Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Novosti v Intek - November 2019

07.11.2019 - Napisal: trancedeejay

 

Čista moč za vrhunska avdio video doživetja

 

AudioQuest > Izmenična napetost lahko pade ali naraste do vrednosti, ki so izven optimalnega obsega, elektronska  oprema z visoko ločljivostjo pa je dovzetna tudi za poškodbe ob nevihtah. Zaščitne naprave, namenske tehnologije podjetja AudioQuest z ustreznim napajanjem predstavljajo učinkovito rešitev za tovrstne okoliščine.


Isotek Systems >
Komponente IsoTek občutno, temeljito in s takojšnjim učinkom izboljšajo kakovost zvoka vaših avdio naprav, Nevtralizirajo hrup in zmanjšajo zrnatost, izboljšajo definicijo in jasnost. Bas je močnejši in natančneje opredeljen, visoki toni dobijo več prostora in 'zraka', celotna glasbena predstava pa je slišati bolj trdna in dinamična ter s tem bolj 'resnična'. V AV sistemih je z bogatejšimi barvami, izboljšano globino in večjo ločljivostjo na podoben način izboljšana tudi kakovost slike.


Powergrip >
Notranji filtri zaznajo in očistijo tudi težko zaznavne nečistoče, ki se v sistem prenašajo preko omrežnih sistemov in lahko vplivajo na delovanje AV sistema. Powergrip filtri pa ne bodo poskrbeli le za optimizacijo delovanja vašega sistema, priključenim AV komponentam bodo tudi podaljšali življenjsko dobo.


Shunyata Research >
 razdelilniki moči zagotavljajo vrhunsko zmanjšanje hrupa in zaščito sistema brez šumov, brnenja in pregrevanja za optimalno dinamično delovanje.

 

 

Maloprodajna cena od € 79,00 do € 19.825,00.
Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

 

ATC SIA2-100 & CD2

 

Največja prednost tega sistema je prav gotovo njegova integracija. Skupaj z zvočniškimi omaricami SCM7 deluje brezhibno. Ojačevalnik ima več kot dovolj moči, nadzora in poskrbi za fluidnost glasbenega toka, CD predvajalnik pa vas navdihuje, da še naprej doživljate glasbo s srebrnega diska. "Kupite ga zaradi prepričljivosti ali sloga ozirma ali zaradi oznake Handmade in UK.  Sistem ATC ima izjemno vrednost." - Andrew Everard

 

Maloprodajna cena: SIA2-100 - GBP 2,500,00, CD2 - GBP 1.500,00.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.
Povezava na recenzijo v Hi-Fi Choice.
Povezava na recenzijo v GRAMOPHONE.

 

 

 

 

 

GOLD NOTE DS-10

 

 

POPOLNI DIGITALNI AUDIO > 
DAC + STREAMER + PREDOJAČEVALNIK + OJAČEVALNIK ZA SLUŠALKE
DS-10 je zasnovan tako, da zadovolji potrebe sodobnega avdiofila, saj ponuja skoraj vse vrste internetne in digitalne povezljivosti s čistostjo vrhunske zvočne predstave. Gold Note High-End DS-10 v priročni elegantni obliki  je inovativen  D / A pretvornik. Navdihnil ga je priznani model DS-1000, združuje razširjene funkcije enote IS-1000 All-In-One z izboljšavami. Zaradi hitre namestitve in preprostega upravljanja je DS-10 popolna avdio enota, ki jo lahko integrirate v kateri koli High-End zvočni sistem.

 

Maloprodajna cena: € 2.499,00.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.
Predstavitev na VIMEO.
Upravljanje DS-10 na VIMEO.

 

 

 

 

 

WHARFEDALE LINTON

 

 

STEREOPHILE Summary >
Wharfedale Lintons združuje rafiniran, elegantno podroben zvok v celotnem frekvenčnem obsegu zaradi katerega sem želel predvajati plošče. Zaradi njih sem poslušal dlje in bolje raumel predvajano glasbo. Zaradi navedenih očitnih prednosti in dejstva, da so zvočne omarice Linton ponašajo s prestižnim videzom, jih zelo priporočam.
- Herb Reichert, Stereophile

 

 

HI-FI CHOICE Conclusion >  
Novi Wharfedale Linton ponovno postavi v ospredje preteklost, ne da bi jo poustvaril. Povzema najboljše od starih šolskih širokotonskih zvočnikov - preprostost, glasnost brez napora in prepričljivo polnjenje prostora z zvokom ter hkrati odpravlja pretekle težave nejasnosti, dinamičnega stiskanja in slabega prehodnega odziva. Na svoj način je poseben zvočnik, najbolj pa mi je všeč, da vse to ponuja za tako privlačno ceno.
- David Price, Hi-Fi Choice

 

 

 

Maloprodajna cena za zvočni omarici € 999,00, za pripadajoči zvočniški stojali € 299,00.

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.
Povezava na recenzijo v STEREOPHILE.
Povezava na recenzijo v HI-FI CHOICE.

 

 

 

 

 

 

 

TECHNICS SL-1500C

 

 

Presenečenje je vgrajeni fono predojačevalnik, ki je resično dober in pomeni, da za predvanje plošč ne potrebujete dodatnih sredstev za namensko zunanjo enoto, ki bi iz vašega gramofona izvabila najboljše.
Paket SL-1500C ponuja enega najboljših zvokov, ki smo jih slišali v tem cenovnem razredu. Igra čisto in natančno ter z impresivno natančnostjo določa vodilne in zadnje robove not. Poslušali smo Orffovo Carmino Burano, navdušeni smo bili nad stabilnostjo in osredotočenostjo zvoka, ki ga prinaša SL-1500C. Predstavitev je sestavljena in organizirana ter spretno sledi večplastnosti instrumentalnih sklopov.

 

 

Maloprodajna cena: € 999,00 (ČRNA ali SREBRNA izvedba, obe izvedbi sta na zalogi).

 

 


Klikni na fotografijo za več informacij.
Povezava na recenzijo v WHAT HI-FI.

 

 

 

 

Kako je Intek razpakiral TECHNICS SL-100?

 

 

 

INTEK d.o.o.  I  Njegoševa cesta 23  I  1000 Ljubljana  I  Slovenia  I  tel./phone: 01  23 22 000  I  fax: 01 23 22 555
www.intek-hifi.com   I   www.intek.si

 

Ostale novice

Video player
Rotel factory

Rotel factory
Listen to a ONE MILLION DOLLAR hi-fi system from A
Camille et Julie Berthollet - Palladio
FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
Seznam vseh videov »