Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK novosti maj 2018

10.05.2018 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

 

 

WILSON BENESCH > novi zastavonoša EMINENCE

 

 

Britanska High-End eminenca Wilson Benesch postavlja nov mejnik z najavo zvočniških omaric EMINENCE, katerih A.C.T. 3ZERO Monocoque ohišje povišuje razmerje med dušenjem in trdnostjo za 30% in s svojo zasnovo znatno odstopa od ravnih ploskev, lesenih plošč in kovinskih zlitin, ki so danes sicer standard zvočniških omaric po celem svetu. Najbolj impresiven sestavni del teh lepotcev tekom proizvodnega procesa terja četrt milijona vrstic CNC kode in 16 ur strojne obdelave, ki 100kg aluminija zreducira na 38kg težko nosilno komponento; ta upravlja z energijo zgornjega dela omaric preko 14mm ležajnih kroglic, ki celo prenesejo obremenitev do 1000kg. Skupna teža vsakega zvočnika znaša težkokategornih 145kg, predvidena cena tega eminentnega para pa visokokategornih 140.000 GBP. Obiskovalci Munich High End Show-a jih boste lahko premierno uzrli konec tega tedna.

 

Več informacij najdete na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

QUAD > nova ARTERA SOLUS

 

 

 

Artera Solus je multi-tasking hi-fi sistem, ki v eni sami sofisticirani škatli združuje CD predvajalnik, DAC, predojačevalnik ter močnostni ojačevalnik in ponuja široko paleto konektivnih možnosti, vključno z  Bluetooth povezavo. Res neverjeten one-box sistem in, glede na zmerno ceno, odličen nakup, ki si zasluži dober par zvočnikov, da lahko pokaže vse, kar zmore.

 

Hi-Fi Choice recenzijo najdete na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

GURU AUDIO > novi JUNIOR

 

 

Edini pravi mini monitor s polnim frekvenčnim razponom na svetu je pravkar dobil mlajšo sestrico! Guru Junior večino inženirskih čudes kritiško priznanih modelov Guru QM10 in QM10two staplja z manjšimi fizičnimi proporci in še ugodnejšim cenovnim rangom. Z novim modelom znamka Guru sledi svoji misiji malih, ambientu prilagodljivih zvočniških omaric, ki po zvoku uspešno konkurirajo večjim. Z značilno tehnologijo žvočnikov in fazno skladnostjo Guru Junior reproducira neverjetne nizke tone in ob tem še vedno vzdržuje nevtralnost zvoka v razponu med 34Hz in 30kHz.

 

Recezencijo prejšnjega JUNIORja najdete na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

MYTEK DIGITAL > novi LIBERTY (mini Brooklyn Dac+)

 

Liberty DAC, mlajši brat modela Brooklyn DAC,  je Mytek-ov najnovejši PCM/MQA/DSD USB2 DAC, ki je namenjen predvajanju glasbe v visoki kvaliteti in monitoringu vseh digitalnih avdio formatov, vključno z vsemi visoko-resolucijskimi formati. Ponuja več digitalnih vhodov, digitalno upravljanje glasnosti, tako RCA in XLR avdio vhode in visoko-zmogljiv ojačevalnik za slušalke. In vse to za samo € 999,00.

 

 

Več informacij najdete na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

AUDIOQUEST > High End Show Munchen 2018

 

 

AudioQuest vas vabi na seminarje o električni filtraciji in predstavitev mobilnih izdelkov na letošnjem High End Show-u. Tam bodo razstavljeni vsi AQ kabli, izkusili pa jih boste lahko tudi na demonstracijah v številnih demo salonih sodelujočih proizvajalcev high-end elektronike in zvočnih omaric.

 

 

 

INTEK d.o.o.

Njegoševa cesta 23, 1000 Ljubljana, Slovenija

tel 01 23 22 000

www.intek-hifi.com

 

 

Ostale novice

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
Seznam vseh videov »