Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 225 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 27, 2024 07:30 Naslov sporočila: Kakšen Technics SU-GX70 review? |
|
|
Če ima kdo kakšne praktične izkušnje, kako se obnese? Zvok, GUI? Ali je GUI bolje kakšen Volumio ali Roon?
Ali bi zadovoljivo nadomesti Sony TA-FA50ES z vsemi svojimi novodobnimi digitalnimi prilagoditvami? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
delfinus
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1631 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Sre Nov 27, 2024 14:14 Naslov sporočila: |
|
|
Tako lani kot letos ga je imel Intek na sejmu kot demo. Letos skupaj z Wharfedale Super Denton zvocniki in REL T7X, lani ga je imel na Wharfedale Linton zvocnikih. Letos mi je bilo se boljs kot lani. Sem napisal en povzetek tukaj klik.
Ce bi bil na zacetku poti in imel nic bi tole blo od boga poslano, ker je za moj okus, tale mini sistemcic posekal vse velike tam na sejmu. Prezentno, kontrolirano, natancno in sprosceno, obcutek, da si pod glasbeno kupolo, sploh primeren za manjse sobe, odlicen v srednjih in veliko, veliko glasbe za ne prevec denarja. Res odlicen sistem kot celota. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
Nazaj na vrh |
|
|
twom
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 225 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 27, 2024 18:50 Naslov sporočila: |
|
|
delfinus je napisal/a: | ... | Si kaj probaval vmesnik? Ali gre preko tablice ali telefona? Če ja, kakšen je vtis? Kako se obnese napram ostalim.
Npr. Free Spotify mi nekako ne sede več, oziroma ga ne znam več uporabljat. Itak glasbo poslušam bolj občasno. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
delfinus
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1631 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Sre Nov 27, 2024 19:47 Naslov sporočila: |
|
|
Nisem probaval na licu mesta, je pa demonstrator na sejmu uporabljal tablico in upravljal preko nje. Sem bil bolj fokusiran na zvokovno reprodukcijo, ki me je izjemno presenetila. Najboljs, da se zapeljes do Inteka. Pomoje majo to rec za probat.
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|