Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Nova trgovina z Audio opremo v Mariboru - AUDIOSCAPE

09.12.2018 - Napisal: trancedeejay

Tudi Maribor jo ima: trgovino za ljubitelje dobre glasbe in kvalitetnih Hi-Fi naprav – Audioscape d.o.o (Cankarjeva 16, 2000 Maribor).

 

 

Podjetje (Andrej, Igor in Robert) je uradni trgovec za naslednje, poznavalcem dobro znane, renomirane blagovne znamke: Naim Audio, Rega, PMC, Denon, QAcoustics, Chord, QED in generalni zastopnik podjetja Allo.

 

 

V Audioscapu imajo veliko inovativnih idej: poleg prodaje vrhunskih audio naprav, ki ohranjajo vrednost dlje od večine konkurenčnih izdelkov (Naim) ali imajo 20-letno garancijo (PMC), svojo dejavnost širijo tudi na izobraževalno in DIY področje za mlade in mlade po srcu: sestavljanje digitalno analognih konverterjev, transportov ter ojačevalnikov v klasi D, ki temeljijo na platformi Raspberry PI 3B+/Raspberry Pi Zero in široki paleti izredno kvalitetnih izdelkov podjetja Allo. Prepričani so, da bo odlično razmerje med ceno in kvaliteto navdušilo tudi bolj petične ljubitelje dobrega zvoka.

 

 

V prihodnosti si želijo pod eno streho združiti slovenske proizvajalce Hi-Fi opreme, za katere menijo, da bi si zaslužili večjo prepoznavnost v širšem evropskem okolju.

 

 

Velja omeniti še dve posebnosti podjetja Audioscape: imajo lastno proizvodnjo stojal za zvočnike ter HiFi miz (večje in težje, kot je bila njihova, doslej še nismo videli nikjer). Na zalogi pa je vedno tudi precej rabljenih audio izdelkov različnih proizvajalcev, ki jih je možno kupiti po ugodnih cenah.

 

 

V decembru se je zagotovo mogoče dogovoriti tudi za prednovoletni popust, zato vas fantje iz trgovine Audioscape vabijo da jih obiščete na Cankarjevi ulici 16 v Mariboru.

 

 

Nekaj utrinkov z otvoritve:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktni podatki:

Audioscape d.o.o.

Cankarjeva 16

2000 Maribor

 

 

Delovni čas: pon.-pet.: 17.00 - 20.00, sob. 9.00-13.00 po predhodnem dogovoru.

 

Telefon: 068 627 307

Splet: www.audioscape.eu

Mail: info@audioscape.eu

Facebook: www.facebook.com/AudioscapeSlovenia/

Ostale novice

Video player
Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae

Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae
Halsey - Without Me (Live at Victoria’s Secret)
Nina Pušlar - Za naju
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Seznam vseh videov »