| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pet Okt 09, 2009 18:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Jst tut v soboto dopoldne! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 09, 2009 18:56 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | | alenvprekršku je napisal/a: | | Rad bi spoznal čim več ljudi. |
Pa si probal z kakim oglasnikom ali npr. Nedeljcem? |
OK, mislil sem članov našeg foruma. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Okt 09, 2009 21:56 Naslov sporočila: |
|
|
Evo, prvi dan je za nami. Zmatran sem kot slon. Za jutri bi pa prosil, da vsi, ki pravite, da ni razlik me kabli, da se zberete skupaj, pa bomo malo probavali kar se tega tiče - na verjetno najcenejšem sistemu na Showu.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Okt 09, 2009 22:11 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | Evo, prvi dan je za nami. Zmatran sem kot slon. Za jutri bi pa prosil, da vsi, ki pravite, da ni razlik me kabli, da se zberete skupaj, pa bomo malo probavali kar se tega tiče - na verjetno najcenejšem sistemu na Showu.
LP
Admin |
A smo lahko prisotni tudi tisti, ki ne pravimo, da ni razlik med kabli?  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pet Okt 09, 2009 23:06 Naslov sporočila: |
|
|
Evo ravno s srpske vjesalice in pred tem se sejma seveda. Na kratko bilo je zanimivo. malce drugace kot lani, dosti je zadev na gramofonih, kar mi je bilo zelo dobro. Par zadev je bilo zvocno zelo zanimivih. Overall se mi je zdela zadeva zvokovno boljsa kot lani. No ustavil sem se tudi v sobi 127, pri transiju in sem lahko slisal tudi razlike na kablih, na poceni sitemu. Bilo je kratko, ampak vredno obiska.
Iskre sejma pa so Baricic z zvocniki, potem eni mali Sonus Faberji v sobi 101 al 102. Prva soba desno. Pa spodaj Vklop z Avantgardi.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Pet Okt 09, 2009 23:42 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Vinylfan je napisal/a: |
V sobi št. 127 sem videl eno Ukrajinko, manjše postave...???
Audiofill, spet presenečaš....  |
Misliš tole? ... prste bek, ta je trancijeva! Poglej kako se je falot ušunjal zadaj.
Še ena z Vojkom - organizatorjem showa:
Iztok, če se prav spomnim, sta ti fotki tvoje delo? Iz leta 2005? Sem fejst kiksnil?  |
Nisi kiksnil. Moje so. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 08:30 Naslov sporočila: |
|
|
Mimogrede, če ima kdo kakšno stvar za prodat, jo lahko tudi na Show prinese. Trenutno so v sobi AK naprodaj System Audio 905 in Grado slušalke 325.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 16:45 Naslov sporočila: |
|
|
Da napišem nahitro nekaj vtisov. Zvok ni bil nikjer pretirano dober. Mi pa je najbolj odgovarjal zvok v sobi z Gallus zvočniki + Rogue Audio komponentami. Všeč mi je bila tudi kobinacija ALB+ Accuphase - sicer malo zadušeno, ampak prijetno. Chario + Marantz solidno, ampak mi ni odgovarjalo. Tisti cenejši sistem v Inteku (Vienna Ac. + ???) mi ni bil vsec. Spodnji z Naim je bil super, ampak se je slišalo da v tej sobi ne more igrat. Soba z Sonus Faber presenetljivo vsiljiva. Spoznal nekaj soforumašev, potem pa se hitro pospravil iz hotela. Na kratko, kar malo razočaran.. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 17:54 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz tudi razočaran. Predvsem pa nad Vklopovo sobo z Anhony Gallo Nucleus Reference. Tako slabega zvoka pa že dolgo ne. Res, po 10 min rahlega glavobola sem sobo zapustil. Pa taki $$$.
Lp,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 20:00 Naslov sporočila: |
|
|
Da še sam podam svoje vtise iz današnjega obiska Multimedia showa:
prijetno presenečen, kako se je kvaliteta zvoka napram prejšnjim letom izboljšala. O tem sem tudi govoril z nekaj razstavljalci in so v pogovoru povedali, da je pač vsaka soba specifična in se temu prilagajajo. Posebej so v tem napredovali v kletnih prostorih, kjer so vrteli zvočnike s Seas Excel enotami - lani katastrofa, letos precej, precej bolje, vendar to ni zvok, ki bi ga želel v svojem sistemu.
Zelo dober zvok je bil v Gallus sobi, v NAT-ovi sobi pa je bilo jasno razvidno, kakšen potencial imajo Sonus Faber Guarneri zvočniki, v Naim sobi mi je eden izmed obiskovalcev demonstriral svoje CD-je in zvok je bil zelo prijeten, v Audio-kontakt sobi bil prijetno presenečen na System Fidelity zvočniki, v Keno sobi je Matej pokazal in dokazal, kaj zmorejo "no name" kitajci in DIY zvočniki.
