:46 Naslov sporočila: |
|
|
| Surfer je napisal/a: | | Mr.Zigy je napisal/a: |
Pardon hehe zaradi modela musa 105 sem dal tist link  |
Mimogrede Musa ge za prihodnje leto iz prodaje, nadomestila jo bo Diva.
Cene bodo: 420 eur za bookshelf-e, 900 eur za par floorstand zvočnikov in 300 eur za center
iki1; gledaš za 5imi zvočniki ali parom? |
z petimi zvočniki |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|