Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
22.04.2018 - Napisal: trancedeejay

ALS avdio.video predstavlja izjemno cenjen in iskan D/A pretvornik in ojačevalnik za slušalke CHORD Mojo, ki temelji na tehnologijah serije Hugo in referenčne serije Dave.

 

Združljiv je s pametnimi telefoni in računalniškimi tablicami, glasbenimi predvajalniki, igralnimi konzolami, osebnimi računalniki ter drugimi napravami, ki zvočni signal posredujejo preko digitalnega koaksialnega, optičnega ali USB izhoda. Uporabiti ga je moč tudi kot predojačevalnik.

Več »
18.04.2018 - Napisal: trancedeejay

Francoska znamka Elipson se ponaša z dolgoletno avdio tradicijo, svoje korenine je pognala že davnega leta 1938

Slovi po fantastičnih zvočnikih in z inovativnimi tehnologijami želi ponuditi izdelke, ki bi zvokovno in estetsko ustrezali bivalnemu okolju.

 

Legendarna Prestige Facet kolekcija je bila lansirana v letu 1975 in postala nemudni hit. V današnjem času je seveda govora o naslednjem rodu Prestige Facet s predstavitvijo v Parizu konec leta 2016. 

Več »
10.03.2018 - Napisal: trancedeejay
Francozi razmišljajo o lepem in učinkovitem oblikovanju, ki naj bi bil center našega glasbenega poslušanja.
 
Music Center BT HD je več kot HiFi stereo ojačevalnik sodobnih linij. 
 
Naprava poseduje 2 x 120 W moči, FM radio, digitalni DAB+ sprejemnik, CD predvajalnik, Chromecast audio modul in sprejema podatke preko brezžične bluetooth tehnologije najvišje kakovosti – aptX.
Več »
10.03.2018 - Napisal: trancedeejay

Podjetje ALS avdio.video je postalo generalni distributer proizvodov britanskega proizvajalca Chord Electronics.

 

Ljubitelji vrhunske elektronike ga poznajo po napravah serij Choral, Chord in Reference, v zadnjem času pa tudi po izjemno priljubljenih mobilnih napravah serij Hugo in Mobile.

Več »
05.03.2018 - Napisal: trancedeejay
Klipsch kolekcija RP oziroma Reference Premiere predstavlja vrhunec v razvoju kultnih Klipsch Reference serij. Snovalci zvočnika pravijo, da ne gre za evolucijo temveč revolucijo v razvoju tega ameriškega proizvajalca zvočnikov. 
Omenjena serija je bila nagrajena s prestižno EISA nagrado, sedaj je na voljo v premium klavir črni barvi v omejeni seriji. 
 
Klipsch gre torej po poti bolj oblikovno sprejemljivih linij. S posebnim 3 x poliranim nanosom barve in "skritimi" robovi zvočnih omaric, bo poleg ljubiteljev odprtih in močnih ritmov sedaj prepričal celo vizualno.
Več »
04.03.2018 - Napisal: trancedeejay

ALS avdio.video predstavlja povsem nov integrirani ojačevalnik kanadskega proizvajalca Simaudio. Model z oznako 240i je opremljen s številnimi digitalnimi in analognimi vhodi ter z odličnim gramofonskim predojačevalnikom. Organski zvok, visokotonska zračnost ter popolna kontrola nizkih tonov so razlogi, zaradi katerih je ojačevalnik v trenutku postal sodobna klasika. Kritiki so si enotni: Simaudio MOON 240i igra v svojem razredu.

Več »

Arhiv novic »

Video player
Klapa Dišpet - Naranča

Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
How much amplifier power do I REALLY need?
Klapa Dišpet - Naranča
Gjermund Larsen Trio
Seznam vseh videov »