| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 09, 2010 08:29 Naslov sporočila: Kje dobiti tweeterje ? |
|
|
Zanima me kje bi dobil dobre tweeterje v cenovnem razredu 200 do 300 EUR (nimam pojma koliko dobri tviterji stanejo) brez kretnice. Kretnico bom skušal narediti sam.
Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 09, 2010 13:42 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za hitre odgovore. Jaz sem tisti patron, ki je izkal zvočnike za rock. Šel sem svojo pot in kupil dva REL subvuferja in jih skušam vgradit k QUAD ESL. REL svetuje, da ga priključiš na sponke na izhodu od ojačevalca saj naj nebi motil, ker ima zelo visoko vhodno impedanco. Samo z ESL se ni ujel: QUAD ma pri nizkih frekvencah prko 32 OHM pri visokih pa 2 OHMA. Jaz QUADE poganjam z dvema QUAD 306 (stereo ojačevalca). Na vhodu v vsak ojačevalec sem dal trimer razdelil signal na dva enaka dela in na en izhod priklopil ESL na drugi pa REL. Tako mislim, da dela kar lepo, imam pa tudi kar veliko maneverskega prostora. Razmišljam, da bi pskusil pri kanalu ki ima priključen REL priključilti še visokotoca. (miniaturni Levison) To je ideja, če imate kakšen predlog bom zelo vesel.
LP Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|