| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 13:33 Naslov sporočila: |
|
|
ne, ne poznam te skupine.
lp, matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 15:20 Naslov sporočila: |
|
|
mogoče bi pa lahko moje Alphe 40 kupil, pa imaš nadomestnih driverjev cel kup  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 16:36 Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 16:40 Naslov sporočila: |
|
|
vedno sem rad spravljal ljudi v dobro voljo..
skratka, javi.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 17:11 Naslov sporočila: |
|
|
Aha. Ti bi res. Ja ne vem. Tale moj zvočnik izgleda, da je ispraven. Samo magnet se je odlimal. Tuljava je v redu. Vsaj izgleda tako na oko. Tudi če dam tuljavo not v magnet lepo gre not pa ven.
Sam a veš kaj? Jaz sem se spravil dol dajat lim in to, pazi: Intelihenca Na Višku! - z noščkom. Material je pa neka mehka kovina. Cepc jaz. In sem ful opilkov spravil not v magnet - tam k gre navitje. Tko da, če mi ne rata tega ven dobit z sesalcem bom poslal na servis. Unmu, k mi je un dva - tri posta nazaj povedal. Unmu iz Ljubljane.
Zdej pa tko. Ta serviser bi mi to računal 30~40€. Odvisno od količine dela. In če bom moral poslat na servbis prideš ti v poštev, če boš prodal pod ali enako ceno, kot bo serivser računal. Torej 30~40€. Nima smisla, da pa dajem ful neki velik denarja za tele zvočnike, k so že precej rabljeni, če boš zahteval za tega midrange-a več.
Če bom pa sam spedenal pa še toliko bolje. Ti pa sporočim, če te bom rabil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
PURPLE
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 19:27 Prispevkov: 236 Kraj: Savinjska
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 19:02 Naslov sporočila: |
|
|
Vprašanje ni ravno primerno za v temo ampak se nanaša na Infinitiye. Je Beta boljša serija kot Alpha ali je zgolj novejši model? _________________ HI FI - balzam za ušesa... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2012 02:41 Naslov sporočila: |
|
|
| Men' se zdi, da je novejši model. Zdi se mi pa to tako zato, ker imajo v ponudbi samo Beta. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|