Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Pioneer predstavlja novi avdiofilski prenosni predvajalnik XDP-30R

28.05.2017 - Napisal: trancedeejay

Kot je lahko že marsikdo opazil se prebuja tudi trg kvalitetnejših prenosni predvajalnikov. Tako je tudi Pioneer predstavil kvalitetnejši prenosni predvajalnik XDP-30R, ki je v cenocnem rangu, ki naj bi bil dostopen tudi širši množici, saj v akciji stane 399 EUR, kot pravijo v podjetju Primaline, ki je zastopnik za Pioneer.

 

 

Pioneer XDP-30R je designerski dragulj, ki je bil izklesan iz celotnega kosa aluminija in opremljen z dvojnim vrhunskim digitalno analognim pretvornikom, ESS SABRE DAC "ES9018C2M" in ojačevalnikoma za slušalke SABRE "9601K". Ojačevalnika sta postavljena simetrično na vezje in ločena od napajalnega dela naprave. Tako lahko poslušamo glasbo brez motenj, ki bi jih povzročil napajalni del.

 

Notranji prostor velikosti 16GB je razširljiv z dvema SD karticama in sicer do 416GB, medtem ko bosta Wi-Fi (dualband - AC) in Bluetooth povezava poskrbela raznoliko ponudbo glasbe (podpora tudi za Tidal in TuneIn) ter povezavo široke palete pripomočkov.

 

 

XDP-30R je opremljen z 2.4" velikim kapacitivnim zaslonom občutljivim na dotik (odporen na praske), nebalansiranim 3.5mm jack vhodom z načinom line out (podpora tudi za balansirani izhod na 2,5mm konektorju), 10 steznim EQ z 6 vgrajenimi nastavitvami in 3 nastavljimi nastavitvami; trije digitalni zvočni filtri; bass ojačevalnik s petimi nivoji nizkega tona in nadzor na daljavo preko brezplačne Pioneer DuoRemote aplikacije, ki lahko nadzira predvajanje in nadzor glasnosti ter ostalih osnovnih funkcij preko vašega pametnega mobilnega telefona.

 

Več informacij o napravi na www.primaline.si

 

 

 

 

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »