Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
21.04.2020 - Napisal: trancedeejay

V podjetju INTEK nikoli ne mirujejo. Tokrat nam predstavljajo novo spletno mesto TECHNICS SLOVENIJA s celotnim asortimanom tega Japonskega proizvajalca, ki je navoljo tudi pri nas.

 

Seveda to ni vse. V tem času INTEK nudi velik nabor avdio opreme po posebno ugodnih cenah. V nadaljevanju so nekateri izmed teh tudi predstavljeni - Gramofon TECHNICS SL-1210 GR,  integrirani ojačevalnik Quad Vena II Play, novi aktivni subwoofer REL S/510, GOLD NOTE DS-10 - all in one enota, ki vsebuje DAC, Streamer, Predojačevalnik in ojačevalnik za slušalke ter zvočniki Wilson Benesch serije PRECISION

Več »
14.02.2020 - Napisal: trancedeejay

Pred nami je že drugi dogodek TAD Listening Session Vol. 02, kjer TAD ekipa oznanja svetovno pred-premiero referenčnega monitor zvočnika CR1TX (naslednik CR1MK2, 2012) ter referenčni stereo ojačevalnik M700S, naslednik cenjenega M600.

 

 Dogodek bodo obeležili v Grajskem gledališču na Ljubljanskem gradu in sicer v petek, 21. 2. 2020, ob 19.30 uri.

 Število vstopnic je zaradi velikosti prostora omejeno.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite in spoznate od blizu novi TAD referenčni komponenti.

Več »
08.12.2019 - Napisal: trancedeejay

Zadnje čase se v Ljubljanskem kotlu na področju High End avdia kar dogaja. Tokratnega dogodka zagotovo ne smete zamuditi. V Ljubljano namreč prihajajo predstavniki Gryphona - Rune Skov in pa lastnik Sigma Acoustics -  Aldo Zaninello.

 

Če že vrsto let razmišljate o avdio opremi višjega ranga, nikar ne odlašajte s tokratnim obiskom oz. predstavitvijo.

 

Lokacija dogodka bo Step-Up Audio HI-FI salon na celovški cesti 172 v Ljubljani, datum dogodka pa je ponedeljek 16.12. od 17h naprej

Več »
24.11.2019 - Napisal: trancedeejay

Dragi ljubitelji glasbe! Tokrat ste vabljeni na TAD Listening Session Vol. 01, ki se bo odvijal 28. novembra 2019 v salonu Audio Serum na Parmovi ulici 25 v Ljubljani s pričetkom ob 17:30 uri.

 

Dogodek je organiziran z namenom prepoznavanja in zavedanja kvalitete zvoka. Vabljeni torej na prijetno in sproščeno druženje.

 

Zaradi organizacije dogodka ste vljudno naprošeni, da svojo udeležbo na kratko potrdite.

Več »

Mini zvočnik Elipson Planet M

23.11.2019 - Napisal: trancedeejay
V moderno zasnovanih stanovanjih, katerih lastnost je minimalizem je ponavadi potreba po diskretnem ozvočenju oziroma prilagoditvi zvočnikov ambientu.
 
Mini zvočniki običajno niso najbolj optimalna izbira, predvsem v poplavi plastičnih izdelkov danes na trgu.
 
Ena izmed redkih izjem so francoski prestižni zvočniki Elipson Planet M. Slednji imajo zasnovo pravega HiFi zvočnika in znajo odigrati na zavidljivem nivoju. Obenem so ohišja iz keramike in vrhunskih barvnih nanosov. Odlična izbira, kjer se išče kompromis med diskretnostjo in dobro avdio predstavo.
 
Slišali ste jih lahko na lanskem sejmu HI-FI Ljubljana, kadarkoli pa jih lahko slišite na lokaciji AV-Planet. Več...
 
13.11.2019 - Napisal: trancedeejay

V petek 15.11. 2019 bo na Celovški cesti 172 v Ljubljani uradno odprl svoja vrata nov HI-FI salon  z imenom Step-Up. Vrata novega salona se odprejo ob 14h.

Prva predstavitev omenjenega podjetja je bila na letošnjem sejmu HI-FI Ljubljana, kjer so se predstavili s kombinacijo Raidho zvočnikov in Gryphon elektronike.

 

Tokrat boste lahko premierno slišali nove zvočnike Raidho TD4.8 z Gryphon referenčnim sistemom, same zvočnike pa bo predstavil predstavnik z Danske. Vljudno vabljeni!

Več »

Arhiv novic »

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
How To Build A Magico Loudspeaker
Boenicke W13 HiFi Speakers Accuphase Ayon Audio
CYMATICS: Science Vs. Music - Nigel Stanford
Seznam vseh videov »