Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Multimedia HI-FI Show - Spomladanski HI-FI sejem v Zagrebu

20.03.2009 - Napisal: trancedeejay

 

Spoštovane dame in gospodje,


To pomlad začenjamo s spomladanskim sejmom MULTIMEDIA HI-FI SHOW kateri se tokrat že četrtič dogaja v Zagrebu!


Termin je zadnji vikend v aprilu od 24. do 26.04 2009, sejemska prireditev pa bo v najbolj luksusznemu hotelu na Hrvaškem THE REGENT ESPLANADE.


Zastopnikom , distributerjem in proizvajalcem je na voljo sedem razkošnih salonov v katerih lahko pričakujemo, da bodo razstavljalci predstavili po dva avdio sistema in prikazali mnogo novosti in zanimivosti iz audio branže. Potreba po organiziranju spomladanskega hifi sejma je nastala spontano iz posameznih razgovorov z audiofili, obiskovalci kot predvsem hifi razstavljalci, ki so izrazili željo po tovrstni prireditvi v tem času leta na enak način kot se to dogaja v zahodnih mestih Evrope (München, Brisel, Praga, od letos tudi London itd.


Sejem je predvsem orientiran glasbi in vrhunski reprodukciji stero zvoka, ter poleg same sejemske razstave nudi obiskovalcem različne sejemske aktivnosti, kot so razgovori in strokovni nasveti s strani vodilnih ljudi iz audio industrije kot tudi prijetno druženje s svojimi somišljeniki. Vsi razstavljalci so distributerji znanih svetovnih hifi blagovnih znamk. Sejem je marketinško pokrit s strani različnih zvrsti medijev: TV, internet, tiskani časopisi in revije in radijskih postaj.


Ta sejem je priložnost, da uživate v zvoku vročih hifi in highend novitet, kot tudi priložnost, da se ponovno srečate in družite s svojimi prijatelji, znanci, somišljeniki in predvsem audiofili.


Vabimo Vas, da obiščete spomladanski hrvaški hifi sejem! Vabljeni vsi ljubitelji dobre glasbe in vrhunskega zvoka.

 

Se vidimo v Zagrebu!

 

Partnerji prireditve:

                    

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »