Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
14.02.2019 - Napisal: trancedeejay

Vse ljubitelje dobre glasbe, tehnološke entuziaste, avdiofile, viniloholike in ostale ljubitelje analogne reprodukcije zvoka vabimo na HFLJ Fono dan 2019, ki se bo v soboto, 23. februarja, s pričetkom ob 10.00, odvil v ljubljanskem hotelu Lev.

Zimska edicija HFLJ srečanja se vrača h koreninam zvočne reprodukcije. Za dobro vzdušje in odlično glasbo bodo tokrat skrbeli izključno z analognimi viri zvoka in se tako poklonili pionirju kulture zavednega poslušanja - gramofonu.

Več »
13.02.2019 - Napisal: trancedeejay

Le kdo ne pozna podjetja AV-Planet. Gre za eno najbolj specializiranih podjetij na področju domačega kina, hkrati pa so strokovnjaki na področju projektorjev.

Veliko ljudi pozna določene pomanjkljivosti pri reprodukciji slike projektorjev še iz starih časov in večji del teh še ni v živo doživela vrhunske projekcije na primernem ozadju, zato vam želijo v AV-Planetu prikazati, da pravilna izbira projektorja za hišni kino ponuja absolutno najboljše razmerje med vloženim denarjem in velikostjo slike.

Filmofili lahko  ugotovite, da namesto TV-ja dejansko potrebujete vrhunski projektor.

Več »
12.02.2019 - Napisal: trancedeejay

Vljudno vabljeni na tradicionalni Vklopov AUDIO Klub, ki bo v sredo, 13. 2., na Celovški cesti 76 v Ljubljani.

Vrata trgovine se odprejo po 12.00, klubsko dogajanje pa se začne ob 16.00.

 

Tokrat bo poudarek na reprodukciji glasbe z gramofonov.

Več »
06.02.2019 - Napisal: trancedeejay

V podjetju Intek ne mirujejo. V njihovem že tako pestrem asortimanu produktov vsako leto lahko pričakujemo novosti. Letos najavljajo novo partnerstvo z Gold Note - Italija.

Gre za butičnega proizvajalca, blagovna znamka pa je poznana širšemu krogu najbolj zahtevnih glasboljubcev, saj njihovi avdio produkti spadajo v sam svetovni vrh. Maurizio Aterini, lastnik in ustanovitelj podjetja je dolga leta razvijal načrte in dobavljal originalne elektronske sklope številnim svetovno priznanim proizvajalcem avdiofilske avdio opreme. To je bila zanj dragocena priložnost, da se je seznanil z nekaterimi med najbolj talentiranimi inženirji na svetu, ki so pisali zgodovino Hi-Fi-ja. Tekom sodelovanja z njimi je razvil unikatno vizijo ter poglobljeno razumevanje vseh aspektov konstruiranja in razvoja avdio opreme visoke zmogljivosti. V imenu iskanja popolne sinergije med komponentami je eksperimentral z novimi rešitvami in naposled zasnoval celotno linijo avdio opreme, ki danes z značilnim Gold Note zvokom poslušalcu ponuja celostni pristop k avdio sistemu. 

Več »
23.01.2019 - Napisal: trancedeejay

 

 Intek v novi sezoni 2019 predstavlja nekaj vrhunskih artiklov iz njihovega prodajnega programa po posebnih cenah. In sicer predstavljajo samostoječe zvočnike Wilson Benesch Resolution, Quedovo all-in-one rešitev Artera Solus, razne dodatne artikle (accessories)  podjetja Shuyata,  multitasker  (CD/predojačevalna enota) ATC CDA2 MkII in slušalke Meze Audio.

 

Vabljeni, da se oglasite v njihovem HI-FI salonu, kjer lahko poleg navedene opreme vidite in slišite tudi marsikaj drugega.

Več »
09.12.2018 - Napisal: trancedeejay

Tudi Maribor jo ima: trgovino za ljubitelje dobre glasbe in kvalitetnih Hi-Fi naprav – Audioscape d.o.o (Cankarjeva 16, 2000 Maribor).

Podjetje je uradni trgovec za naslednje, poznavalcem dobro znane, renomirane blagovne znamke: Naim Audio, Rega, PMC, Denon, QAcoustics, Chord, QED in generalni zastopnik podjetja Allo.

V Audioscapu imajo veliko inovativnih idej: poleg prodaje vrhunskih audio naprav, ki ohranjajo vrednost dlje od večine konkurenčnih izdelkov (Naim) ali imajo 20-letno garancijo (PMC), svojo dejavnost širijo tudi na izobraževalno in DIY področje za mlade in mlade po srcu: sestavljanje digitalno analognih konverterjev, transportov ter ojačevalnikov v klasi D, ki temeljijo na platformi Raspberry PI 3B+/Raspberry Pi Zero in široki paleti izredno kvalitetnih izdelkov podjetja Allo.

Več »

Arhiv novic »

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
Seznam vseh videov »