Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Izbranci EISA 2017-2018 nagrad v INTEK ponudbi

05.09.2017 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

OPPO UDP-203

 

Na OPPO-v disk predvajalnik, prvega po BDP-103D, je bilo vredno čakati - OPPO UDP-203 je ozaljšan s HD Blu-ray in HDR opcijama, s čimer je pometel z vso konkurenco na področju podpiranja formatov, v prid pa mu govorijo tudi neprekosljiva kvaliteta slike (z Dolby Vision naslovi vred), nadzor nad bitno globino ter kroma vzorčenje in HDR-SDR konverzija. 
UDP-203 po zvočni plati združuje SACD/DVD-Audio talente z mrežno hi-res datotečno kompatibilnostjo, večkanalnimi analognimi izhodi in 32-bitnim AKM DAC-om. Glasbene zbirke so tako v zelo varnih rokah in podvržene čisti, sveži in precizni reprodukciji. 
Z vrhunsko kvaliteto izdelave in poenostavljenimi meniji ta neverjetni 4K debut samo še zaveže pentljo na vrhu popolnega paketa.

 

Maloprodajna cena: € 899,00

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

Pro-Ject Essential III Flexi-Range

 

 

Pro-Ject’s Flexi-Range je odličen korak višje po vinilni lestvi, ki bo zadovoljil vse okuse gramofonskih zanesenjakov, saj serija vključuje 6 modelov - od prvaka smotrnosti Essential III do do-zob-oboroženega Record Master modela (z elektronskim upravljanjem hitrosti, vgrajenim gramofonskim predojačevalnikom, analogno-digitalnim pretvornikom in USB izhodom). Na voljo je celo aptX Bluetooth model. Vsak gramofon je opremljen z odjemno dozo Ortofon OM10, vsi modeli pa so na voljo v rdeči, črni in beli visoki sijaj barvi.

 

Maloprodajna cena: od € 325,00

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

 

NAD C 338

 

NAD je že znan po močnih ojačevalnikih, ki zmorejo več, kot od njih pričakujete, a C 338 v tem pogledu sega v čisto nove dimenzije. Gre za prvi integrirani stereo ojačevalnik na svetu, ki se kiti z vgrajeno Chromecast kompatibilnostjo in streamingom vseh večjih glasbenih platform preko aplikacije. Vitki postavi navkljub, C 388 zlahka premaguje večje napore, zahvaljujoč Class D močnostni ojačevalni stopnji s 50W na kanal in vsemi vhodi, ki si jih lahko zaželite - od Bluetooth, optičnega/koaksialnega digitalnega, MM phono, do linijsko analognega. Prištejte še predojačevalnik za slušalke in dobite nespornega zmagovalca, ki udobno kraljuje v presečišču neverjetne zmogljivosti in cene. 

 

Maloprodajna cena: € 699,00.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

 

Pro-Ject Pre Box S2 Digital

 

Ta drobna škatla dokazuje, da v svetu digitalnega avdia, manj dejansko pomeni več. Dolg seznam njenih funkcij med drugim vključuje polno predojačevalno namembnost in najnovejši ESS Sabre DAC v dual mono konfiguraciji, zato se lahko spopade z vsem od DSD512 do 768kHz/32-bitnimi PCM glasbenimi mediji ter celo prepoznava in dekodira MQA datoteke. Njegovo podobo zaokrožajo pasivne komponente visoke kvalitete, integrirani ojačevalnik za slušalke in nabor digitalnih opcij filtracije. Ker zveni večji in drznejši kot narekuje njegov zunanji izgled, je Pre Box S2 Digital izreden primer ugodnega hi-fi nakupa.

 

Maloprodajna cena: € 349,00.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poletno znižanje avdio izdelkov NAD

 

V poletni ponudbi boste našli vrhunske slušalke, integrirane ojačevalnike, receiverje in aktivni zvočnik VISO 1AP (Airplay in BT). Ponudba velja do odprodaje zalog.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

Pridružite se jim na FACEBOOK-u

 

 

Na Facebooku objavljamo novice s področju avdia in videa, recenzije izdelkov, filozofska in frivolna avdiorazmišljanja ter raziskujemo različne poglede na zvok ter glasbo.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

Več informacij: http://www.intek-hifi.com/

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »