Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

PRAVILNA IZBIRA PROJEKTORJA ZA DOMAČO UPORABO

13.02.2019 - Napisal: trancedeejay

Le kdo ne pozna podjetja AV-Planet. Gre za eno najbolj specializiranih podjetij na področju domačega kina, hkrati pa so strokovnjaki na področju projektorjev.

 

Veliko ljudi pozna določene pomanjkljivosti pri reprodukciji slike projektorjev še iz starih časov in večji del teh še ni v živo doživela vrhunske projekcije na primernem ozadju, zato vam želijo v AV-Planetu prikazati, da pravilna izbira projektorja za hišni kino ponuja absolutno najboljše razmerje med vloženim denarjem in velikostjo slike. Filmofili lahko dejansko ugotovite, da namesto TV-ja dejansko potrebujete vrhunski projektor.

 

 

Če bo izbira projektorja prava, boste slednjega z veseljem uporabljali za gledanje TV vsebin, filme, šport ali igranje iger. Da ne omenjamo ogled fortografij ter video posnetkov našega prostega časa in družine, ki vam bodo prinesli popolnoma drugo dimenzijo preteklih doživetij.

 

 

Današnji projektorji lahko v popolnosti nadomestijo televizorje ali postanejo kot dodatek za vikend užitkarje. Odvisno kaj vam ambinet in oprema prostora omogočata. 

 

Kako torej izbrati projektor za večnamensko rabo velike slike in seveda enostavno funkcionalnost? Kliknite na sliko ali spodnjo povezavo za več informacij.

 

 

https://www.av-planet.si/izbira-projektorja/

 

 

AV PLANET avdio video specialisti | Jemčeva cesta 44B | SI-1236 Trzin | Slovenija
T: +386 (0)51 436 500 
I: www.av-planet.si |f: www.facebook.com/av.planet77 |i: www.instagram.com/av.planet
Ostale novice

Video player
Tove Lo - Talking Body

Tove Lo - Talking Body
Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae
Halsey - Without Me (Live at Victoria’s Secret)
Nina Pušlar - Za naju
Seznam vseh videov »