| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 14:14 Naslov sporočila: |
|
|
JAZZ, zdiš se mi razumen človek.
Kakovost forumov je relativna, kakor tudi vaša debata o kablih. Kaj naj bi bil kakovosten forum? Kaj imamo od tistih ki se ne oglašajo? Nič. Naj so tiho še naprej, če tako želijo. NHF.
Vse skupaj jemljem kot virtualno kratkočasenje in nič drugega. Več mi pomenijo tukajšnja osebna poznanstva. Družimo se lahko in preizkušamo kable, komponente in kaj je še tega. Čigav je daljši in kam nese, me ne zanima!
Stave! Bom kar vic prilimal.
Stave so v zadnjem času vedno bolj aktualne. Tako športne ali kakšne drugačne. Stave pamnoge spravijo na kant. Opis te stave pa je bolj za lepši dan.
Možakar stopi v bar in opazi na pultu vazo polno pettisočakov.
Vpraša barmana kakšen je pomen te vaze. Barman odvrne:
" Gre za stavo. Zadaj v hlevu imamo konja ki se še nikoli v svojem življenju ni zasmejal, če ga spraviš v smeh dobiš ves denar v vazi, če pa
ne, pa moraš pustiti pettisočaka v vazi ! Možakar gre v hlev in čez
minuto se zasliši glasen konjev krohot.
Krohot ne preneha niti ko možakar zapusti bar z vazo denarja.
Čez leto dni se vrne v isti bar in zopet zagleda vazo polno denarja. "Za kaj
gre pa sedaj ?" vpraša barmana.
Barman odvrne:"Ta prekleti konj se ne
more nehati smejati od kar ste odšli.
Spet imamo stavo da tisti ki bo
prekinil ta njegov! smeh. Čez minuto smeh utihne in barman stopi v hlev.
Zagleda konja kako stoji z izbuljenimi očmi in molči. Možakarju da vazo
z denarjem in vpraša, kaj za hudiča je naredil konju prejšne leto in kaj
sedaj. Možakar pravi:" Lansko leto sem dejal konju da imam daljšega kot on. Letos sem mu ga pa pokazal !"
Zdaj pa mene zanima ali pogosto kaj stavite? _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 14:16 Naslov sporočila: |
|
|
| MAre007 je napisal/a: | | pasuljaris je napisal/a: | | before je napisal/a: | Če parafraziram te dni zelo aktualen pregovor:
Better smoke and fly, than drink and drive!  |
Ali pa: Realnost je za tiste, ki se ne upajo soočiti z drogami. |
Fantje, kaj ima pa to zveze s temo??? |
Pa še kako! _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 14:49 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | | MAre007 je napisal/a: | | pasuljaris je napisal/a: | | before je napisal/a: | Če parafraziram te dni zelo aktualen pregovor:
Better smoke and fly, than drink and drive!  |
Ali pa: Realnost je za tiste, ki se ne upajo soočiti z drogami. |
Fantje, kaj ima pa to zveze s temo??? |
Pa še kako! |
Naslov teme je Hi-fi v glavi.
Ali kot pojejo Pink Floyd:
I'm in the hi-fidelity
First class traveling set
And I think I need a Lear jet _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 15:05 Naslov sporočila: Pismo arabskega študenta |
|
|
Piše sin očetu:
Berlin je čudovit in vse je super toda malce mi je nelagodno, ker se vozim v
šolo z zlatim Ferrarijem, med tem ko se vsi moji učitelji in sošolci vozijo
v šolo z avtobusom ali vlakom.
Tvoj sin, Nasser
Naslednji dan je Nasser od očeta dobil odgovor na svoje e-sporočilo:
Dragi ljubljeni sin!
Pravkar sem nakazal na tvoj račun 20 milijonov ameriških dolarjev,
prosim nehaj nam delati sramoto in si takoj nabavi vlak tudi ti!
Z ljubeznijo, tvoj očka |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 15:46 Naslov sporočila: |
|
|
Fantje, pogovarjamo se, da bomo v naslednjem letu organizirali nekaj srečanj z direktnimi primerjavami. Na sporedu bodo tako kabli kot druga periferija.
Seveda, bo odziv glede na portal zagotovo drugačen. Online vsak napiše marsikaj, v živo pa so najbolj hrabri zelo tolerantni ali celo tiho.
Torej pričakujemo, da bomo audio kulturo dvignili na višji nivo s takimi srečanji, vsekakor pa mora vsak začeti pri sebi.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 16:31 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | | JAZZ, zdiš se mi razumen človek. |
Alen, tudi ti se meni zdiš razumen človek.
Takle forum je idealen za izmenjavo izkušenj in prava škoda je, da se ga ravno tisti z velikimi izkušnjami izogibajo. Škoda za ostale !
Srečanje z njimi ti bo dalo več kot borovničke-vsaj na avdiofilskem področju. Pa ne da bi se ostalih branil, ampak forum je (vsaj po moje in po naslovu) avdiofilski. Sam sem od izkušenih dobil in še dobivam uporabne nasvete. Nekaj celo na forumu.
