| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 13, 2011 15:31 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: | drugače Rotel so tudi kitajska...?!?  |
Pa dobro... kaj pa dandanes ni narejeno na Kitajskem? Ne rečem, da se ne najde, ampak potem smo že v višjecenovnih sferah.
Sicer pa - ni važno kje je narejeno, ampak kako je narejeno.
Rotel ima kolikor vem lastno fabriko, "in-house" narejene trafote, dosti el. materiala pa dobi iz Japonske in celo Evrope (oz. jih vsaj je včasih). Poleg tega njihove komponente vsaj zaenkrat ne izgledajo kot bižična dreveščka
Saj se konec koncev najde tudi dobre Kitajske proizvajalce hi-fija (Opera Consonance, Allnic,...). Ampak pazite, tudi tisto ni ravno poceni.
Kaj so meni "kitajska j..."? Že omenjeni fenomen tisoč in ene lučke (ok, to je problem subjektivne narave) oz. ohišje, ki izgleda "million bucks" vse dokler ga ne primeš, izdelava v "najetih" fabrikah, kjer je dober nadzor "proizvajalca" zelo zelo redek, polno kvazi-dragocenega el. materiala, za katerega se na koncu izkaže da je pogosto "fejk". Pa še kaj bi se verjetno našlo...
AA sem pa omenil zato, ker sem ga dejansko večkrat slišal (priznam, večinoma na sejmih) - in niti enkrat me ni (zvokovno) niti približno navdušil.
Se pa čisto strinjam - zakaj menjati, če ni možnosti narediti nekega večjega kvalitetnega preskoka?!? Zelo verjetno, da bi glede na izkupiček iz prodaje celo nazadoval... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1774 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 13, 2011 15:43 Naslov sporočila: |
|
|
a sem kaj napisal proti Rotelu ???...pri otročičku še zmeraj končna lepo poje...RB-971 II _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|