Občutki pri glasbi, tretji svet, sprememba čustev?
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1681 Kraj: kamnik
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Jan 11, 2016 21:00 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Za potrebe NASE
Tukaj ni spremembe čustev, občutkov, gre že za fizično preoblikovanje  _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
Ploki
Pridružen/-a: Tor Avg 2015 20:23 Prispevkov: 84 Kraj: velenje / ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2016 01:25 Naslov sporočila: |
|
|
NASA je kupla 16 JL Audio wooferjev za testiranje sonic booma al nekaj takega he he
@ck: zanimiv graf.
sam pri klavirju 84-103dB je kar razpon
bi pa rad slišal klavir ki šopa kot motorna žaga pri 1m.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
Pridružen/-a: Ned Jul 2015 23:51 Prispevkov: 121 Kraj: Chicago
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2016 00:55 Naslov sporočila: |
|
|
Obstaja kje tako clear sound from net ,da mi grejo kocine pokonci?!
Recimo tale komad mi posebej sede ampak ga hočem poslušat brez vseh popačenj itd...
https://www.youtube.com/watch?v=wNvaLVSnTRk&nohtml5=False
Že zdej je zelo "poslušljiv", pa mogoče obstaja še bolj stvarna različica? ali je kvaliteta zvoka tudi odvisna kaj imam napeljano v svoji "audio room"? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2016 01:11 Naslov sporočila: |
|
|
Evo ker je glih tema taka:) malo pod dozo piva uniona sva z azijskim naročnikom naredila posel za par deset K eur lol pa ne me ganjat kje sva poslušala muziko lol Slovenci znamo kljub vsemu ajmo muzika lol....
https://www.youtube.com/watch?v=5ITxrWgiDFQ&nohtml5=False |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1681 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2016 09:33 Naslov sporočila: |
|
|
| chase je napisal/a: | Obstaja kje tako clear sound from net ,da mi grejo kocine pokonci?!
Recimo tale komad mi posebej sede ampak ga hočem poslušat brez vseh popačenj itd...
Že zdej je zelo "poslušljiv", pa mogoče obstaja še bolj stvarna različica? ali je kvaliteta zvoka tudi odvisna kaj imam napeljano v svoji "audio room"? |
Takeli štanca komadi se ne snemajo v neki ekstra kvaliteti. You tube reprodukcija seveda ni na nekem visokem nivoju, tako da je izvirnik sigurno boljši, vendar boš težko našel kakšno brezplačno spletno stran z večjo kvaliteto- razen posameznih komadov, ki jih imajo bolj v reklamne namene. _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NCC2000
Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28 Prispevkov: 591 Kraj: Slovenia
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2016 10:12 Naslov sporočila: |
|
|
| ck je napisal/a: | | chase je napisal/a: | Obstaja kje tako clear sound from net ,da mi grejo kocine pokonci?!
Takeli štanca komadi se ne snemajo v neki ekstra kvaliteti. You tube reprodukcija seveda ni na nekem visokem nivoju, tako da je izvirnik sigurno boljši, vendar boš težko našel kakšno brezplačno spletno stran z večjo kvaliteto- razen posameznih komadov, ki jih imajo bolj v reklamne namene. |
Kaj pa če bi naredil povprečni slovenski greh in kupil glasbo, ki ti sede, kar se seveda da dobiti v originalni kvaliteti? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 00:06 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi se najprej opravičil vsem ki spremljate to temo,da me ne imate za "čudaka" ampak ponavadi ko se zaprem v svojo "music" sobo doživljam neka posebna čudna čustva in emocije, občutke ki jih ne znam opisati dovolj podrobno.
Vzemimo nazadnji dogodek kjer sem sem z azijskim naročnikom naredil kar precej "debelo" pogodbo" in takoj zatem je sledil plato piva in MUZIKA! Je kot bi doživljal vrhunec pri sexu samo ,da ga doživljaš pri muziki Si vesel si srečen, si uspešen itd...ampak tisto notranjo praznino ti pa zapolni muzika?! Noro , mogoče pa pač ne....Vse svoje "vrhunce" ali pa tudi še bolj pomembno svoje "padce", svoje "žalosti" zapolnjujemo z muziko? Ne vem čudna so pota glasbe ali pač....?
Jaz lahko rečem ,da je glasbe neke vrste zdravilo v obeh smereh! ČUDNO ampak tako čutim! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 00:22 Naslov sporočila: |
|
|
Pa evo dok pivo še ni tolko "prijelo" kaj si mislim. Ko si trezen je svet drugačen. Pa "IPAK" tudi ko si trezen in poslušaš dobro muziko ti natripa oziroma naturba emocije muzike v možgane in se vsaj jaz prestavim čisto v drugo sfero dojemanja sanj in lastnih želja ter kako jih želim uresničiti in živeti.
Ko je v igri ista kombinacija z alkoholom je vse to spotencirano krat 10X!
Just saying...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 00:53 Naslov sporočila: |
|
|
After all je pa mogoče to osamljenost. Ko si med vsemi in se z vsemi razumeš vključno z prijatelji, ženo, otroci itd... vse nekako štima dobro zaslužiš...itd... V bistvu si pa sam... sam z svojim svetom ki ga si priključiš ko priključiš svojo muziko?! Brez muzike ni sploh nič??!
Evo dejanski primer. Zdele vse kar sem pisal sem pisal pod zelo glasno glasbo mojih favorite komadov, vmes se je muzika nehala ker je bilo konec komada. Ko je bilo komada konec in je v sobi nastala tišina sploh nisem vedel kaj in kako! In ne to ne pripisujem hladnemu union-u! Torej neka neka čustva okrog muzike so in fertik! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 628 Kraj: Bronks
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 09:47 Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj pa mora biti čisti pri vsaki zadevi zraven alko, pa razni praški, pa seno, itd,itd? Nič ni 10x bolje, to je samo utvara.
Sem bil z družbo na koncertu. Edini popolnoma trezen, ostali z dva do štirimi piroti v riti. Koncert je bil grozno zanič, totalna katastrofa. Tipom z omotico pa eden najboljših. ??? Pač zgubili stik z realnostjo. Naslednji dan ni vedel nihče povedati kaj je bilo tako dobro na tem koncertu.
PS. Kasneje sem bil pozoren na te stvari in spoznal, da so pijancem, oziroma hašišarjem vsi koncerti The Best.
Pa če to prenesemo na cesto, v časopise, na razne BB, Kmetije, so vsi Šumaherji in Rosiji, pa vsi pisatelji z Nobelovo nagrado, pa vsi rešujejo svet, itd,itd.
Če ne znaš uživati trezen, boš hendikepiran, igračka v tujih rokah, zmanipuliran do daske. _________________ Canta e Cammina |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 10:14 Naslov sporočila: |
|
|
| chase je napisal/a: | .Vse svoje "vrhunce" ali pa tudi še bolj pomembno svoje "padce", svoje "žalosti" zapolnjujemo z muziko? Ne vem čudna so pota glasbe ali pač....?
Jaz lahko rečem ,da je glasbe neke vrste zdravilo v obeh smereh! ČUDNO ampak tako čutim! |
Glej, da ne boš čez čas ugotovil, da pivo deluje tudi brez muzike  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 10:50 Naslov sporočila: |
|
|
| ducar je napisal/a: | Zakaj pa mora biti čisti pri vsaki zadevi zraven alko, pa razni praški, pa seno, itd,itd? Nič ni 10x bolje, to je samo utvara.
Sem bil z družbo na koncertu. Edini popolnoma trezen, ostali z dva do štirimi piroti v riti. Koncert je bil grozno zanič, totalna katastrofa. Tipom z omotico pa eden najboljših. ??? Pač zgubili stik z realnostjo. Naslednji dan ni vedel nihče povedati kaj je bilo tako dobro na tem koncertu.
PS. Kasneje sem bil pozoren na te stvari in spoznal, da so pijancem, oziroma hašišarjem vsi koncerti The Best.
Pa če to prenesemo na cesto, v časopise, na razne BB, Kmetije, so vsi Šumaherji in Rosiji, pa vsi pisatelji z Nobelovo nagrado, pa vsi rešujejo svet, itd,itd.
Če ne znaš uživati trezen, boš hendikepiran, igračka v tujih rokah, zmanipuliran do daske. |
V tej zgodbi si ti "špilferderber"! Najdi sebi primerno družbo in se ti to ne bo več dogajalo. Sicer pa sem se velikokrat znašel v taki situaciji in poznam ta občutek. Vem pa tudi, da pr'jatli niso nič krivi za to. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 628 Kraj: Bronks
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 11:39 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | ducar je napisal/a: | Zakaj pa mora biti čisti pri vsaki zadevi zraven alko, pa razni praški, pa seno, itd,itd? Nič ni 10x bolje, to je samo utvara.
Če ne znaš uživati trezen, boš hendikepiran, igračka v tujih rokah, zmanipuliran do daske. |
V tej zgodbi si ti "špilferderber"! Najdi sebi primerno družbo in se ti to ne bo več dogajalo. Sicer pa sem se velikokrat znašel v taki situaciji in poznam ta občutek. Vem pa tudi, da pr'jatli niso nič krivi za to. |
Brez skrbi. Za različne prilike imam različne prijatelje in prijateljice. Ne obsojam, ampak objavljam rezultate trezni vs opiti. Za pir ali kak rizling se že najde prilika, da ne izpadem kak inkvizitorski čistun. _________________ Canta e Cammina |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bado.lambadowski
Pridružen/-a: Tor Maj 2012 15:47 Prispevkov: 162 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 26, 2016 11:59 Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo....
Death of hearing tissue 180dB |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|