Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
18.11.2020 - Napisal: trancedeejay

 

Največji HI-FI show na svetu, ki se vedno dogaja v maju je uradno prestavljen na september 2021. Glede na trenutni potek dogodkov je bila to edina prava odločitev. 

 

Torej nastavite si v koledarju termin od 9. do 12. september 2021. Se vidimu septembra v Munchnu.

Več »
24.08.2020 - Napisal: trancedeejay
AV-PLANET ponosno predstavlja letošnje nagrajene produkte iz sveta avdia in videa. Vsako leto jih podeljuje združenje EISA (Expert Imaging and Sound Association).
 
Nagrade se podeljujejo glede na različne kriterije in v različnih razredih. Za leto 2020 - 2021 je bilo  nagrajenih kar nekaj produktov iz njihovega prodajnega programa.
 
 
Naj jih naštejemo le nekaj
Več »
19.07.2020 - Napisal: trancedeejay

Le kdo ne pozna HI-FI Centra oz. podjetje V Commerce iz Murske Sobote, ki na območju Slovenije zastopa nekaj renomiranih blagovnih znamk. Ena bolj poznanih je zagotovo Cabasse, poznani proizvajalec zvočnikov, lastna blagovna znamka VIAudio, kjer lahko izbirate med gramofoni, posrebrene napetostne vtičnice in napetostne letve, Jelco gramofonske ročice ter pester nabor proizvajalcev kablov in konektorjev, kot je npr. Viablue, Black Rhodium, Viborg Audio itd. Tudi letos imajo navoljo odprodajo nekaterih artiklov iz zaloge in pa uvodne popuste na nekatere novosti iz njihovega prodajnega programa.

Več »
15.06.2020 - Napisal: trancedeejay

Maja letos je mariborsko podjetje Audioscape iz Maribora, ki že zastopa veliko uveljavljenih Hi-Fi znamk (Naim, PMC, Rega, NAD, Bluesound, ...)  postalo ekskluzivni distributer za Slovenijo in Hrvaško za izdelke slovaškega proizvajalca Canor.

 

Proizvajalec v svojem asortimanu nudi vrhunske "Piece of art" integrirane ojačevalnike, CD predvajalnike in phono predojačevalnik, tako zvokovno kot tudi po dizajnu, zunaj in znotraj, uporabljene pa so le vrhunske komponente.

 

Več »
04.06.2020 - Napisal: trancedeejay

V zadnjem času ste zagotovo več časa preživeli pred svojim HI-FI sistemom, zato smo prepričani, da ste si zaželeli tudi kakšno novo komponento, ki bi vam lahko izboljšala trenutni zvok vašega sistema.

 

INTEK nas tokrat obvešča o novem spletnem mestu GOLD NOTE SLOVENIJA, predstavi nam Electrocompanietov integrirani ojačevalnik s pestrim naborom vgrajenih funkcionalnosti, Wharfedale Linton zvočne omarice ter električni filter AudioQuest Niagara 1200.

 

Preverite kaj vse se dobi v njihovem asortimanu. Kontaktirajte jih za nasvet in morebiten demo.

Več »
21.04.2020 - Napisal: trancedeejay

V podjetju INTEK nikoli ne mirujejo. Tokrat nam predstavljajo novo spletno mesto TECHNICS SLOVENIJA s celotnim asortimanom tega Japonskega proizvajalca, ki je navoljo tudi pri nas.

 

Seveda to ni vse. V tem času INTEK nudi velik nabor avdio opreme po posebno ugodnih cenah. V nadaljevanju so nekateri izmed teh tudi predstavljeni - Gramofon TECHNICS SL-1210 GR,  integrirani ojačevalnik Quad Vena II Play, novi aktivni subwoofer REL S/510, GOLD NOTE DS-10 - all in one enota, ki vsebuje DAC, Streamer, Predojačevalnik in ojačevalnik za slušalke ter zvočniki Wilson Benesch serije PRECISION

Več »

Arhiv novic »

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Restavriranje Krell končne stopnje
Coeur de Pirate- Wood & Wires Session
Klipsch RP600M & B&W 706 S2 Sound Demo
BEST Sounding Receiver Of 2020? NAD T778 Review
Seznam vseh videov »