Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Meritve v HiFi
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 03, 2023 15:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:

Važno da se zabavate. Ni moj namen prepričati že prepričane.
Lahko avdiofil uživa v testiranju in neskončnih kombinacijah kablov, lahko uživa v zbiranju plošč brez gramofona. Vsak na svoj način uživa. Ni kontradikcije.

Ja seveda, saj je samo hoby.
Hmm, en Janez je nekoč o hobijih rekel: Moja žena zbira olagumije. Vedno jih ima v torbici. Jasno da je to njen hoby, ker nima ku..a. Shocked
LightBit

Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 23, 2023 13:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Amir razloži meritve DAC-ov: Speed Reading DAC Audio Measurements
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 23, 2023 22:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ck je napisal/a:
ambasador je napisal/a:

Važno da se zabavate. Ni moj namen prepričati že prepričane.
Lahko avdiofil uživa v testiranju in neskončnih kombinacijah kablov, lahko uživa v zbiranju plošč brez gramofona. Vsak na svoj način uživa. Ni kontradikcije.

Ja seveda, saj je samo hoby.
Hmm, en Janez je nekoč o hobijih rekel: Moja žena zbira olagumije. Vedno jih ima v torbici. Jasno da je to njen hoby, ker nima ku..a. Shocked

Hebiga, večini na forumu je hobi dobro predvajana glasba, nekaterim pa... niti ne.
V mladosti sem poznal kar nekaj mladcev s polnimi žepi prezervativov. Za vsak slučaj, če bi rabili Laughing Laughing
itak da niso.. še danes v penziji se oglašajo kot neki švaleri...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu