Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
04.12.2017 - Napisal: trancedeejay

Kratek božično novoletni vodič po kvalitetni ponudbi avdio opreme, ki je tudi odlično darilo v veselem decembru.

 

Torej podjetje Intek, je za svoje obiskovalce pripravilo nekaj izbranih kosov opreme iz njihovega asortimana, ki lahko uporabnikom izboljšajo zvočno izkušnjo.

 

 Izberite nekaj zase in za svoje prijatelje.

 

Več »

Predstavitev Marantz Serije 10 in B&W 800 D3

24.11.2017 - Napisal: trancedeejay

V sredo, 22.11. 2017 ob 19h je v 2. nadstropju Kristalne palače v BTC Ljubljana potekala ekskluzivna predstavitev nove Marantz Serije 10 in pa Bowers & Wilkins 800D3. Predstavitev je organiziral Sonus Art kot zastopnik tako za Marantz kot tudi B&W, predstavitev omenjenih komponent pa je bila v Sloveniji izvedena prvič.

 Marantz 10 Series ste lahko videli že na letošnjem Multimedia HI-FI Showu, tokrat pa sta bila integrirani ojačevalnik PM-10 in Super Audio CD predvajalnik SA-10 postavljena v aktiven High End sistem v kombinaciji z B&W 800 D3. Več

18.11.2017 - Napisal: trancedeejay
Več »

AV-Planet predstavlja VEČ-SOBNE AV SISTEME (multiroom)

14.11.2017 - Napisal: trancedeejay

Še pred časom je bila tehnologija na voljo le tistim izbrancem z debelo denarnico in posameznim tehničnim entuziastom. Za povprečnega uporabnika so bili tovrstni sistemi zgolj sanje.

 

Danes je tehnologija neverjetno dostopna, estetsko napredna in zelo fleksibilna, saj se lahko implementira v vsak dom, hišo, stanovanje, poslovni prostor ali lokal.

Več...

10.11.2017 - Napisal: trancedeejay

Podjetje Zvučne Novosti d.o.o. je postalo pooblaščeni distributer angleškega poroizvajalca Falcon Acoustic in njihovega modela BBC LS3/5A za področje Hrvaške in Slovenije.

 

Več kot štiri desetletja dolga doba proizvodnje LS3/5A, postavlja ta resen in drag legendarni model med najbolj prodajanimi zvočniki v avdio zgodovini. Kljub temu, da je bil prvotno namenjen kot monitor v reportažnih vozilih, je kmalu osvojil srca avdiofilov in ljubiteljev glasbe širom po svetu.

Več »
05.11.2017 - Napisal: trancedeejay

IsoAcoustics Inc., kanadsko podjetje iz Markhama (Ontario) proizvaja izolacijska podnožja za zvočnike in studijske monitorje od leta 2012.

 

Trgu trenutno ponujajo tri patentirane serije podnožij za profesionalno uporabo, velike multimedijske sisteme (Pro Audio, Hi-Fi in Live sound), domači Hi-Fi segment ter tržišče zabavne elektronike.

 

V petih letih obstoja beležijo hiter razvoj in vzpon, saj so njihovi izdelki na voljo že v več kot 60-ih državah.

Več »

Arhiv novic »

Video player
KRS 4343 High End Special X-Overs Speakers

Klapa Dišpet - Naranča
Gjermund Larsen Trio
Hey Brother (Avicii) - guitar by Guy Landau
Máddji -  \
Seznam vseh videov »