Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
18.10.2017 - Napisal: trancedeejay

S "Fayola" glasbenimi sistemi FS-W40 in FS-W50, Pioneer uvaja dva nova ultra-moderna glasbena sistema in popolnoma nov žanr naprav, ki presegajo omejitve klasičnih običajnih avdio sistemov. Sistem omogoča fleksibilno konfiguracijo saj lahko oddaja signal v stereo signalu kot tudi surround signalu brezžično vašim zvočnikom. Za nadzor in nastavitve lahko uporabite Pioneer aplikacijo za iOS ali Android, saj boste s tem lahko uporabljali sistem v večsobnih postavitvah brez omejitve. Na voljo so vam tudi ponudniki pretočnih vsebin in zvočnih formatov.

Več »
07.10.2017 - Napisal: trancedeejay

Podjetje Intek d.o.o. v Ljubljani 14. in 15. oktobra odpira Hi-Fi Ljubljana Audio Video Show 2017, prostor kulture poslušanja, vrhunskega zvoka in gibljive slike visoke ločljivosti, v katerem se bodo zbrali proizvajalci in zastopniki najbolj uveljavljenih znamk High-Fidelity avdio video opreme.

 

Dvodnevno dogajanje bo postreglo vsem ljubiteljem dobre glasbe, avdiofilom ter kinematografskim in tehnološkim navdušencem – skratka vsem, ki že cenijo emotivnost zvoka in gibljive slike v visoki ločljivosti ali pa šele razširjajo svoja multimedijska obzorja.

Več »
07.10.2017 - Napisal: trancedeejay

Vabljeni na tedne »elektronk« v Audio Galeriji, Partizanska 82, Sežana, ki bodo od 2.10 ~ 22.10.2017, vsak dan po predhodni rezervaciji. 

 

Obiskovalci bodo deležni »opojnega zvoka elektronk« iz Unisonovega Absoluta 845, katerega je priljubljena revija Absolute Sound leta 1994 za najboljši izdelek leta.

 

Se vidimo v Sežani!

Več »
06.10.2017 - Napisal: trancedeejay

ALS avdio.video predstavlja gramofon Rega Planar 6, nov mejnik v segmentu cenovno dostopnih in odlično zvenečih izdelkov legendarnega angleškega proizvajalca.

 

Gramofon je bil zasnovan z enim samim ciljem: čimbolj natančna reprodukcija zvoka vinilne plošče. Napredni materiali, nove tehnične rešitve in povsem nov napajalni modul so razlog za izjemen končni rezultat.

 

Vabljeni v ALS avdio.video in si naprave oglejte v živo.

Več »
01.10.2017 - Napisal: trancedeejay

Ljubljanski Hi-Fi Multimedia Show bo potekal v petek, 6. oktobra, od 12. do 21. ure in v soboto, 7. oktobra, od 10. do 19. ure v M hotelu (Kino Šiška). Na Hi-Fi sejmu se bodo predstavila uveljavljena domača in tuja podjetja z avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev. Na sejmu bo moč videti in slišati vrhunske ojačevalnike, predvajalnike, zvočnike, gramofone in vedno popularnejše sisteme za poslušanje glasbe preko Hi-Fi slušalk, pa tudi drugo avdio opremo in pripomočke. Novost in izjemna popestritev letošnjega sejma je Hi-Fi muzej, v katerem bodo predstavljeni najzanimivejši primerki malce starejše Hi-Fi opreme.

Več »
26.09.2017 - Napisal: trancedeejay

AV-Planet je postal avtoriziran dobavitelj premium projektorjev za domači kino Epson. Če ste ljubitelj domačega kina, potem je temu primeren projektor "must have". Šele tako boste doživeli kakšen prikaz slike so si zamislili ustvarjalci.

 AV-Planet vas vabi na demonstracijo vrhunskega domačega kina s prikazom vrhunske slike in zvoka.

Več »

Arhiv novic »

Video player
KRS 4343 High End Special X-Overs Speakers

Máddji -  \
Rega Factory Tour
Linkin Park - Numb
Kyama - Homeless Man
Seznam vseh videov »