Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Evropska premiera pri Pear Audio Europe

31.10.2008 - Napisal: trancedeejay
Od 7-9 Novembra bo Pear Audio Europe razstavljal na mednarodnem Hi Fi sejmu Klangbilder v hotelu Hilton na Dunaju (soba 141). Imeli bodo svetovno premiero njihovega novega gramofona in ročice, ki z radikalnim pristopom zagotavlja, da se bo o njemu še veliko govorilo... 
Kot pravi g. Mezek, se od Septembra naprej lahko naročite za predstavitev njihovega
referenčnega sistema, ki je permanentno instaliran v novemu studiu.


Kot smo opazili, se tudi pri Pear Audio pojavljajo novosti v njihovi bogati ponudbi. Ena izmed teh so zvočniki nenavadne oblike in konstrukcije - Larsen. 

Po besedah g. Mezka so Larsen zvočniki reinkarnacija poznanih legendarnih zvočnikov Sonab pokojnega konstrukterja Stiga Carlssona... Larsen je bil njegov najožji sodelavec in nadaljuje s tradicijo, te nekoč zelo uspešne švedske firme... Zvočniki so omnidirekcionalni in omogočajo izredno 3D reprodukcijo .


Model 4 stane 990 Eur za en par model 6 pa 1490 Eur... Gre za lepo uglašen zvočnik inovativne konstrukcije.
Omenjena blagovna znamka samo še zaokrožuje že sicer prav posebno ponudbo zvočnikov pri Pear Audio Europe, ki vse od nastanka sledi enemu samemu trendu, odličnemu zvoku za pameten denar in distribuciji inovativnih produktov. V kategoriji Best Buy nudijo tudi zvočnike priznanega proizvajalca Epos. Poleg legendarnih zvočnikov Shahinian, o katerih ni potrebno izgubljati veliko besed in ki predstavljajo krono njihove ponudbe, lahko resni muzikofili izbirajo še med zvočniki Harbeth (na zalogi in demonstraciji imajo vse modele tega renomiranega dobavitelja BBC monitorjev), kakor tudi nova "vroča" panel konstrukcija podjetja Podium Sounds, ki omogoča vrhunsko reprodukcijo tudi z manjšimi ojačevalci, kar je kakor vemo problem pri veliki večini panel zvočnikov. Izredno aktualni in zanimivi so tudi izdelki Jolida. Gre za zvokovno izredne naprave, ki so pametno in kvalitetno skonstruirane. Posebno zanimiv je phono predojačevalec JD9, ki ga odlikuje izreden zvok in fleksibilnost.
Ostale blagovne znamke so še ARCAM, CREEK CROFT, BEDINI, DYNAVECTOR, MELODY, FATMAN, SYNTHESIS.
Posebna zgodba je seveda analogija. Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju analogije, vam vsak gramofon tudi nastavijo in strokovno montirajo!
Tudi če že imate naprave, pa zaradi kakršnega koli razloga niste zadovoljni z njimi, vam verjetno lahko pomagajo na zeleno vejo. Ker si za vsakogar vzamejo čas, vam priporočajo, da se za termin predhodno dogovorite.

Interesenti se lahko naročijo za demonstracijo na tel. 041-711440.
Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »