Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
06.10.2019 - Napisal: trancedeejay

Slovenska Hi-Fi pokrajina (www.audioscape.eu) je bogatejša za tri proizvajalce opreme: NAD, Bluesound in PSB! Audioscape je namreč postal uradni zastopnik.

 

Z oktobrom 2019 je kupcem v Sloveniji na voljo celotna paleta izdelkov vseh treh podjetij. Naj vas prepriča dober zvok in ne le tukaj zapisane besede, zato vas vljudno vabimo na predstavitev izdelkov Bluesound na sedež podjetja Audioscape d.o.o na Cankarjevo 16 v Mariboru, v soboto, 12.10.2019 ob 10.00.

 

Na prireditvi bodo prikazane tudi druge novosti - preverite - se vidimo tam!.

Več »
02.10.2019 - Napisal: trancedeejay

To soboto, 5.10.2019, v času HiFi sejma v Ljubljani, so za vse ljubitelje dobrega zvoka v razstavnem prostoru Sonus Art pripravili DEMO DAN. Razstavni prostori se od prizorišča HI-FI sejma nahajajo le nekaj minut peš.

 

Salon bo izjemoma odprt celi dan, od 9.00 do 20.00h, v tem času boste lahko videli in seveda slišali veliko novosti.

 

Premiera novih vrhunskih bookshelf zvočnikov Dynaudio Confidence 20, Demo nove Bowers & Wilkins Formation serije,  Marantz NR1200 stereo AV sprejemnika, novih modelov Onkyo AV sprejemnikov, vrhunskih slušalk različnih znamk, HEOS multiroom sistema in še več. Vljudno vabljeni!

Več »
25.09.2019 - Napisal: trancedeejay

Tudi letos se nam obeta avdiofilski dogodek leta v prestolnici. Od 5. do 6. oktobra bo na lokaciji Radisson BLU Plaza Hotel-a (tudi to je novost glede na prejšnja leta) potekal avdio sejem -  HI-FI Ljubljana 2019. V bistvu niti ne moremo navedenega dogodka poimenovati sejem v splošnem pomenu, saj bo na programu tudi pester izbor izobraževalnih vsebin iz avdio področja.

 

Poleg raznih avdiofilsko eksotičnih High end avdio naprav in avdio novosti, bo možno videti in slišati tudi napredni domači kino, slušalkarske sisteme, cenovno ugodne sisteme za vsak žep in še marsikaj - preverite sami.

 

Prvi vikend v oktobru si torej obvezno zabeležite v vaš koledar (odsoten - sem na HI-FI sejmu). Se vidimo tam!

Več »
28.08.2019 - Napisal: trancedeejay

Intek je tokrat za uporabnike portala Audio Kontakt predstavil nekaj izbrancev, ki so v letu 2019-2020 prejeli prestižne EISA nagrade in so v njihovem prodajnem asortimanu. 

 

Našli boste AV receiverje za domači kino, gramofone, pametne napajalne razdelilnike, DAC-e, predojačevalnike, antivibracijske nogice, 4K Blu ray predvajalnike in še več...

Več »
03.07.2019 - Napisal: trancedeejay

INTEK je postal ekskluzivni TECHNICS premium partner.

Le kdo ne pozna slovite znamke Technics? Najbolj so zasloveli, ko so leta 1972 predstavili legendarno serijo gramofonov 1200 z direct drive, kateri so postali kultni gramofoni vsakega DJ-a in so bili v proizvodnji celih 40 let.

Pod blagovno znamko Technics najdete zvočnike, CD predvajalnike, ojačevalnike, receiverje, mini stereo sisteme, all in one sisteme, slušalke itd.

Technics sedaj spada pod blagovno znamo Panasonic.

Več »
12.06.2019 - Napisal: trancedeejay

Zadnje čase se na trgu pojavljajo različni pametni zvočniki. Luč sveta pa je tokrat ugledal eden pametnejših in zvokovno ter funkcionalno zmogljivejši pametnih zvočnikov - Triangle Aio. 

Triangle AIO 3 omogoča uživanje na nivoju Hi-Fi v digitalnih in brezžičnih virih. Na AIO lahko prenesete glasbo visoke resolucije iz vašega telefona, strežnika ali pretočnega ponudnika vsebin. Francoski lepotec vsebuje 24bitni/192kHz digitalno analogni pretvornik in posledično nivo kakovosti studijskega “masteringa”.

Raziščite polnost in globino vaše priljubljene glasbe.

 

Več »

Arhiv novic »

Video player
Senorita - Hauser

Senorita - Hauser
Czardas  Roby Lakatos & Dimiter Tchernookov
Adam Ben Ezra - AWESOME UPRIGHT BASS SOLO
Tove Lo - Talking Body
Seznam vseh videov »