Če pa se v tej rubriki objavljajo vice(admin pa to kar tolerira), evo, še enega ustreznega:
Policaj vpraša kolega:
“Koliko je ura?”
“Deset in deset.”
“Kaj me zajebavaš? Reci dvajset! “ _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 16:40 Naslov sporočila: |
|
|
| hi_musica je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | | Je pa za moje pojme član foruma, ki bi lahko bil vzgled!Čeprav gre za pravega in verziranega audiofila, njegova stališča nikakor niso vsiljiva, niti ton ni vzvišen:hi-musica namreč! |
Krokar, hvala za tole tvojo definicijo. |
Vili, tudi jaz se pridružujem Krokarjevem mnenju  _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NORDIC
Pridružen/-a: Ned Okt 2010 22:26 Prispevkov: 124 Kraj: Vetrno
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 20:24 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz tudi! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 21:37 Naslov sporočila: |
|
|
MARE 007
upam da si vsem dokazal da si totalno budalo in da to temo res lahko zaključimo, ne znaš ne brati ne poslušat, kaj sploh še hočeš
res si ostal brez oblačil...
lep dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 21:57 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | MARE 007
upam da si vsem dokazal da si totalno budalo in da to temo res lahko zaključimo, ne znaš ne brati ne poslušat, kaj sploh še hočeš
res si ostal brez oblačil...
lep dan |
ja, pa pi*** !
En dan ste potrebovali, da ste ugotovili, da se tip zajebava !
Haalooo !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 22:20 Naslov sporočila: |
|
|
Fantje, ste zelo prijetna družba, nekateri veliko veste o HI-FI (JAZZZ, ...) in hvala za vaše nasvete in prispevke k tej temi.
Na drugi strani je škoda, da redki posamezniki (ProJet in pasuljaris) s primitivnim izražanjem svojih stališč in žalitvami temu forumu delajo veliko škodo.
Moti me tudi, da se v temah posamezni člani pogovarjate med seboj o osebnih stvareh, ki s temo nimajo zveze. Za to so zasebna sporočila. Moderator, ki ga sicer spoštujem, tu žal ne zna narediti reda.
Vesele božične praznike in srečno 2011!
MAre007 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 23:18 Naslov sporočila: |
|
|
En dan človeka ni na forum pa takšna štala. Dobesedno. Vse od opic, budal, gandže, norcev, ma ni da ni.
Hifi je hobi inteligentnih ljudi, pa da se ti gredo spuščat na takšen nivo, to mi pa ne potegne.
Z administratorjem teživa k temu da čim manj posegava v razprave, da ja ne krativa pravice do svobode govora, kadar že res zagusti pa poizkušava rešiti z lepo besedo... v zahvalo pa tole.
Očitno preveč demokracije škodi in bo treba začeti s tršo roko. Prva kršitev (žalitev sogovornika, osebni napad nanj, nedostojna komunikacija,...) enotedenski ban, druga enomesečni ban, tretja pa za stalno. Nima veze kdo si in kaj si.
Osebno nisem pristaš radikalnih prijemov, kar se je lahko v obdobju obstajanja foruma prepričal že vsak. Dosti več mi pomeni rešiti nekaj z lepo besedo, saj kot pravi pregovor - lepa beseda lepo mesto najde, vendar če ne zlepa pa bo očitno treba zgrda. No, srčno upam da pa le ne.
Lep večer vsem še naprej in dvignite nivo komunikacije na dostojno raven! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 23:18 Naslov sporočila: |
|
|
| MAre007 je napisal/a: | | Na drugi strani je škoda, da redki posamezniki (ProJet in pasuljaris) s primitivnim izražanjem svojih stališč in žalitvami temu forumu delajo veliko škodo. |
Imam pač ne najprikladnejši telent, da se zelo hitro prilagodim sogovorniku in poskušam v njemu razumljivem jeziku vzpostaviti tekočo komunikacijo, torej s primitivcem le in izključno primitivno.
Žal višjega nivoja si tak "pacient" kot je MAre007 ne pritiče, žal ...
| audiomaniac je napisal/a: | ja, pa pi*** !
En dan ste potrebovali, da ste ugotovili, da se tip zajebava !
Haalooo !?  |
S to trditvijo se ne strinjam, namreč zelo kmalu, po nekaj objavljenih postih sem to zajebancijo zaznal in zelo hitro tudi odreagiral na provokacije, sicer osamljeno. V tej fazi bi po mojem mnenju moderator že moral ukrepati, pa ni in glej ga zlomka kakšno godljo je zakuhal primitivni provokator MAre007.
Ja, moderatorja malce preveč tolerantnosti tudi ni OK, kar je lepo pokazal sedanji primer.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Dec 23, 2010 23:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Vidim da se je tema izpela, povedali ste si vsak svoje. Čas za zaklep. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|