Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Nov NAD-ov vrhunski Blu-ray Disk predvajalnik z BD live

26.11.2008 - Napisal: Boris
Seveda, T587 pa zmore veliko več kot samo predvaja Blu-ray medije. Njegova video in avdio zmogljivost sta izjemni, vsestranskost z zmožnostjo predvajanja Blu-ray diskov v BD-ROM, BD-R in BD-RE formatih, konvencionalnih DVD v NTSC in PAL, in več drugih formatov, kot so DVD-R/RW, DVD + R / RW, CD-R/RW, in avdio CD. T 587-jev zagonski čas je kratek, za razliko od mnogih drugih Blu-ray predvajalnikov, kjer traja več kot eno minuto, da "oživijo".

T 587, podobno kot drugi Blu-ray predvajalniki, uporablja vijolično lasersko svetlobo, katere valovna dolžina je krajša kot pri rdečih laserjih v DVD in CD predvajalnikih. To omogoča laserju brati manjše zapise. Blu-ray disk je bolj gosto posejan z jamami, ki ustvarjajo digitalne enkice in ničle in predstavlja sliko in zvok predvajalnika. Blu-ray Diski imajo lahko do petkrat več podatkov zapisanih kot DVD. High Definition predvajanje zahteva , da ima signalna pot zmožnost 150 Mhz preko celotne digitalne pasovne širine, kar pomeni,da potrebujemo TV in A/V sprejemnike, HDMI kable kategorije 2 in sisteme, ki podpirajo 1080p resolucijo. 

Video performansa


Z Blu-ray-evo resolucijo 1080p in čistm digitalnm prenosom preko HDMI, T587 prinaša osupljivo kakovost slike, zlasti pri velikosti zaslona 50 palcev in več. T 587 podpira 1080p pri 24 slik na sekundo za najbolj tekoče gibanje, ki je na voljo, da se izognemo motečemu gibanju iz "3:2 Pull Down" efekta na običajnih DVD predvajalnikh. 

Za izboljšano kakovost slike, T 587 prav tako podpira Deep Color in xvYCC razširjeno Color Space, da se zagotovi izjemno širok spekter barve. Operativne kontrole vključujejo previjanje naprej in nazaj, počasi in korak naprej, iskanje, ponavljanje, predvajanje v naključnem vrstnem redu, slika v sliki, in starševski zaklep.

Audio performansa


T 587 izroči poslušalcu studio kakovost zvoka v domačem okolju. Večina Blu-ray Diskov omogoča Dolby TrueHD, visoko resolucijo, 7.1 linearno pulzno kodno modulacijo (LPCM) zvočnemu posnetku s 24-bitno ločljivostjo. To je format, ki ga T 587 podpira preko HDMI. T 587 prav tako podpira nove HD formate od Dolby in DTS.

T 587 podpira tudi avdio CD in CD-rome s MP3 ali WMA dekodiranjem, Dolby Digital Plus, Dolby Digital in DTS, ki jih prenaša, kakor bitstreams preko HDMI, koaksialne ali optične povezave. Dolby Digital Plus je nova tehnologija  nazaj združljiva z Dolby formatom, ki znatno povečuje bitno hitrost za večjo kvaliteto in podpira do 10,2 kanalov. 

T 587 Blu-ray Disk predvajalnik bo na voljo v večini trgovn decembra 2008.

Kliknite tukaj da si novico ogledate na njihovi uradni strani. NAD

Več informacij prejmete pri distributerju NAD - TIFT

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »