Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mihamusic
Pridružen/-a: Sre Feb 2015 20:17 Prispevkov: 153 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: Pet Jul 29, 2022 21:48 Naslov sporočila: Tube vs. SS |
|
|
Hoj:
Prvič sem se resno srečal s tem - v domačem okolju - pod "kontroliranimi pogoji" - žena si zaželela Tubes - pa dal za RD -,.... Zaključek - po ene 100 urah utekanja - primerjava 450W SS vs. 150W Tube (McIntosh) - popolnoma neverjetno !!! B&W še v življenju nisem slišal (imam jih od 1987) tako špilat !!! Od sedaj naprej - SAMO TUBE !!! Globina/prostor/"življenskost"/xxxx Neprimerljivo !!!
Čisto Navdušen ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 661 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jul 30, 2022 16:37 Naslov sporočila: |
|
|
Lepo!  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 544 Kraj: Ardro
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2022 00:17 Naslov sporočila: |
|
|
Iskrenost, pristno navdušenje, prvinski entuziazem, tega v FIFI-ju primanjkuje. Se mi dopade, da audiofil ne išče kaj mu ni všeč. Ostane samo še rolanje vama ljubih komadov. _________________ Canta e Cammina. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1213 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2022 15:18 Naslov sporočila: |
|
|
Gre za integrirc ali za končno stopnjo? V primeru drugega, bi bilo zanimivo izvedeti, če je preamp ss ali tube. _________________ "Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment."
Will Rogers |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 911 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2022 22:27 Naslov sporočila: |
|
|
Super truper!
Pozim je pa še lepše in bolj paše..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1013 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Pet Avg 05, 2022 09:08 Naslov sporočila: Re: Tube vs. SS |
|
|
mihamusic je napisal/a: | Hoj:
Prvič sem se resno srečal s tem - v domačem okolju - pod "kontroliranimi pogoji" - žena si zaželela Tubes - pa dal za RD -,.... Zaključek - po ene 100 urah utekanja - primerjava 450W SS vs. 150W Tube (McIntosh) - popolnoma neverjetno !!! B&W še v življenju nisem slišal (imam jih od 1987) tako špilat !!! Od sedaj naprej - SAMO TUBE !!! Globina/prostor/"življenskost"/xxxx Neprimerljivo !!!
Čisto Navdušen ! |
Kateri 450W s.s. ? _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mihamusic
Pridružen/-a: Sre Feb 2015 20:17 Prispevkov: 153 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: Pon Avg 08, 2022 00:02 Naslov sporočila: |
|
|
benma je napisal/a: | Gre za integrirc ali za končno stopnjo? V primeru drugega, bi bilo zanimivo izvedeti, če je preamp ss ali tube. |
Pred in končna Tube - (pred je morda hibrid),... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|