Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
07.11.2019 - Napisal: trancedeejay

V Inteku so za mesec November pripravili predstavitev nekatere opreme iz njihovega asortimana, hkrati pa dodali posebno ponudbo za napredno opremo za filtracijo električnega napajanja proizvajalcev AudioQuest, Isotek Systems, Powergrip in Shunyata Research.

 

Preverite predstavitev nekaterih kosov ATC, Gold Note, Wharfedale in pa Technics, hkrati pa si lahko ogledate, kako je potekalo razpakiranje Technics SL-1000 gramofona, ki je bil predstavljen na HI-FI Ljubljana 2019

Več »

HiFi zvočniki TRIANGLE BOREA – novost 2020 - AV-Planet

06.11.2019 - Napisal: trancedeejay

V AV-Planetu kot novost predstavljajo nove zvočnike Triangle Boreia. Triangle verjetno poznate, gre za Francosko podjetje, ki zvočnike izdeluje že 40 let.

Kolekcija Borea po informacijah zastopnika AV-Planet prinaša čiste vokale oz. zelo natančen celoten srednji spekter v kombinaciji z udarnim in natančnim basom.

Povsem nova je zasnova svilnatega 25mm visokotonca z difuzorjem. Slednji nudi enormno akustično razpršenost ter užitke v zvoku kot bi prihajal iz celotnega prostora.

 

Zvočnike krasi visok izkoristek do 92.5dB in 8Ω impedanca, kar pomeni, da so lahko breme za ojačevalnik in bodo nudili poln zvok že pri nižjih jakostih poslušanja.

Več...

Reportaža z HI-FI Ljubljana 2019

31.10.2019 - Napisal: trancedeejay

Reportaža z HI-FI Ljubljana 2019

18.10.2019 - Napisal: trancedeejay

Pred nami je TOO LOUD FEST 2019 - hrvaški festival dobrega zvoka in glasbe, ki se bo odvijal 19. in 20. oktobra 2019 v DoubleTree by Hilton hotelu in kot je letošnja novost, tudi v bližnjem Hilton Garden Inn hotelu v Zagrebu.

Letos bo vrhunske avdio in video sisteme predstavilo kar 36 razstavljalcev.

 

Številnim avdio&video predstavitvam bodo na festivalu sledili mnogi koncerti, različne delavnice, predavanja in razni multimedijski dogodki.

 

Ponovno boste lahko uživali v ekskluzivnih nastopih različnih izvajalcev, slišali boste nekatere izmed najboljših avdio sistemov, ki so navoljo, videli boste najsodobnejše TV zaslone, prav tako pa boste lahko spoznali najnovejše tehnologije. Vabljeni!

 

Več »
06.10.2019 - Napisal: trancedeejay

Slovenska Hi-Fi pokrajina (www.audioscape.eu) je bogatejša za tri proizvajalce opreme: NAD, Bluesound in PSB! Audioscape je namreč postal uradni zastopnik.

 

Z oktobrom 2019 je kupcem v Sloveniji na voljo celotna paleta izdelkov vseh treh podjetij. Naj vas prepriča dober zvok in ne le tukaj zapisane besede, zato vas vljudno vabimo na predstavitev izdelkov Bluesound na sedež podjetja Audioscape d.o.o na Cankarjevo 16 v Mariboru, v soboto, 12.10.2019 ob 10.00.

 

Na prireditvi bodo prikazane tudi druge novosti - preverite - se vidimo tam!.

Več »
02.10.2019 - Napisal: trancedeejay

To soboto, 5.10.2019, v času HiFi sejma v Ljubljani, so za vse ljubitelje dobrega zvoka v razstavnem prostoru Sonus Art pripravili DEMO DAN. Razstavni prostori se od prizorišča HI-FI sejma nahajajo le nekaj minut peš.

 

Salon bo izjemoma odprt celi dan, od 9.00 do 20.00h, v tem času boste lahko videli in seveda slišali veliko novosti.

 

Premiera novih vrhunskih bookshelf zvočnikov Dynaudio Confidence 20, Demo nove Bowers & Wilkins Formation serije,  Marantz NR1200 stereo AV sprejemnika, novih modelov Onkyo AV sprejemnikov, vrhunskih slušalk različnih znamk, HEOS multiroom sistema in še več. Vljudno vabljeni!

Več »

Arhiv novic »

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

Michael Fremer | Stereophile
Listen to a ONE MILLION DOLLAR hi-fi system
Senorita - Hauser
Czardas  Roby Lakatos & Dimiter Tchernookov
Seznam vseh videov »