Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Multimedia Hi-Fi SHOW Ljubljana 2018

27.09.2018 - Napisal: trancedeejay

 

Harmonija zvoka v M hotelu 6. in 7. oktobra v Ljubljani!

 

 

 

 

Zvok je tisti, ki sliki da dušo in pričara vzdušje. Samo pomislite, kakšen bi bil film brez zvoka. Precej bolj monoton in manj doživet. Zvok je tudi glasba. Glasba pa človeka sprosti, zabava in napolni z energijo. Najboljši in najbolj pristen zvok ima glasba v živo. Na koncertu. Na ulici. V veliki dvorani. Ker pa je včasih težko obiskati vse koncerte, ki bi jih želeli, si jih lahko organiziramo tudi doma. Potrebujemo le kakovosten zvočni sistem, ki v trenutku spremeni dnevno sobo v veliko halo ali koncertno dvorano.

 

 

 

 

 

Seveda pa nakup takšne opreme ni mačji kašelj. Pametno se je najprej o njej pozanimati in jo, če se le da, preizkusiti. To pa seveda lahko pomeni precej dolgo nakupovanje, saj je včasih treba obiskati več različnih lokacij za pregled celotne opreme. Ampak, enkrat na leto se najboljša oprema zbere pod eno streho. Na sejmu Hi-Fi Multimedia Show, ki tudi letos svoja vrata odpira v začetku oktobra, oziroma natančneje, 6. in 7. oktobra v M hotelu v Ljubljani.

 

 

 

 

Na sejmu se bodo predstavila uveljavljena slovenska in tuja podjetja, ki bodo na ogled ter poslušanje ponudila avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev. Omenjeni sejem je odlična priložnost tako za vse sveže ljubitelje glasbe kot za izkušene avdiofile, da si na enem mestu ogledajo in prisluhnejo zvočnim sistemom različnih velikosti, zmogljivosti in cenovnih razredov ter o njih povprašajo strokovnjake in med seboj izmenjajo mnenja o strasti, ki jih povezuje – glasbi. Na sejmu bo mogoče videti in slišati izbrane Hi-Fi komponente, zvočnike, gramofone in v zadnjem času izjemno priljubljene slušalkarske Hi-Fi sisteme in preostale avdio dodatke ter opremo, lahko pa boste prelistali med velikim naborom plošč in izbrali glasbo zase.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kot posebnost na letošnjem sejmu bosta še dve zanimivosti, tako si bo mogoče ogledati in prisluhniti:

- »Vintage« avdio napravam v spodnji dvorani M hotela pod nazivom »Hi-Fi muzej«.

 

 

 

 

 

 

 

- »Car audio« pred M hotelom, kjer bodo prišli na svoj račun tudi ljubitelji avto akustike, saj se bo prijetna glasba vila tudi iz razstavljenih avtomobilov. 

 

 

 

 

 

 

Hi-Fi Multimedia Show, ki letos praznuje že svojo 24. obletnico, sicer sodi med največje glasbeno-vizualne dogodke v Sloveniji in naši širši regiji. Ima dolgoletno tradicijo in je prvi sejem s področja zabavne elektronike, ki se je za ljubitelje glasbe in tehnike ter audiofile organiziral v tem delu Evrope. Če ste ljubitelj novih tehnologij, modernega dizajna in glasbe, je to sejem, ki ga ne smete zamuditi.

 

 

 

 

Med razstavljalci so trenutno najavljeni ALS avdio.video, Audio Alto, Electron Audio, Elektroakustika, Gallus Audio Technology, HD Multimedia, J&B Ploščarna,LB audio, Mars Audio, Miraudio, ML audio, Nika Records, Playroom.si, Robertoshop, Rotary Audio, RW Acoustics, Sonus Art, Sound News, Subing, Tafos Audio, Ubiq Audio, Vintage audio - Hi-Fi muzej in Zvučne novosti

 

 

 

 

Sejem je pisan na kožo:

* ljubiteljem glasbe,

* ljubiteljem slušalk,

* ljubiteljem tehnike,

* ljubiteljem avto akustike

* audiofilom

 

 

 

Sodeč po dosedanjih sejemskih prireditvah Hi-Fi Multimedia Showa ni nobenega dvoma, da bo sejem tudi tokrat ponudil odlično in domačo atmosfero vsem obiskovalcem in razstavljalcem iz celotne regije, ter obiskovalcem nudil ogromno novosti, strokovnih nasvetov, druženja in obilo dobre glasbe.

 

 

 

 

Dogajanje okoli sejma lahko spremljate tudi na uradni Facebook strani (https://www.facebook.com/MultimediaHIFI/) in na spletni strani dogodka (http://multimediashow.net).

 

 

 

Kaj? 24. Multimedia Hi-Fi Show

 

Kdaj? 6. in 7. oktober 2018

 

Kje? M Hotel v Ljubljani (poleg kina Šiška)

 

 

Ostale novice

Video player
Tove Lo - Talking Body

Tove Lo - Talking Body
Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae
Halsey - Without Me (Live at Victoria’s Secret)
Nina Pušlar - Za naju
Seznam vseh videov »