Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

mm ali mc
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 16, 2011 22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kidhoward je napisal/a:
audiourbis je napisal/a:
rega planar 3 z linn k5 glavo... ta je sicer malo stara ampak se vedno vredu nekako... a predojacevalec sem mislil vzet... azur 640p, ker bi rad najvec 100-150 eur potrosu...

Pri predojačevalcu ne skopari. Se ti bo obrestovalo. Sam bi ti predlagal Dynavector P 75 MKII. Izredna igračka. Če pa bi ostal na MM glavi potem je Croft RIIA prava stvar. In seveda vsi njegovi prodojačevalci. Izredna stvar za denar. Glen Croft tudi toplo priporoča Deca - London glave. Ne vem katero glavo prodaja Peter Mezek, vendar je v kombinaciji s Croftom naravnost fantastična.

a se sploh komu sanja v kakšnem cenovnem razredu so tvoja priporočila ?!!?
kolega bi zapravil 200 evrov ?!?!
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 17, 2011 07:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se opravičujem!

Nedvomno in nedvoumno:

"Če pa bi ostal na MM glavi potem je Croft RIIA prava stvar. In seveda vsi njegovi prodojačevalci. Izredna stvar za denar. Glen Croft tudi toplo priporoča Deca - London glave."

Sem malo iz teh vod (me ne zanima več toliko), pa sem spregledal.
Croft je prava stvar! Phono absolutno brez konkurence za normalen denar , Deca-London pa res najboljši match zanj. Popolnoma naraven in muzikaličen zvok.

Graham slee je zelo dober, a ne doseže Crofta.

Glava pa ni point niti draga , kak star Shure(z boljšo ali celo shibata iglo), ali Akg bo čisto dovolj. Skok naprej pa zelo zelo očiten,

saj zato se gre, ne?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiourbis

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 20:34
Kraj: OBALA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 17, 2011 09:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

finance sem omejil glih zato ker sem pred kratkim kupil gramofon in sem nov v tej smeri saj se nikoli nisem imel gramofona... in seveda nekaj plosc ker nisem mel niti ene doma ... kupil sem azur 640p in glava je se vedno linn... pa se mi je zdelo nesmiselno kupit nek extremni phono ker nimam nek hud sistem pa tudi postavitev zvocnkov ni glih optimalna... saj je sistem v dnevni in malo se je treba tudi prilagodit prostoru v kerem zivis (zal nimam posebne sobe namenjene za audio Sad ...)

vseeno hvala za vse predloge pa tudi une ta drage Very Happy
saj zato je forum...

PS: vinyl ti da res neko zadovoljstvo...
brisanje praha iz plosc,
nastavljanje rocke,
obracanje plosce vsakih 20min
prijeten zvok ob poslusanju Very Happy
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 24, 2011 11:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odlocil sem se za cambridgeaudio azur 640p. Kaj bi kdo vedu od vas ce se ga da lampizirat??? Recimo imam tudi MF tube buffer X10D ki mi stoji v omari kaj bi ga lahko nekako izkoristil-vkljucil v preamp ampak ne po standardni poti kot je misljen... Bi ga nekako integriral tako da izkoristim njegovo elektroniko in lampe philips
Nazaj na vrh
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 24, 2011 12:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

to ni ravno nekaj od predojaćevalca.zakaj ne kupiš pol raje nekaj malo boljšega na lampe ne pa da odkrivaš toplo vodo. niti to ni cd out kjer namesto izhodnega ic ja daš lampaški buffer.
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 24, 2011 12:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

preberi se enkrat moj prejsnji post... ne bi ga priklopu na kot na cd ampak bi ga izkoristil za predelavo... za drugega pa se mi zdi skoda dnarja ker me ta zadovoljuje in bi ga samo rad malo izboljsal... in to je tudi najcenejsa varjanta... pa zakaj bi kupaoval drugega ce me ta akusticno zadovolji???
recesija je fantje, treba sparat... Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 24, 2011 14:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

verjetno nimaš pojma o tehniki, hotel sem ti dopovedati da tranzistorskega phono preasmpa ne moreš tako preprosto kot cd playerja predelati z zamenjavo icjev na izhodu z lampami...

za nič denarja je uporaben BEHRINGER, in zelo malo par sto eur dražjih phono je kaj boljših, več pa tako praviš ne daš...
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 24, 2011 15:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ce bi jaz mel kaj pojma o tehniki nebi tukaj spraseval takih bedarij, ane???
Nazaj na vrh
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 25, 2011 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

potem se najprej vsaj malo informiraj-sprašuješ namreč v stilu imam malo denarja, kupil sem Golfa bencinarja pa me zanima kako ga najceneje predelam v dizla. o mehaniki nimam pojma ampak vseeno vprašam....
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 26, 2011 08:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

in kaj je tu slabega?? a?? ce zaradi pomanjkanja izkusenj nisi sposoben pomagat.... ni potrbno da odgovarjas... saj te noben ne sili...

po tvojih odgovorih sodec... ce bi ta phono stal 400eu bi bil za tebe dober phono-vreden nakupa Smile

pa verjetno ga nisi niti slisal... si samo na netu prebral kak test a ne??
Smile Smile
Nazaj na vrh
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 26, 2011 10:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tudi tebe nobeden ne sili take neumnosti spraševat. jaz pa si lastim pravico na forumu dati odgovor...
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 26, 2011 11:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok administrator pobrisi temo, hvala za potrpljenje...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu