Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
08.08.2017 - Napisal: trancedeejay

Za mesec avgust so v podjetju INTEK pripravili zares pester nabor opreme po akcijskih cenah. Tokrat je v ospredju predvsem ponudba avdio in video komponent OPPO, Audiolab ter NAD.

Za več informacij kliknite na povezavo.

 

Ne zamudite odlične priložnosti, da posodobite vaš HI-FI po ugodni ceni.

Več »
24.06.2017 - Napisal: trancedeejay

V podjetju Intek vedno znova presenečajo z novostmi, akcijskimi ponudbami za avdiofile iz njihovega pestrega prodajne programa. Tokrat so za vas pripravili izbor nekaterih komponent kot so Electrocompaniet EC Living, Tivoli Audio Model One, Pro-Ject Audio Essential III, Meze Audio slušalke ter album Guisse Kreslin Leonardi - Never Lose Your Soul v 24bit/96KHz ali DSD formatu.

Več »
04.06.2017 - Napisal: trancedeejay

Dansko znamko Tangent smo prvič v Sloveniji predstavili na HiFi Show v Ljubljani oktobra 2016. Takrat s pokušino mednarodno nagrajenega aktivnega zvočnika iz nove serije Spectrum, o kateri bo govora tudi v tem članku. Danes je serija popolna in že igra v več domovih, kjer kupce greje topel in dinamičen zvok z nadpovprečnimi bas linijami že pri nižjih glasnostih.

Tangent je sicer dansko podjetje z 20 letno tradicijo na področju popularnih avdio izdelkov. Skozi leta dokazuje, da je možno biti v ospredju tehnološkega in oblikovnega trenda, brez kompromisov pri kvaliteti.

Več »
04.06.2017 - Napisal: trancedeejay

V podjetju ATC ne mirujejo. Tokrat so nas razveselili z novo serijo Home Theatre Series, ki je namenjena predvsem filmofilom in ljubiteljem visoko-resolucijskega zvoka.

Navajamo vam tudi nekaj poznanih imen kot so Will Gregory, Joe Chiccarelli in Chris Dugan, omenjamo pa jih predvsem zato, ker za produkcijo poznanih albumov uporabljajo vrhunske monitorje ATC.

Vabljeni v Intek - slišite lahko marsikaj.

Več »
28.05.2017 - Napisal: trancedeejay

Kot je lahko že marsikdo opazil se prebuja tudi trg kvalitetnejših prenosni predvajalnikov. Tako je tudi Pioneer predstavil kvalitetnejši prenosni predvajalnik XDP-30R, ki je v cenocnem rangu, ki naj bi bil dostopen tudi širši množici, saj v akciji stane 399 EUR, kot pravijo v podjetju Primaline, ki je zastopnik za Pioneer.

 Preizkusite predvajalnik, ki predvaja praktično vse novodobne formate, ima možnost upravljanja preko pametnega telefona, prav tako ima opcijo nastavljanja t.i. gaina, zato je primeren za uporabo z več različnimi tipi slušalk.

Več »

Audiofilski sejem leta - HighEnd 2017 se začenja

18.05.2017 - Napisal: trancedeejay


Arhiv novic »

Video player
Walnut Bookshelve Speakers

Walnut Bookshelve Speakers
Izdelava zvočnikov za 300 tisoč $
Sejem Munchen Highend Society 2017
Chuck Berry - The Legend
Seznam vseh videov »