Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK je postal zastopnik za NuPrime

31.08.2016 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

 

NuPrime Audio

 

NuPrime Audio, Inc je leta 2014 ob podpori OEM tovarne ustanovil Jason Lim, sicer so-kreator podjetja NuForce. Zbral je razvojno-oblikovalsko ekipo inženirjev specializiranih za načrtovanje hi-end avdio ojačevalnikov in preklopnih (switching) napajalnikov, ki se je osredotočila na iskanje načinov za izboljšanje soničnih lastnosti skozi prizmo tehnoloških inovacij ter trgu predstavil novo serijo tehnološko dovršenih avdio komponent, ki so cenovno dosegljive vsakemu ljubitelju glasbe in dobrega zvoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zgodovinski uspeh

 

Mednarodno priznanje vloženega truda je sledilo takoj leta 2015, ko se je NuPrime zapisal v High End avdio zgodovino kot prva znamka, ki je požela kar štiri nagrade Product Of The Year (Produkt leta), ki jih podeljujeta prestižni reviji The Absolute Sound in SoundStage! Network.

 

 

 

 

 

 

Neverjetno razmerje med ceno, kvaliteto in zmogljivostjo

 

NuPrime Audio ekipa se pri razvoju ozira po inovacijah v digitalnem dizajnu, ki ob ohranjanju kvalitete znižujejo stroške proizvodnega procesa in končnega uporabnika posledično ne udarijo (pre)hudo po denarnici.
S skrbno premišljeno implementacijo predojačevalnega preklopnega upora in razvojem velikega logičnega čipa so dosegli, da je tehnologija, nekoč dostopna samo v obliki ekskluzivnih predojačevalnikov visokega cenovnega razreda, postala nepogrešljiv sestavni del žepu prijaznejših Nuprime ojačevalnikov in digitalno-analognih konverterjev.
Poleg tega NuPrime ojačevalniki pri vzorčenju v razredu D (Class D) za generiranje PWM signalov (ang. Pulse Width Modulation oz. pulzno-širinska modulacija) izkoriščajo naravni pojav samooscilatorne zasnove, ki je veliko cenejša od klasičnega procesa, ki sicer temelji na uporabi dragih PMW generatorjev.

 

 

 

Štirje Produkti leta (Product of the Year) v enem samem letu

 

 

NuPrime DAC-10H ™, DAC-10 ™

 

Vrhunski DAC (digitalno analogni pretvornik), simetrični ojačevalnik za slušalke in hi-end predojačevalnik, ki se pri podajanju naravnega zvoka zanaša na vodilno tehnologijo dekodiranja PCM 384K & DSD256.
DAC-10H: MPC € 1.471,31 + 22% DDV
DAC-10: € 1.225,41 + 22% DDV 

Recenzija: TAS

 

 

 

 

 

NuPrime ST-10 ™

Referenčni simetrični močnostni ojačevalnik v LE razredu; za vse poslušalce, ki preferirajo uravnotežen zvok elektronk in moč tranzistorskih ojačevalnikov ter iščejo idealno simbiozo bogate teksture zvoka ter dinamike.
MPC € 1.307,38 + 22% DDV

Recenzija: TAS

 

 

 

 

 

 

 

NuPrime IDA-16 ™

 

NuPrime z IDA-16 premierno predstavlja popolnoma digitalen integrirani ojačevalnik z visokoresolucijskim zvokom. Ponuja 384K & DSD (2.8MHz, 5.6MHz, 11.2MHz) dekodiranje  na digitalnih in analognih vhodih ter prepričljivo naravno zveneče vgrajene  200W ojačevalnike.
MPC € 2.213,11+DDV
Recenzija: TAS

 

 

 

 

 

 

 

 

NuPrime IDA-8 ™

 

 

Brezšumno delujoč integrirani ojačevalnik IDA-8 v ojačevalnem razredu A+D, z vgrajenim DAC-om in modulom za brezžično komunikacijo, ki ponuja veliko vsebine in toplino tranzistorskega A razreda.
MPC € 815,57 + 22% DDV
Recenzija: TAS
Recenzija: SoundStage!

 

Več informacij prejmete v HI-FI Salonu Intek

 

 

 

 

 

 

 

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »