| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 17:57 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Digitalija in amplifikacija sta še kako občutljivi na ogrevanje. Vsi digitalni izvori zvoka, zunanji daci, predojačevalci/ojačevalci rabijo svoj čas da se ogrejejo na delovno temperaturo, stabilizirajo in dajo vse od sebe.
Za foro... Nuforce monobloki rabijo minimalno 6 ur da pridejo kolikor toliko k sebi in začnejo kazati znake življenja, 100% pa dajo od sebe šele po 12-24 urah. Zakaj je temu tako nimam pojma, predpostavljam da zato, ker se bolj malo grejejo in je treba pol dneva da se jih vzdigne na delovno temperaturo.
Ali recimo DacMagic, ki je po eni uri ogrevanja še vedno neposlušljiv. Najbolje če je vklopljen kar 24/7.
lp |
Meni pa komponente začnejo igrati takoj ko jih vklopim .
Šalo na stran, ampak moja izkušnja z NuForci je, da dajo vse od sebe že po kakšni dobri uri. Sicer pa mnogi namigujemo, da nas ta problematika kaj dosti ne tangira, saj imamo hifi v "borbeni gotovosti" 24/7 . Le, kot je tudi že neštetokrat rečeno, v obdobju neviht smo previdni in naprave izklabljamo in odklapljamo iz električnega omrežja. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 19:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Avdiofil ima prav- če si "taprav" imaš sistem vedno ready. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|