Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nakup hišnega kina (5.1+reciever)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
burekdober

Pridružen/-a: Pon Mar 2011 23:38
Kraj: Spodnja Idrija

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 28, 2011 23:48    Naslov sporočila: Nakup hišnega kina (5.1+reciever) Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

v kratkem se selimo in potrebujem nasvet, kakšen hišni kino/zvočniški sistem se splača kupiti.
Cena: Maksimalno 2000€
Znamka: Ni pomembno

Dnevna soba je mansardna in velika 4.5m*4.2m (prilagam slike - je še v fazi končevanja):
http://img696.imageshack.us/g/img2762zi.jpg/
-Pardon za nered... hitro potrebujemo sistem, zato ker bomo omaro pod tv-jem dal izdelat in potrebujemo mere zvočnikov Razz

Na podlagi slik vas prosim da mi svetujete, kaj se najbolj izplača? Desno pod TV-jem je radiator, zato ne vem, kaj točno naj naredim? Rad bi čim bolj stilski, modernistični izgled zvočnikov, vendar zaradi ovir spredaj verjetno ne pridejo v poštev drugačni kot majhni za na strop? Sistem naj bo 5.1, točno? Prosim za kakršnekoli domiselne rešitve skupaj z linki. Sistem mora biti sestavljen ozirmo lahko sestavljiv in upravljiv, saj ga bodo uporabljali tudi starši, katerim je tehnologija skorajda deseta briga. Na podlagi wooferja bo potrebna izdelava omare, tako da mi prosim svetuje za točno lokacijo le tega (ali mora biti na tleh, mogoče ob strani,... ?). Če potrebujete kakšen podatek več, mi povejte. Najlepša hvala!

P.S. Seveda se ne bi branil, če mi priporočate tudi kakšno trgovino v tujini, kjer bi komponente lahko dobil ceneje, vsak evro mi nekaj pomeni Smile

P.P.S. Po možnosti bi prosil če so lahko zadnji sateliti wireless
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu