| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Bullet
Pridružen/-a: Tor Okt 2012 0:49 Prispevkov: 30 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Avg 06, 2015 09:55 Naslov sporočila: |
|
|
samo da odgovorim...
soba ni primerna za soundbar....
hišni kino sem imel in ne pride v poštev...
kaj kupiti? ne vem...
vsi ampak vsi pravijo pojdi poslušat...tudi ponudniki...
ampak kam naj grem poslušat?
bil povsod....obljubljajo in prodajajo mi vsi praktično vse...a, da bi lahko slišal kombinacijo recieverja in zvočnikov (željenih, v mojem približnem cenovnem rangu)...tega pa do sedaj v Slo nisem še našel...če so pa zvočniki priključeni na reciever za 5k€, pa verjamem (sem slišal )da je dober zvok...kajne
kako naj potem slišim kaj? na žalost ne gre...bom počakal še, se mi ne mudi in poskušal najti trgovce v tujini, kjer se "željene" zadeve dejansko lahko preizkusi...
hvala za nasvete in info. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JJAB
Pridružen/-a: Sob Apr 2014 0:05 Prispevkov: 197 Kraj: Moon
|
Objavljeno: Čet Avg 06, 2015 12:55 Naslov sporočila: |
|
|
Kje najdete receiverje za 5k€ (pri nas ali vsaj v EU) in kateri bi to bili? Me res zanima.
Najdražji Denoni, Marantzi, Onkyi in podobno niso več kot 2-3k€. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bullet
Pridružen/-a: Tor Okt 2012 0:49 Prispevkov: 30 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Avg 06, 2015 13:15 Naslov sporočila: |
|
|
oprosti...
to sem namenoma pretiraval, da poudarim da je daleč od mojega budgeta...mislim da je bil res okoli 2k€-
no pri zvočnikih pa je hitro tako.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jože
Pridružen/-a: Sre Dec 2009 18:30 Prispevkov: 322 Kraj: Jesenice
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6274 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Avg 07, 2015 13:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Bullet je napisal/a: | samo da odgovorim...
.....
vsi ampak vsi pravijo pojdi poslušat...tudi ponudniki...
ampak kam naj grem poslušat?
bil povsod....obljubljajo in prodajajo mi vsi praktično vse...a, da bi lahko slišal kombinacijo recieverja in zvočnikov (željenih, v mojem približnem cenovnem rangu)...tega pa do sedaj v Slo nisem še našel...
... |
Kolikor imam izkušenj, če imajo pri roki, bodo na željo kupca priklopili za preskus. Tudi če ni pri roki (npr v drugem skladišču), se potrudijo in to naredijo po dogovoru magari en drugi dan.
Res pa šele po pogovoru s stranko, ki pokaže ali je to samo zguba časa ali resna oseba.
Bodi faca, naroči kavo iz sosednjega bara za vse osebje v trgovini, ali pa prinesi flašo viskija, potem se zapleti v pogovor. Vse ti bodo ustregli in povedali tudi po netrgovski resnici. 'Investicija' bo ultra majhna napram servisu. Najprej vprašaš za nasvet, nato pa naj ti to prikažejo. Pri tem ni zaželjeno nakladati. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|