Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Pioneer predstavil glasbene sisteme Fayola

18.10.2017 - Napisal: trancedeejay

 

S "Fayola" glasbenimi sistemi FS-W40 in FS-W50, Pioneer uvaja dva nova ultra-moderna glasbena sistema in popolnoma nov žanr naprav, ki presegajo omejitve klasičnih običajnih avdio sistemov. Sistem omogoča fleksibilno konfiguracijo saj lahko oddaja signal v stereo signalu kot tudi surround signalu brezžično vašim zvočnikom. Za nadzor in nastavitve lahko uporabite Pioneer aplikacijo za iOS ali Android, saj boste s tem lahko uporabljali sistem v večsobnih postavitvah brez omejitve. Na voljo so vam tudi ponudniki pretočnih vsebin in zvočnih formatov.

 

 

Naj igra glasba - enostaven, intuitiven, brezžičen, po vseh sobah v vašem domu. FAYOLA serija brezžičnih glasbenih sistemov predstavlja čisto novi koncept glasbene in filmske reprodukcije. Integrirana v osebno brezžično Wi-Fi omrežje, sistem omogoča pretakanje glasbe v visoko resolucijski 24-bitni kakovosti ali nekompresiranem večkanalnem filmskem zvoku, brez potrebe po odvečnih kablih.

 

 

 

V primeru, da želite dodati nizkotonec ali pa dodaten par zvočnikov za potrebe surround zvoka pa je sistem "Fayola" mislil tudi na to. V sistemu ponujamo kot možnost dokupa tudi brezžični nizkotonec FS-SW40 ter par brezžičnega stereo sistema FS-W40. Oba sistema sta na voljo tako v črni kot v beli barvi.

 

 

 

 

Podpora pretočnim servisom Tidal, Deezerk, Spotify ter TuneIn pa naredi ta sistem še bolj privlačen tako za izkušene poslušalce kot tiste, ki se ravnokar podajajo v svet glasbe.

 

Več informacij prejmete na www.primaline.si

 

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »