| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 25, 2016 16:27 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: |
če bi ga naročil iz US, bi državnine prišle cca. 100$...mogoče celo manj...polek kakega humanega shippinga, je to še zmeraj daleč pod 429 GBP...da ne govorim o ceni na Ebayu (500 + shipping))...gre za isto firmo... |
Se popolnoma strinjam
Mogoče bi bila varianta, če bi bilo za nakup zainteresiranih več forumašev, ker bi s tem strošek transporta po enoti bistveno padel.
Lahko da se bo v bližnji prihodnosti pojavil podoben produkt za primerljivo ceno tudi na evropskem tržišču.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1775 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 25, 2016 17:24 Naslov sporočila: |
|
|
nimam izkušnje s padanjem cen shippinga pri skupinskem nakupu...zadnje čase bolj spremljam abnormalno nabijanje shippinga na Ebay.com...celo ko jim napišem da mi poiščejo bolj human shipping, se retki potrudijo...
za razliko (za me še zmeraj uganka) pa Massdrop ima tak smešen shipping v SLO da mu tudi naš interni PT promet ni raven...in to DHL s trackingom...
evo primer:
Grace Design x Massdrop m9XX DAC/Amp...shipping to SLO 3,22$...ne verjamem da je kaj dosti lažji od Loungea...
xDuoo TA-01 DAC/Amp...410 g brez packinga, 9.94$....
smešno _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 628 Kraj: Bronks
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2016 00:11 Naslov sporočila: |
|
|
Pozna kdo ASR Basis Phono preampli? Nisem ga imel prilike bolj podrobno poslušati, ampak tako na hitro se mi je dopadel. Napišite vaše slišne vtise in morda kakšna primerjava s podobnimi predojačevalniki. _________________ Canta e Cammina |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2016 11:27 Naslov sporočila: |
|
|
| ducar je napisal/a: | | Pozna kdo ASR Basis Phono preampli? Nisem ga imel prilike bolj podrobno poslušati, ampak tako na hitro se mi je dopadel. Napišite vaše slišne vtise in morda kakšna primerjava s podobnimi predojačevalniki. |
Če sem prav razumel, doma poslušaš na elektrostate. ASR pa je, sodeč po temu kar se piše na internetu, dokaj 'suh' na midbasu. Kar je vprašanje kako gre skupaj z dipolom.
http://www.stereophile.com/content/asr-basis-exclusive-phono-preamplifier-page-2#4RUhRIqMmcsB6jqf.97
Kakorkoli, menda ima ta phono stage eden od soforumašev, če sem prav razumel @andrej-a zadnjič, ko je bil na obisku.
Pa daj, za hec se dogovori z ESELab g.Korošcem za demo z njegovim Nibiru z baterijskim napajanjem. Kdo, ve... stane te pa nič probati. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zmatjaz
Pridružen/-a: Sre Apr 2008 17:45 Prispevkov: 59 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2016 11:53 Naslov sporočila: |
|
|
ASR je možno slišati pri nas, v demo salonu (smo zastopnik). Trgovina KAT v Kranju. _________________ KAT
www.katltd.si
Matjaž 068650802 |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 068650802 |
|
 |
simon740
Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59 Prispevkov: 980 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2016 19:13 Naslov sporočila: |
|
|
a je to vprašanje ali nasvet? _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
simon740
Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59 Prispevkov: 980 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2016 20:26 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: |
a je to vprašanje ali nasvet? |
Pardon, vprašanje vprašanje..
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2016 21:30 Naslov sporočila: |
|
|
in qva čakaš?....da ti ga speljejo?...če ti je všeč DD in če drži vse kar piše v oglasu, ni kaj za razmišljat...plug & play... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfreak86
Pridružen/-a: Pon Okt 2013 21:57 Prispevkov: 298 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Feb 04, 2016 00:03 Naslov sporočila: |
|
|
Ti kar kupi, pa še en dober japonski deck za povrh, da ne boš preveč vinilk zgulil.  _________________ Vinyl forever!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|