Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kakšen Technics SU-GX70 review?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 27, 2024 07:30    Naslov sporočila: Kakšen Technics SU-GX70 review? Odgovori s citatom

Če ima kdo kakšne praktične izkušnje, kako se obnese? Zvok, GUI? Ali je GUI bolje kakšen Volumio ali Roon?

Ali bi zadovoljivo nadomesti Sony TA-FA50ES z vsemi svojimi novodobnimi digitalnimi prilagoditvami?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 27, 2024 14:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako lani kot letos ga je imel Intek na sejmu kot demo. Letos skupaj z Wharfedale Super Denton zvocniki in REL T7X, lani ga je imel na Wharfedale Linton zvocnikih. Letos mi je bilo se boljs kot lani. Sem napisal en povzetek tukaj klik.
Ce bi bil na zacetku poti in imel nic bi tole blo od boga poslano, ker je za moj okus, tale mini sistemcic posekal vse velike tam na sejmu. Prezentno, kontrolirano, natancno in sprosceno, obcutek, da si pod glasbeno kupolo, sploh primeren za manjse sobe, odlicen v srednjih in veliko, veliko glasbe za ne prevec denarja. Res odlicen sistem kot celota.
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 27, 2024 18:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
...
Si kaj probaval vmesnik? Ali gre preko tablice ali telefona? Če ja, kakšen je vtis? Kako se obnese napram ostalim.

Npr. Free Spotify mi nekako ne sede več, oziroma ga ne znam več uporabljat. Itak glasbo poslušam bolj občasno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 27, 2024 19:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem probaval na licu mesta, je pa demonstrator na sejmu uporabljal tablico in upravljal preko nje. Sem bil bolj fokusiran na zvokovno reprodukcijo, ki me je izjemno presenetila. Najboljs, da se zapeljes do Inteka. Pomoje majo to rec za probat.

lp, d.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu