Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
klement
Pridružen/-a: Pon Okt 2009 15:15 Prispevkov: 73 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2023 12:41 Naslov sporočila: Grunding TV iz 60-ih let |
|
|
pozdravljeni
Morda kdo od vas ve, kdo bi lahko bil zainteresiran za odkup Grunding televizorja kupljenega okoli leta 1960, ki ima danes še vse originalne dele in je po vsej verjetnosti še celo delujoč. Po navedbah očeta so pred res mnogimi leti v podjetju Grunding za ta televizor (v smislu "že muzejske vrednost") ponujali njihovega takrat najnovejšega, ki so ga imeli v proizvodnji. Firme Grunding za TV ni več oz. so sedaj baje del neke turške kooperacije. Morda so tu še kakšni muzeji (v Nemčiji?). Je kdo od vas poznavalec, da bi mi dal kako dobro izhodišče? hvala in lp
[img][/img] |
|
Nazaj na vrh |
|
|
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1955 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2023 13:54 Naslov sporočila: |
|
|
Od katodnih televizorjev je vrednost le v kakšnem Sony-ju. Težko je najti 1m3 zasedenega prostora z neuporabno tehniko. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mcnaget
Pridružen/-a: Čet Nov 2012 12:28 Prispevkov: 140 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2023 14:29 Naslov sporočila: Re: Grunding TV iz 60-ih let |
|
|
klement je napisal/a: | pozdravljeni
Morda kdo od vas ve, kdo bi lahko bil zainteresiran za odkup Grunding televizorja kupljenega okoli leta 1960, ki ima danes še vse originalne dele in je po vsej verjetnosti še celo delujoč. Po navedbah očeta so pred res mnogimi leti v podjetju Grunding za ta televizor (v smislu "že muzejske vrednost") ponujali njihovega takrat najnovejšega, ki so ga imeli v proizvodnji. Firme Grunding za TV ni več oz. so sedaj baje del neke turške kooperacije. Morda so tu še kakšni muzeji (v Nemčiji?). Je kdo od vas poznavalec, da bi mi dal kako dobro izhodišče? hvala in lp
[img][/img] |
Mogoče kakšen tehniški muzej ali kaj podobnega , sam sem enkrat uredil Apple Imac 3g in ga dal na bolho , pa so me potem klicali iz tehniškega muzeja v Ljubljani , če bi jim ga podaril. Pa sem. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1955 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2023 20:16 Naslov sporočila: |
|
|
Reče se GRUNDIG in ne grunding, ljudje iz sveta berejo te naše zgodbe. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
luka79
Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1010 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2023 21:16 Naslov sporočila: |
|
|
joztom je napisal/a: | Reče se GRUNDIG in ne grunding, ljudje iz sveta berejo te naše zgodbe. |
_________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|