Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
09.12.2018 - Napisal: trancedeejay

Tudi Maribor jo ima: trgovino za ljubitelje dobre glasbe in kvalitetnih Hi-Fi naprav – Audioscape d.o.o (Cankarjeva 16, 2000 Maribor).

Podjetje je uradni trgovec za naslednje, poznavalcem dobro znane, renomirane blagovne znamke: Naim Audio, Rega, PMC, Denon, QAcoustics, Chord, QED in generalni zastopnik podjetja Allo.

V Audioscapu imajo veliko inovativnih idej: poleg prodaje vrhunskih audio naprav, ki ohranjajo vrednost dlje od večine konkurenčnih izdelkov (Naim) ali imajo 20-letno garancijo (PMC), svojo dejavnost širijo tudi na izobraževalno in DIY področje za mlade in mlade po srcu: sestavljanje digitalno analognih konverterjev, transportov ter ojačevalnikov v klasi D, ki temeljijo na platformi Raspberry PI 3B+/Raspberry Pi Zero in široki paleti izredno kvalitetnih izdelkov podjetja Allo.

Več »
05.12.2018 - Napisal: trancedeejay

Audio Alto je letos sodeloval na Audio Video Show-u 2018 v Varšavi na Poljskem. Sejem je drugi največji v Evropi in vsako leto beleži tako rast števila razstavljalcev kot tudi obiskovalcev. Na letošnjem sejmu je sodelovalo že 200 razstavljalcev v 175 sobah.

Na sejmu so predstavili dva sistema, in sicer nov poseben aktivni zvočniški sitem AA LA17 MKII (zvočni projektor) krmiljen z našim novim referenčnim predojačevalcem Anniversary 10 (predstavitev je bila svetovna premiera) in nnjihov najmanjši zvočniški sistem AA R101 FR, nagrajen z dvema nagradama, krmiljen z dvojnim mono integriranim ojačevalcem AA DMI 3H, prav tako nagrajen kot »Najboljši integrirani ojačevalec 2016«. 

Več »

DOMAČI KINO PROJEKTORJI EPSON 2018/2019

24.10.2018 - Napisal: trancedeejay
Epsonovi projektorji za domačo uporabo vam omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to spremljanje vašega najljubšega športa, gledanje filmske klasike, filmov na izbiro ali igranje najnovejše igre; naj to postane nepozabna izkušnja s sliko, večjo od naravne velikosti. Zbudite pozornost prisotnih in te nepozabne trenutke delite tudi z družino ter prijatelji.
AV PLANET piše o prihajajočih trendih projekcijskih sistemov za hišni kino. Več...
18.10.2018 - Napisal: trancedeejay

Po zelo uspešnem lanskem letu, TOO LOUD FEST letos poteka še dlje. V dveh dneh festivala na treh nadstropjih hotela DoubleTree By Hilton Zagreb bodo obiskovalci uživali v svetovnih ekskluzivnih premierah High-End Audio, več glasbenih predvajanj in delavnic.

 

TOO LOUD FEST 2018 poteka 21. in 22. oktobra v Zagrebu (Hrvaška) v hotelu DoubleTree by Hilton - oba dneva od 10. do 20. ure. Vstopnice so na voljo na vhodu v hotel.

Več »
05.10.2018 - Napisal: trancedeejay

Že vsem poznani VKLOP (avdio trgovina z najdaljšo tradicijo v Sloveniji) vabi vse avdiofile ta konec tedna in sicer 6. in 7. 10. 2018 , da se udeležite premierne predstavitve high end izdelkov iz lastne produkcije in iz programa tujih zastopstev.

Premierne predstavitve bodo potekale na lokaciji VKLOP, Celovška cesta 76, v neposredni bližini M Hotela (Multimedia Show).

Več »
27.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Vabljeni na Hi-Fi Multimedia Show, ki tudi letos svoja vrata odpira v začetku oktobra, tokrat je to 6. in 7. oktobra v M hotelu v Ljubljani.

 

Na sejmu se bodo predstavila uveljavljena slovenska in tuja podjetja, ki bodo na ogled ter poslušanje ponudila avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev.

Omenjeni sejem je odlična priložnost tako za vse sveže ljubitelje glasbe kot za izkušene avdiofile, da si na enem mestu ogledajo in prisluhnejo zvočnim sistemom različnih velikosti, zmogljivosti in cenovnih razredov ter o njih povprašajo strokovnjake in med seboj izmenjajo mnenja o strasti, ki jih povezuje – glasbi. 

Več »

Arhiv novic »

Video player
Gjermund Larsen Trio

MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
Seznam vseh videov »