V sobi Vklop-a sem pa samo vstopil in tudi takoj izstopil, saj me ne zanimajo dB zvočnikov ampak njihova kvaliteta reprodukcije.
Mislim pa, da sem najbolj užival, ko sem srečeval soforumaše oz. stare face in ponovno branjevke spravljal na slab glas, saj niso sposobne izgovoriti toliko besed na minuto.
Ob poslušanju Sonus Faber zvočnikov sem bil tako prijetno presenečen, ko sem videl, kaj zmorejo oz. kaj v sebi skrivajo ti "mališani" in moj naslednji DIY projekt bo kopija teh dvosistemcev, uporabljen pa bo Seas Millenium visokotonec in Scan-Speak mid-bass (moram preučiti če bom uspel spraviti noter 18 CM verzijo).
Toliko na kratko, morda še jutri kaj več, ko bom imel malo več časa. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 20:09 Naslov sporočila: |
|
|
| če bo kak skupinski projekt, bi se mogoče še jaz prislinil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 20:17 Naslov sporočila: |
|
|
No, da še jaz pristavim svoj piskrček. Vsi predstavljeni hi-end sistemi so me pustili precej hladnega. Saj je tehnično dovršeno vse skupaj, ampak odnos do glasbe je nekam izpuhtel. V nobeni sobi si nisem želel ostati prav dolgo, izgleda da nisem spojlijv s trenutni trendi. Mogoče pa je bil samo glasbeni izbor takšen, ampak povsod sem se počutil, da kot da poslušam igrati robote, ne pa glasbenike. Nobenih čustev, nobene topline, nič skratka...
Samo zvok. Najbolj zanimivo mi je bilo v sobi foruma, pri diy ekipi in system fidelity. Bil sem v petek, tako da dopuščam možnost, da je bilo v soboto kaj bolje... Kaj pa vem... zgleda, da nisem človek za sejme.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 20:46 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem bil navdušen nad ALB, za moj okus naj zvočnik kar sem jih slišal do sedaj, tako da če bi si jih lahko privoščil, bi bilo naročilo že oddano.
Ker strogo avdiofilski zvočniki niso za moj okus, tako da če bi toel pripeljal domov ne bi niti spremljal več forumov in razmišljal o drugih zvočnikih. Sem že razmišljal če bi šel v nedeljo na avtosejem.
Ostalo me ni preveč navdušilo, pri Chariu me je navdušil finiš in design, zvok sploh ne za moj okus. Pri nekaterih sistemih sem imel občutek da niti ne bi ne vem kako nadgradil zvoka v primerjavi s tem kar imam doma, pa imam bolj neko žalost.
Spoznal nekaj forumašev, se vidimo ob naslednji priložnosti.
Vklopa pa sploh nisem našel.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 21:59 Naslov sporočila: |
|
|
za moj okus je najbolje igralo spodaj ,sobe ne vem točno,a sistem je bil
kuzma gramofon stabi (boljši) ,ojačevalec -lampaš tim de paravinci ,predojačevalnik enako,gramofonski ojačevalnik in elektrostati martin logan z aktivno bas enoto. o nekaterih sistemih bom raje zadržal komentar zase.rekel bi samo da se mi zdi da ima prenekateri forumaš tukaj najbrž bolši sound kot nekateri na showu.
tudi v sobi trm audio -lampaši +kuzma stabi iz prve serije in neka huda (beri draga ) vintage lampaška zadeva je bil zvok za moj okus.
aja še to zanimivo in poučno je bilo na delavnici franca kuzme o nastavitvi gramofona.
Nazadnje urejal/a drago67 Sob Okt 10, 2009 22:06; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
InLiner

Pridružen/-a: Sob Jun 2008 11:13 Prispevkov: 7 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: Sob Okt 10, 2009 22:05 Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav tudi iz moje strani,
Komentar sejma čeprav ga še ni konec...zdi se mi da je letos obiskalo kar nekaj več ljudi kot lani in da je bila kar gužva. Kar se tiče sob je tako kot je bilo vedno nekje sistemi vredni več tisoč evrov zvoka pa za nekaj centou ali manj. Mislim da si lahko gladko priznamo da ima konstantno najbolši sound Audio Galerija, ki je imela sicer nekoliko dražji sistem letos a me je presenetila polnost zvoka in slike in natančnost ter tudi dinamičnost. Use ostalo je bilo več ali manj porazno...Intek še skoraj najbolje od vsega ostalega in pa tudi Gallus sicer če odmislimo ceno ki je extremno pretirana. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|