Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Yamaha AS 1000
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 18:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HIFRIK je napisal/a:
Evo našel! V AUDIU 9/2010 so kot idealnega partnerja k Tannoy Revolution DC9T (cena 1200 eur) priporočali prav tvojo Yamaho. Mislim, da je BB zastopnik tudi za Tannoy. Mislim, mogoče imajo kje omenjeni model na zalogi, pa ga vzami na probo.
Se kar strinja poslušal v B.B Tonnoy zvočnike na Yamahi in pašejo skupaj kot ata na mamo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 21:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Vse Yamahe tako ojačevalci kot CD predvajalniki iz te serije so po zvoku malo zadržani in temnejšega karakterja. Za uravnoteženo zvočno sliko bi bili primerni zvočniki s bolj iskrivim, barvitim zvočnim karakterjem ...
Ojačevalec "pod pazduho" in "pot pod noge" na poslušanje različnih zvočnikov, le tako "izveš" razlike in lahko izbereš "ustreznega_všečnega" ...
Če "prebereš" da gre k "beli ribi" , "belo vino" ne moreš iz tega razbrati "okusa", dokler ne "probaš" ... Wink
endless

Pridružen/-a: Tor Feb 2010 15:33
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 21:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja bo res treba" ojačevalec pod pazduho pa pot pod noge",da bo to res to kar iščem Wink
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 22:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Trenutno je Yamahin A-S 1000 na razprodaji v Technomarketu naprodaj za izjemnih 649€!Pa A-S 2000 za nič manj impresivnih 899€.Ne vem, če me ne bo premagalo! Embarassed
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 22:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
Trenutno je Yamahin A-S 1000 na razprodaji v Technomarketu naprodaj za izjemnih 649€!Pa A-S 2000 za nič manj impresivnih 899€.Ne vem, če me ne bo premagalo! Embarassed

"Dvatisočica" je nedvomno "best buy". Wink

Audiohedonist
Nazaj na vrh
endless

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 22:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To pa je res ugodno. Shocked Ali imajo mogoče tudi Yamahin CD player 1000 ali 2000
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 22:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pi*** ! Shocked

Pa še lep je

Cool
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 22:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

endless je napisal/a:
To pa je res ugodno. Shocked Ali imajo mogoče tudi Yamahin CD player 1000 ali 2000

Žal ne!Bi bil tudi s 700 zadovoljen, ampak tega imajo tudi le v BB(sicer za kar normalno ceno).
Je pa neverjetna ponudba za Jamo R-909(2700€/kom.) in Klipsch P-39F(3000€/kom.)!Če bi se ukvarjal s prekupčevanjem ali pa če bi imel primernejšo poslušalnico, bi takoj zagrabil!
Poglejte si na netu po koliko se te mrcine prodajajo po Evropi, pa vam bo jasno, da sem čisto zafrustriran! Embarassed Crying or Very sad
Nazaj na vrh
Wolumen

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 23:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

CDS 300 je še cenejši in še USB vhod ima.
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 23:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drži, a od 700 nvzgor so konstrukcijsko to povsem drugi aparati!
Najbolj banalen podatek:CD-S 300 teža 3,5kg, CD-S 700 pa 6,2 kg! Idea
Nazaj na vrh
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 02:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:

Je pa neverjetna ponudba za Jamo R-909(2700€/kom.) in Klipsch P-39F(3000€/kom.)!

Samo vprašanje je, v kakšnem stanju so. Sem bil v Sl. Bistrici pri njih, imajo R-909 razstavljene. Seveda me je premagala radovednost in sem privlekel svoj feršt. In glej ga zlomka, en visokotonec je hin (sem takoj od blizu pogledal in močno sumim, da je nekdo nezavedno priredil boj med njegovim prstom in membrano). Optično stanje pa kot da so preživeli vsaj eno svetovno vojno. Ne vem, kako je z drugimi poslovalnicami, ampak za tale par močno dvomim, da bo kdaj šel v promet.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
krokar

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 04:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oboje v Celju je 1A!Je tudi v posebni demo sobi za razliko od drugih poslovnic.
Imam pa občutek, da gre za končno razprodajo! Sad
Nazaj na vrh
endless

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 09:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fantje,da ne bomo preveč odplaval iz teme...zanima me samo kateri zvočniki grejo najbolj skupaj z AS 1000?
Vaše izkušnje
Hvala
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 10:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

s tole serijo yamaha ojačevalcev,kot da se vračajo v vintage ero cirka 25 let nazaj.starejši yamaha ojačevalci so jim izredno podobni.npr tisti podolgovati preklopni gumbi,stikala,aluminij svetleča prva stranica, les ob strani,itd....
Nazaj na vrh
Wolumen

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

endless je napisal/a:
Fantje,da ne bomo preveč odplaval iz teme...zanima me samo kateri zvočniki grejo najbolj skupaj z AS 1000?
Vaše izkušnje
Hvala
Če bi jaz pri svoji Yamahi AS 2000 menjal zvočnike,bi v ožji izbor prišli zvočniki Tonnoy.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu