Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Pioneer reciverji

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
_rocker_

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 11:14
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 20:07    Naslov sporočila: Pioneer reciverji Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Zanima me vaše mnenje o pioneer reciverjih serija sc-lx ali jih je morda že kdo slišal, ter kateri zvočniki odgovarjajo tem reciverjim.

SC-LX82
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/SC-LX82/index.html
SC-LX72
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/SC-LX72/index.html

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 21:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nekje sem bral da imajo zelo specifičen zvok zaradi icepower

sicer pa so to top av receiverji in vprašat se moraš ali boš res dal toliko denarja za av receiver ali pa boš raje nabavil cenejši av receiver ki bo čisto zadovljil potrebe za hišni kino in pa posebej sistem za stereo...

LP
Nazaj na vrh
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 04:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam imam SC LX 81 , imel sem tudi SCLX 71. 81 je za ščepec svetlejši in bolj transparenten, drugače pa imata dokaj nevtralen karakter - ni ne mehek, ne oster, temveč dokaj neobarvan zvok - čisto po mojem okusu. Dinamika in moč je verjetno najboljša v svojem razredu, edino, kar bi mogoče lahko kritiziral, so malenkost, ampak res malenkost bolj suhi visoki toni (vsaj z mojimi zvočniki - B&W 683). Na splošno pa mi je zvokovno bolj všeč kot Denon, Onkyo in Yamaha v tem razredu (sem jih sprobal doma).
Verjetno sta nova 72 in 82 po zvoku podobna....
82-ka je dobila super oceno na whathifi.com. Katere zvočnike nameravaš imeti?
Je pa tudi res, da lahko za ta denar dobiš dober AV receiver plus dober stereo ojačevalec....

LP
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 09:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kakšna je sploh cena za ta dva av receiverja.
LP
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 10:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.primaline.si/index.php?view=article%3B&catid=37%3Ahisna&id=65%3Aav-sprejemniki&tmpl=component&print=1&page=&Itemid=78&option=com_content
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 12:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Shocked to pa so visoke cene

tukaj bi jaz nedvomno razmislil o cenejšem av receiverju in posebej sistem za stereo

LP
Nazaj na vrh
_rocker_

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 11:14
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 10:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gledal sem mal teste za te reciverje pa sem vidu da sc-lx 82 zelo dobro ocenjen pa tudi lep mi je pa sm pisu, če ma od vas mogoče že kdo kakšne izkušnje z njim res da je cena zelo visoka ampak je vrjetno tudi kvalitetna zadeva to. Če bi že kupil ta reciver bi najverjetneje dal gor B&W 683 ali 684 komplet ali pa dali ikon 6 komplet.

LP
Nazaj na vrh
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, je dobil v What Hifi-ju nagrado za najboljši AV receiver nad 1500 funtov
http://awards.whathifi.com/winners/home-cinema-amplifiers/2009

Jaz svojega LX81 ne menjam za nič (edino za LX82) in imam tudi Bowerse.
Ta nov LX82 pa je zvokovno verjetno identičen mojemu, zato ti ga lahko samo priporočam. Zraven pa paše BDP-LX52 Blu-ray, ki omogoča
"jitter-free" povezavo med njima

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu