Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

16. AVDIOFILSKA DELAVNICA - AURENDER + WILSON BENESCH + REL

28.05.2016 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

Vabimo vas na 16. avdiofilsko delavnico

- slovenska premiera -AURENDER + REL

+WILSON BENESCH


v petek, 3. junija 2016 (od 14.00 – 19.00 ure) in
soboto, 4. junija 2016 (od 10.00 - 18.00 ure)
v našem salonu na Njegoševi ulici 23, Ljubljana.

 

 

 


 AURENDER > Referenčni glasbeni strežniki  

 

AURENDER je sinonim za drznost in vztrajnost na področju optimizacije zvočne kakovosti, ki najbolj pride do izraza v strokovno obdelanih prostorih (poslušalnicah). Zvok njihovega strežnika je naraven, organski in bližje »občutku« analognega kot zvok katere koli druge digitalne naprave. V zvočnih dimenzijah, življenju, razcvetu in osvetlitvi dosega ravni, ki jih običajno ne povezujemo z digitalijo.
AURENDER glasbeni strežniki so zasnovani z mislijo na partnerstvo z najboljšimi digitalno-analognimi pretvorniki; W20 je eden izmed redkih, ki podpira integracijo zunanje ure (uporablja se v snemalnih studijih), ponaša pa se tudi s statusom dvojnega ožičenja, ki z ločevanjem stereo kanala za doseganje boljše ločljivosti, predstavlja temeljno lastnost referenčnih digitalno-analognih pretvornikov. 


 AURENDER N10 - slovenska premiera 


AURENDER N10 je edini glasbeni predvajalnik, ki s podporo FPGA omogoča precizno on-the-fly pretvorbo DSD v PCM . Z uporabo 4TB (2TBx2) internega trdega diska in 240GB SSD za predvajanje predstavlja popolno rešitev tudi za še tako obsežno glasbeno knjižnico visoke ločljivosti. 

 

 

 

 

 

 

Klikni za recenzijo: STEREOPHILE

 

 

 AURENDER N100 - Slovenska premiera 

AURENDER N100H digital glasbeni predvajalnik podpira DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, ALAC, APE, AIFF, M4A in ostale popularne glasbene formate v originani resoluciji.

 

 

 

 

Klikni za recenzijo: DAR

 

 


  WILSON BENESCH   

Wilson Benesch (Made in Sheffield) nadaljuje tesno sodelovanje z znanstveniki, inženirji in oblikovalci pri razvoju in tehnološkem napredku avdio industrije. V industrijskem parku Advanced Manufacturing Park (AMP) v Sheffieldu, se, skupaj z Boeing-om in Rolls Roys-em, posvečajo nadalnjim raziskavam in razvoju tehnologije karbonskih vlaken. V želji po izpopolnjevanju umetelnosti izdelave zvočnikov in analognega dizajna sodelujejo z  Univerzo v Sheffieldu, s katero družno razvijajo napredne Wilson Benesch zvočniške enote - sinonim za dovršenost britanskega zvoka.

 

 

 


 SQUARE II > SQUARE ONE & SQUARE FIVE  


Serija Square II za WILSON BENESCH ponebi pristop k konvencionalni izvedbi lesenih kabinetov za zvočne omarice, saj posegajo po karbonu kot elementu za njihovo notranje. Z letom ta 2016 je pred nami nova serija Square II, s tehnologijo in karbonskimi zvočnimi enotami iz višjih serij.

 

 

 

 

Klikni za recenzijo: STEREOPHILE

 

 

 

 

Klikni za recenzijo: AUDIOBEAT

 

 

 REL > verjetno najboljši nizkotonski avdio sistemi  

“Naloga nizkotonskega zvočnika je, da iz glasbe izvabi tisto, kar običajni zvočniki ne morejo. Ta pristop lahko dobro deluje s kompaktnimi zvočniki, vendar pogosto še bolj zablesti z velikimi zvočniki…” - Alvin Gold Gramophone

“…bas in čelo, ki sta bila prej v svoji harmoniji samo nakazana, sedaj sijeta z vso močjo. Vendar pa prednosti segajo tudi preko basa, izboljšana je percepcija srednjih in visokih tonov, razpon tonskih nians je obsežnejši, zvočna slika je večja. - Alvin Gold Gramophone

“Nihče več ne razmišlja o basih na tak način. REL ostaja edina znamka, ki preučuje filmski zvok in sodeluje s studijskimi inženirji v izpolnjevanju obljube, ki jo daje Dolby standard. Ko enkrat poskusite s to tehniko, ne boste mogli nazaj. To vam obljubiva.” -John Hunter in Donald Brody

 

 

 


 Nova serija S - Model 212SE > slovenska premiera  

REL je predan inovativnemu izpopolnjevanju, ki temelji na dokazani zmogljivosti prejšnjih generacij. Z modelom Ti postavljajo nov standard v dotični cenovni kategoriji. Serija S združuje višji nivo zmogljivosti srednjega ranga izdelkov z enostavno uporabo in odsotnostjo konvencionalnih omejitev.
Predstavili bomo največi, najbolj zmogljiv, ... ultimativni nizkotonski zvočnik, ki je požel številne nagrade in bil zvezda CES 2016.

 

 

 

 

Klikni za recenzijo: HOME CINEMA

 


 Predstavili bomo 
 WILSON BENESH zv. omarice, AURENDER strežniki in REL nizkotonskimi sistem skupaj z: 


AUDIOCOM / OPPO multi predvajalnik
RESOLUTION AUDIO dac in predvajalnik
ELECTROCOMPANIET ojačevalniki in dac-om
AUDIOQUEST povezovalni kabli
SHUNYATA RESEARCH povezovalni in električni kabli ter električna filtracija
ISOTEK električna filtracija
STILLPOINTS & SSC antivibracijski dodatki
MUSIC TOOLS avdio omarice

 

 

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »