Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
10.03.2018 - Napisal: trancedeejay
Francozi razmišljajo o lepem in učinkovitem oblikovanju, ki naj bi bil center našega glasbenega poslušanja.
 
Music Center BT HD je več kot HiFi stereo ojačevalnik sodobnih linij. 
 
Naprava poseduje 2 x 120 W moči, FM radio, digitalni DAB+ sprejemnik, CD predvajalnik, Chromecast audio modul in sprejema podatke preko brezžične bluetooth tehnologije najvišje kakovosti – aptX.
Več »
10.03.2018 - Napisal: trancedeejay

Podjetje ALS avdio.video je postalo generalni distributer proizvodov britanskega proizvajalca Chord Electronics.

 

Ljubitelji vrhunske elektronike ga poznajo po napravah serij Choral, Chord in Reference, v zadnjem času pa tudi po izjemno priljubljenih mobilnih napravah serij Hugo in Mobile.

Več »
05.03.2018 - Napisal: trancedeejay
Klipsch kolekcija RP oziroma Reference Premiere predstavlja vrhunec v razvoju kultnih Klipsch Reference serij. Snovalci zvočnika pravijo, da ne gre za evolucijo temveč revolucijo v razvoju tega ameriškega proizvajalca zvočnikov. 
Omenjena serija je bila nagrajena s prestižno EISA nagrado, sedaj je na voljo v premium klavir črni barvi v omejeni seriji. 
 
Klipsch gre torej po poti bolj oblikovno sprejemljivih linij. S posebnim 3 x poliranim nanosom barve in "skritimi" robovi zvočnih omaric, bo poleg ljubiteljev odprtih in močnih ritmov sedaj prepričal celo vizualno.
Več »
04.03.2018 - Napisal: trancedeejay

ALS avdio.video predstavlja povsem nov integrirani ojačevalnik kanadskega proizvajalca Simaudio. Model z oznako 240i je opremljen s številnimi digitalnimi in analognimi vhodi ter z odličnim gramofonskim predojačevalnikom. Organski zvok, visokotonska zračnost ter popolna kontrola nizkih tonov so razlogi, zaradi katerih je ojačevalnik v trenutku postal sodobna klasika. Kritiki so si enotni: Simaudio MOON 240i igra v svojem razredu.

Več »
16.02.2018 - Napisal: trancedeejay

V zadnjem času se je v asortimanu Intek nabralo kar nekaj novih produktov, ki jih želimo deliti z vami.  Ravno kupujete vrhunski DAC, Subwoofer, Streamer ali pa kvalitetne kable?

 

Oglejte si le nekaj novosti, ki jih lahko po novem zasledite v Inteku.

Več »

VGRADNI ZVOČNIKI PO MERI - od ideje do izvedbe

11.02.2018 - Napisal: trancedeejay
Integracija ozvočenja postaja vedno bolj priljubljena. Predvsem pri minimalistično opremljenih sodobnih novogradnjah in zahtevah arhitektov, kjer so klasično oblikovani zvočniki postali že skoraj tabu. V AV Planetu se s temi smernicami sicer ne strinjajo v celoti, lahko pa še vedno ponudijo rešitev za dober zvok vsem, ki nimajo možnosti s ponosom pokazati veličino svoje HiFi opreme v fizični pojavnosti, zaradi takih ali drugačnih okoliščin.
 V AV Planet-u so pripravili zanimiv prispevek kako na visokem nivoju vkomponirati zvok v hišne ali poslovne objekte. HiFi, hišni kino in več-sobni sistemi kot vgradni sistem v celoti ali kombinacija s klasično opremo.

Več...


Arhiv novic »

Video player
Kyama - Homeless Man

How much amplifier power do I REALLY need?
Klapa Dišpet - Naranča
Gjermund Larsen Trio
Hey Brother (Avicii) - guitar by Guy Landau
Seznam vseh videov »