| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 02:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Urban25 je napisal/a: | | jebat ga... sex drugs and rock n roll, samo jaz bi še šport k temu dodal. |
Ni problema, poglej na forumu pod OSTALO in malce nižje boš našel temo FIZKULTURA... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 15:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Urban25 je napisal/a: | JA VEM JA
moja se že drži za glavo.
jebat ga... sex drugs and rock n roll, samo jaz bi še šport k temu dodal. |
Samo enkrat sem moji omenil, da bom privlekel neko komponento in me je izučilo..
Ženske so pragmatiki in ko je zadeva enkrat v sobi komaj porajtajo, da je kaj drugače.
Seveda pa pohvalijo boljši zvok.
Hecno je, da sem še vsako komponento, ki sem jo posodil kakemu prijatelju, potem ko je prišla nazaj, lahko brez problema in ponavadi kar brez oglasov prodal nekomu neznanemu.
Metafizično gledano..
Ko se enkrat neka komponenta "navadi" hodit po svetu, ji to očitno rata tako všeč, da "se rada" preseli..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 15:15 Naslov sporočila: |
|
|
Mestn, se strinjam s tvojim prvim odstavkom .. toda ko poveš ceno stvar (žena) hitro spremeni svojo barvo. Tko da ...
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 21:29 Naslov sporočila: |
|
|
| hi_musica je napisal/a: | Mestn, se strinjam s tvojim prvim odstavkom .. toda ko poveš ceno stvar (žena) hitro spremeni svojo barvo. Tko da ...
V. |
Saj poznaš stavek Sira Oliverja iz Alana Forda:"Hallo Bing..
Imam pol kamijona roza mobilcev.
Cena? Prava malenkost."  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Čet Dec 03, 2009 13:58 Naslov sporočila: |
|
|
Audiofili smo res norci.
Tole sem pred časom prodal za 800€. Poglej to ceno!
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SCHalko
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49 Prispevkov: 166 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Čet Dec 03, 2009 14:03 Naslov sporočila: |
|
|
Jp, res si nor. Ni ti pomoči  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tt11be
Pridružen/-a: Pet Nov 2009 22:47 Prispevkov: 54 Kraj: lJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 10:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Moje mnenje je , da so Audiofili zelo inteligentni ljudje , norec pa je tisti , ki jih ne razume . |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
| fantje, tudi Ebay je potrebno brati, zvočnike si prodal za ceno kot pač si, najbrž tudi zunaj ne bi kaj več dobil zanje, tale Retro Audio pa gunca afne, cene so pav smešne, najbrž pa nič ne proda ker so približno 2x višje od cen po katerih se stvari prodajajo, ravno tile ESS so naprodaj že pol leta in še en čas bojo, pred časom sem videl da prodaja največji Marantz receiver za 11.000 eur par Tannojev tudi že vsaj leto ali dve oglašuje po fantazijskih cenah...prodal še ni nobenih |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 10:51 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | | fantje, tudi Ebay je potrebno brati, zvočnike si prodal za ceno kot pač si, najbrž tudi zunaj ne bi kaj več dobil zanje, tale Retro Audio pa gunca afne, cene so pav smešne, najbrž pa nič ne proda ker so približno 2x višje od cen po katerih se stvari prodajajo, ravno tile ESS so naprodaj že pol leta in še en čas bojo, pred časom sem videl da prodaja največji Marantz receiver za 11.000 eur par Tannojev tudi že vsaj leto ali dve oglašuje po fantazijskih cenah...prodal še ni nobenih |
Ja, se strinjam z napisanim, ampak treba je vendarle priznat, da je naše tržišče precej drugačno kot tisto zunaj (npr. primerjaj bolho in ebay, čeprav to, se zavedam, ni čisto primerljivo)... Nekatere cene so tu precej nižje, nekatere pa tam... Ampak, a ni to povsem nepomembno? Koneckoncev je odvisno od tebe, koliko si pripravljen dati za nekaj, kar si želiš ali rabiš... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Urban25
Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09 Prispevkov: 31 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 10:59 Naslov sporočila: |
|
|
Ni važna inteligenca, važna je ljubezen do glasbe in vsega pripadajočega. Zato sem se malo pošalil, da so audiofili norci, ker se jih kr veliko ponuja za posojanje opreme.
Je pa res tudi to, da je za audiofile to vreča brez dna in tudi veliko razaočaranje vsake tolko, ko sliši boljši sistem.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 15:03 Naslov sporočila: |
|
|
Čez čas, ko spoznaš kako različne so topologije ojačevalcev, konstrukcije same, kretnice, itd.., prilezeš do stopnje, ko slišiš drugačen sistem, ki igra drugače kot tvoj in sta ti oba všeč.
Še posebej, ker soliden sistem nastaja leta in saj ga na ta način počasi in premišljeno umestiš, da v tvoji sobi igra dobro(za tvoj okus-okusi so zelo različni), v večini drugačnih prostorov pa bi v malenkost drugačni postavitvi igral kvečjemu slabše.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Urban25
Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09 Prispevkov: 31 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 16:08 Naslov sporočila: |
|
|
ravnokar sem ves razočaran izklopil Onkyo receiver, novejši od moje
Verjamem da je dober in kvaliteten( je modificiran ) vendar je zvok popolnoma drugačen od tega kar sem imel.
Vse ostalo je ostalo enako, vsi konektorji, kabli, zvočniki, postavitev.
ne znam opisat, vendar ni blo šusa...ni basov, sem pa slišal nekaj zvokov iz cd-ja, za katere prej nisem vedel da obstajajo.
Vidim da je res vsaka komponta razred zase...bom probal čim več stvari sprobat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 16:53 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa si imel prej? (reciever.) _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
acoustic

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:50 Prispevkov: 150 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 18:19 Naslov sporočila: |
|
|
| Urban25 je napisal/a: | ravnokar sem ves razočaran izklopil Onkyo receiver, novejši od moje
Verjamem da je dober in kvaliteten( je modificiran ) vendar je zvok popolnoma drugačen od tega kar sem imel.
Vse ostalo je ostalo enako, vsi konektorji, kabli, zvočniki, postavitev.
ne znam opisat, vendar ni blo šusa...ni basov, sem pa slišal nekaj zvokov iz cd-ja, za katere prej nisem vedel da obstajajo.
Vidim da je res vsaka komponta razred zase...bom probal čim več stvari sprobat. | Ja vsako komponento je treba preiskusiti, lahko tudi od iste firme igrajo dokaj različno.
Zato sem ti v oni drugi temi predlagal, da jih pred nakupom primerjaj, če se la da. Zadnje čase so pač moderni tile digitralni ampi, a po moji oceni v enakem cenovnem rangu niso primerljivi z tranzistorskimi (Solid State) ojačevalci.
Seveda pa so za ne preveč zahtevne poslušalce verjetno čisto dovolj dobri.
Kupiti pa hočeš izključno nov amp ali?, ker za tvoj budget (mislim da si napisal, da je okoli 1k Eur) bi v trenutnih razmerah lahko dobil precej dober rabljen ojačevalec. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|