Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
16.02.2018 - Napisal: trancedeejay

V zadnjem času se je v asortimanu Intek nabralo kar nekaj novih produktov, ki jih želimo deliti z vami.  Ravno kupujete vrhunski DAC, Subwoofer, Streamer ali pa kvalitetne kable?

 

Oglejte si le nekaj novosti, ki jih lahko po novem zasledite v Inteku.

Več »

VGRADNI ZVOČNIKI PO MERI - od ideje do izvedbe

11.02.2018 - Napisal: trancedeejay
Integracija ozvočenja postaja vedno bolj priljubljena. Predvsem pri minimalistično opremljenih sodobnih novogradnjah in zahtevah arhitektov, kjer so klasično oblikovani zvočniki postali že skoraj tabu. V AV Planetu se s temi smernicami sicer ne strinjajo v celoti, lahko pa še vedno ponudijo rešitev za dober zvok vsem, ki nimajo možnosti s ponosom pokazati veličino svoje HiFi opreme v fizični pojavnosti, zaradi takih ali drugačnih okoliščin.
 V AV Planet-u so pripravili zanimiv prispevek kako na visokem nivoju vkomponirati zvok v hišne ali poslovne objekte. HiFi, hišni kino in več-sobni sistemi kot vgradni sistem v celoti ali kombinacija s klasično opremo.

Več...

16.01.2018 - Napisal: trancedeejay

Podjetje ALS avdio.video predstavlja novo serijo zvočnikov priznanega francoskega proizvajalca.

 

Samostoječi model FOCAL Kanta No. 2 ne prinaša le revolucionarne oblike, ampak tudi najnaprednejše tehnološke rešitve: berilijeve IAL3 ('Infinite Acoustic Loading') visokotonske enote, kompozitne ('Flax') bas-srednjetonske membrane z nizko maso, visoko togostjo ter odličnim dušenjem, TMD ('Tuned Mass Damping'), NIC ('Neutral Inductance Circuit') in še bi lahko naštevali.

Več »

Reportaža Hi-Fi Ljubljana 2017

31.12.2017 - Napisal: trancedeejay

Pred sklepnim dejanjem letošnjega leta smo vam bili dolžni objaviti reportažo z letošnjega sejma HI-FI Ljubljana 2017, ki je potekal 14. in 15. oktobra v hotelu Lev v Ljubljani. Glede na odziv članov Audio Kontakt-a, je bil tudi tokrat dogodek sprejet izjemno pozitivno. Kljub manjšemu številu razstavljalcev je bilo marsikaj za videti in slišati, so pa bili tokrat navoljo tudi ogromni prostori, ki jih ni bilo zlahka zapolniti, brhke hostese, multimedia in pa predavanja strokovanjakov na različnih audio področjih.

Reportaža Hi-Fi Ljubljana 2017

04.12.2017 - Napisal: trancedeejay

Kratek božično novoletni vodič po kvalitetni ponudbi avdio opreme, ki je tudi odlično darilo v veselem decembru.

 

Torej podjetje Intek, je za svoje obiskovalce pripravilo nekaj izbranih kosov opreme iz njihovega asortimana, ki lahko uporabnikom izboljšajo zvočno izkušnjo.

 

 Izberite nekaj zase in za svoje prijatelje.

 

Več »

Predstavitev Marantz Serije 10 in B&W 800 D3

24.11.2017 - Napisal: trancedeejay

V sredo, 22.11. 2017 ob 19h je v 2. nadstropju Kristalne palače v BTC Ljubljana potekala ekskluzivna predstavitev nove Marantz Serije 10 in pa Bowers & Wilkins 800D3. Predstavitev je organiziral Sonus Art kot zastopnik tako za Marantz kot tudi B&W, predstavitev omenjenih komponent pa je bila v Sloveniji izvedena prvič.

 Marantz 10 Series ste lahko videli že na letošnjem Multimedia HI-FI Showu, tokrat pa sta bila integrirani ojačevalnik PM-10 in Super Audio CD predvajalnik SA-10 postavljena v aktiven High End sistem v kombinaciji z B&W 800 D3. Več


Arhiv novic »

Video player
Klapa Dišpet - Naranča

Klapa Dišpet - Naranča
Gjermund Larsen Trio
Hey Brother (Avicii) - guitar by Guy Landau
Máddji -  \
Seznam vseh videov »