| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
hamurabi
Pridružen/-a: Čet Feb 2010 11:29 Prispevkov: 14 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 08:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Dajte mi nekaj razložit. Imam AV Reciver (Onkyo), imam popcorn hour A 300, zraven je zunanji disk, vse na enem mestu. Kako naj potem priklopim še "squeezbox touch", da bom lepo iz kavča izbiral muziko, ne da bi pri tem prižgal TV? Kako je z internetnim radiem? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 11:10 Naslov sporočila: |
|
|
eh, tole je vse skup brezveze, kar bojo ven dal.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 11:38 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | eh, tole je vse skup brezveze, kar bojo ven dal.. |
Res je. Očitno je bil trg vseeno premajhen za Logitech. Teli novi produkti bodo pa za "lifestyle" streamanje z raznih iphoneov in podobnega.
Škoda ker ne obstaja nobena pametna poceni alternativa... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 13:27 Naslov sporočila: |
|
|
| Pa saj je logično, da sedanje zadeve ne morejo trajati večno... Proizvajalci stremijo za zaslužki, zato razvijajo nove in nove zadeve, katere bodo tržili... Konec je s tistimi izdelki za vekomaj... Bore malo jih je ostalo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 13:55 Naslov sporočila: |
|
|
| ne za vekomaj, naj razvijajo zadeve, ne pa pokopljejo.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20 Prispevkov: 335 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 14:28 Naslov sporočila: |
|
|
| Škoda, res, če bodo skenslali SB linijo. Res te razvadi s svojo enostavnostjo uporabe in cenovno ugodno kvaliteto. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 16:22 Naslov sporočila: |
|
|
Voda na moj mlin.
Prodati nameravam SB Touch z napajalnikom od mravlce in sedaj bo cena poskočila!  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Danni
Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38 Prispevkov: 41 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
Mi ga prodaš zdaj, ko še ni poskočila?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 16:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Danni je napisal/a: | Mi ga prodaš zdaj, ko še ni poskočila?  |
Če misliš resno me konataktiraj na ZS. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 22:53 Naslov sporočila: |
|
|
Pasuljaris, razmisli še 1x
Prepričan sem, da bo tole parim soforumašem zelo zanimivo KLIK
Kratek povzetek: s pomočjo Enhanced Digital Output (EDO) appleta, lahko na Toucha priključiš zunanji DAC, celo prek asinhronega USB-ja in predvajaš 192 kHz datoteke, če jih DAC podpira. Noro!!!1!
Sem slučajno zasledil komentar na head-fi, ko sem bral o novem Audio-GD NFB-11.32 DAC/ojačevalcu za slušalke:
A very possitive experience for me/us is the fact that the USB works perfectly in asynchronous mode with Logitech Squeezebox Touch and Triode's applet: Enhanced Digital Output "EDO".
Se pravi stvar očitno dela, namestitev naj bi bila tudi preprosta.
Najbolje da kdo preizkusi in poroča hehe |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 23:50 Naslov sporočila: |
|
|
Maaaa zdej je pa mene zagrabilo, če mogoče dela z DAC-9 jao jao
Toucha ne bi šel kupovat na slepo, pri hiši pa imam Dueta. Če se kdo loti eksperimentiranja in zadevo usposobi, se priporočam za en obisk, da vidim če dela z mojim dacom  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 23:54 Naslov sporočila: |
|
|
| peterpan je napisal/a: | Pasuljaris, razmisli še 1x
Prepričan sem, da bo tole parim soforumašem zelo zanimivo KLIK
Kratek povzetek: s pomočjo Enhanced Digital Output (EDO) appleta, lahko na Toucha priključiš zunanji DAC, celo prek asinhronega USB-ja in predvajaš 192 kHz datoteke, če jih DAC podpira. Noro!!!1!
Sem slučajno zasledil komentar na head-fi, ko sem bral o novem Audio-GD NFB-11.32 DAC/ojačevalcu za slušalke:
A very possitive experience for me/us is the fact that the USB works perfectly in asynchronous mode with Logitech Squeezebox Touch and Triode's applet: Enhanced Digital Output "EDO".
Se pravi stvar očitno dela, namestitev naj bi bila tudi preprosta.
Najbolje da kdo preizkusi in poroča hehe |
Toucha ne prodajam zato, ker z njim nebi bil zadovoljen. Naprava skrbi za zelo kvaliteten zvok.
Vzrok za prodajo je , da sem ugodno kupil SB Classica in Dacmagica, predelana s strani mojstra stormsonica. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2012 09:09 Naslov sporočila: |
|
|
Jap, konec je s squeezeboxom, Logitech je s svojimi bistroumnimi potezami vse ferdirbal. Škoda, res škoda, ob njihovem prevzemu Slimdevicesa je bil potencial platforme ogromen. V streaming segmentu jim nič na tem planetu ni prišlo do kolen. Pravzaprav razen Sonosa ki pa je konkretno dražji in slabše prodajan niso imeli na trgu nobene konkurence. Čista tema do nižin.
Prevzeli so širom sveta uveljavljene ter na šleperje prodajane produkte. In da takšen trust z vsem svojim brainom in denarjem ne zna izkoristit takšne od boga dane situacije, takšne prednosti je ena velika žalost. Vse kar so v nekaj letih uspeli spraviti skupaj je en ubogi Touch pa še to v času prihoda na tržišče hroščat, okej pa še en majčkeni radio. Ena velika žalost.
Okej, nič ne moremo, je kar je. Dokler bodo naši skvizi še laufali bomo uživali z njimi, polj pač v smeti. V roku leta dveh bo itak prišlo ven kaufen novih luštnih produktov s podporo upravljanju preko ipada & androida in bo skviz hitro pozabljen/zamenjan. Androidove tablice vidim da se pri nas že dobijo za 100 eur. Za uživaško upravljanje sistema bo puna kapa.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2012 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
Smešno je to, da Logitech v Ultimate Ear, njihovi top liniji ponudijo en ubogi radio
Zaskrbljeni uporabniki kupujejo SBje na rezervo. in ugotavljajo kako se aktivira Touch brez mysb.com strani, ki bo verjetno v prihodnosti umaknjena. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|