| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pubbec
Pridružen/-a: Ned Jun 2012 22:14 Prispevkov: 1 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Ned Jun 03, 2012 22:21 Naslov sporočila: SONY CDP-XE530 predvajanje audio cdjov |
|
|
lep pozdrav,
sem nov na forumu, imam eno težavo s SONY predvajalnikom xe530.
Namreč nekatere cdje bere normalno, originalne in presnete, v kolikor pa sem posnel iz mp3 pesmi na audio, mi ne bere cdja.
Cdja kot da ni noter.... probal spečt z več različnimi programi, več različnih pesmi...
vprašanje: ali moram na kaj paziti pri pečenju audio cdja? originale in malenkost stareješe presnete audio cdje (ne vem kako so bili posneti, saj niso moji:) ) pa bere v nulo.
hvala za vaše predloge  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45 Prispevkov: 188 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Ned Jun 03, 2012 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
| Predvajalnik ne bere MP3!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Ned Jun 03, 2012 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče ti cd-ji sedaj vsebujejo interaktivne podatke.
Pri starejših predvajalnikih ampak samo nekaterih je to včasih problem da ne predvajajo cd-jev ki so interaktivni.Torej vsebujejo kakšne zaganjalne datoteke za pc-je ipd.
Sam sem imel primer od Karme cd ki mi ga ni hotel predvajalnik predvajati.No disc, no disc !
Naredil sem pa takole presnel sem ga na Marantz avdio snemalniku ti namreč presnamejo samo glasbo ne pa interaktivnih podatkov.
Zadeva še danes deluje v vseh predvajalnikih.
Poskusi presnet na kateremkoli avdio snemalniku. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1117 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Ned Jun 03, 2012 22:40 Naslov sporočila: |
|
|
| probaj z različnimi znamkami medijev |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|