Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Spomladanski Multimedia HI-FI Show Zagreb 2010

17.03.2010 - Napisal: trancedeejay

To pomlad se MULTIMEDIA HI-FI SHOW  že šestič po vrsti prireja v Zagrebu!


Termin je tretjii vikend v aprilu od 16. do 18.04 2010, sejemska prireditev pa bo v najbolj luksuznemu hotelu na Hrvaškem THE REGENT - ESPLANADE.


Zastopnikom , distributerjem in proizvajalcem je na voljo sedem razkošnih salonov v katerih lahko pričakujemo, da bodo razstavljalci predstavili po dva avdio sistema in prikazali mnogo novosti in zanimivosti iz audio branže. Potreba po organiziranju spomladanskega hifi sejma je nastala spontano iz posameznih razgovorov z audiofili, obiskovalci kot predvsem hifi razstavljalci, ki so izrazili željo po tovrstni prireditvi v tem času leta na enak način kot se to dogaja v zahodnih mestih Evrope.
Sejem je predvsem orientiran glasbi in vrhunski reprodukciji stero zvoka, ter poleg same sejemske razstave nudi obiskovalcem različne sejemske aktivnosti, kot so razgovori in strokovni nasveti s strani vodilnih ljudi iz audio industrije kot tudi prijetno druženje s svojimi somišljeniki. Vsi razstavljalci so distributerji znanih svetovnih hifi blagovnih znamk.


Sejem je marketinško pokrit s strani različnih zvrsti medijev: TV, internet, tiskani časopisi in revije in radijskih postaj.


Ta sejem je priložnost, da uživate v zvoku vročih hi-fi in high-end novitet, kot tudi priložnost, da se ponovno srečate in družite s svojimi prijatelji, znanci, somišljeniki in predvsem audiofili.


Vabimo Vas, da obiščete spomladanski hrvaški hi-fi sejem! Vabljeni vsi ljubitelji dobre glasbe in vrhunskega zvoka.


Se vidimo v Zagrebu!


www.multimediashow.net
Ostale novice

Video player
Senorita - Hauser

Senorita - Hauser
Czardas  Roby Lakatos & Dimiter Tchernookov
Adam Ben Ezra - AWESOME UPRIGHT BASS SOLO
Tove Lo - Talking Body
Seznam vseh videov »