Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
12.08.2018 - Napisal: trancedeejay

Vsi vemo, da je Yamaha na področju domačega kina zelo dejavna. Tokrat je splavila novo Aventage serijo poimenovano RX-A80. Že v osnovi se v vseh skriva Musiccast za brezžičen avdio v več sobah z nadzorom preko aplikacije in DAB + radijski sprejemnik.

Za več informacij kliknite več ali se oglasite pri strokovnjakih v AV Planetu.

Več »

(P)OJAČANA REŠITEV

23.06.2018 - Napisal: trancedeejay

V nekaterih primerih se vse prednosti določenega izdelka pokažejo šele, ko pride do razvoja in napredka na drugih, z izdelkom navidezno nepovezanih, področjih. Če vzamemo primer aktivnih zvočniških omaric – njihove tehnične prednosti so že nekaj časa dobro poznane v profesionalnem studijskem prostoru, ko pa govorimo o pomenu te tehnologije za avdio ljubitelje, ki gradijo domači sistem, je potrebno te prednosti vedno vrednotiti skozi prizmo praktičnosti in smerjo nadgradnje v bolj tradicionalnih postavitvah. V resnici je za sestavo zaključenega sistema na osnovi aktivnih zvočnikov, potrebna popolna predanost aktivnemu konceptu. Več

17.06.2018 - Napisal: trancedeejay

Verjetno ste že kdaj brali prispevek ali recenzijo zvočnikov v kakšni tuji, denimo angleški ali nemški reviji, kjer je pisec članka stalno poudarjal, da so v igri "budget", torej dostopni Hi Fi zvočniki.
Cena zvočnikov je bila verjetno med 800 in 1500 EUR. Hm, z besedo "budget" bi se stežka strinjali, razen če bi imeli tudi v Sloveniji plače 3 do 4-krat višje. Tako pa za nas to pomeni kar velik finančni zalogaj. V kolikor dodamo še strošek ojačevalnika oz. receiverja, predvajalnika, kablov, itd., smo na večkratniku slovenske povprečne plače. Kaj šele, če želimo dober hišni kino...

Več »
01.06.2018 - Napisal: trancedeejay

Gledate malo televizije? Ko gledate pa želite popolnoma uživati v denimo dobrem filmu ali športu?


Hišni kino projektor je lahko odgovor za vas. Govora je o posebnem projektorju, saj sliko "meče" iz ultra kratke razdalje.

 

Video projektor, ki je zmožen prikazovati popolno sliko in to ob belem dnevu iz pol metrske razdalje.

Več »
26.05.2018 - Napisal: trancedeejay

ALS avdio.video predstavlja novo serijo zvočnikov Q Acoustics 3000i, ki je tehnološka in oblikovna nadgradnja izjemno priljubljene in cenjene serije 3000. Ohišja so bolje dušena, pri kompaktnih modelih pa tudi malce večja.

Več »
20.05.2018 - Napisal: trancedeejay
AV PLANET predstavlja novo kolekcijo več kanalnih AV sprejemnikov/receiverjev YAMAHA RX-V85, modelno leto 2018.

Modelsko leto 2018 preko celotne kolekcije mrežnih modelov krasijo vgrajene storitve TIDAL, Spotify, Deezer in druge. Tukaj je seveda internetni radio vTuner in že omenjeni Musicast, ki omogoča ozvočenje do 9 dodatnihprostorov (odvisno ali neodvisno delovanje).


Največja novost letos je možnost BREZŽIČNEGA priklopa suround zvočnikov, kar močno olajša postavitev 5.1/7.2 sistema.
Več »

Arhiv novic »

Video player
Gjermund Larsen Trio

jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
How much amplifier power do I REALLY need?
Klapa Dišpet - Naranča
Seznam vseh videov »