Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

ATC je predstavil SE (Special Edition) serijo aktivnih/pasivnih zvočnikov

17.02.2016 - Napisal: trancedeejay

 

 

Trije novi paradni “SE” modeli iz podjetja ATC Loudspeaker Technology zagotavljajo inženiring in kakovost zvoka do zadnje podrobnosti.

 

 

Podjetje ATC Loudspeaker Technology je ponosno, da lahko napove prihod nove serije Special Edition različice zvočnikov. Navoljo so v aktivni kot tudi pasivni različici in bazirajo na ATC referenčnih modelih SCM 50, SCM 100 in SCM150 monitorjev. Omejena izdaja SCM50SE, SCM100SE in SCM150SE modelov zvočnikov vsebuje t.i. “proprietary” akustične sisteme vgrajene v natančno izdelane lepo zaobljene kabinete, ki so navoljo izključno v kombinacijah furnirja iz pravega lesa.

 

 

 

 

Zasnovani in ročno grajeni v britanskem ATC proizvodnem obratu v kraju Stroud, Gloucestershire bodo novi trosistemski SE zvočniki okrepili globalni ugled podjetja ATC na podlagi brezhibnega inženiringa in zmogljivosti.

 

Zvočniški sistem je vgrajen v zaobljen večslojno laminiran kabinet z ekskluzivno barvno mešanico visoko kakovostnega furnirja iz palisandra, “burr magnolia” in češnje v visokem sijaju.

 

Stranke lahko izberejo katerikoli opcijo furnirja v okviru navedenih furnirjev. Naj navedemo še nekaj razlik dizajna SE različice zvočnikov: barvne različice – finiš – črna z rdečimi črtami, furnir s srebrnimi črtami ali črna s črnimi črtami.

 

 

SE različica ima bas reflex v ozadju, priključni terminali pa so prevlečeni z zaščitnim slojem.Tako aktivni kot pasivni zvočniki vsebujejo 3 sisitemsko konfiguracijo “proprietary” ATC driverjev, ki je zasnovana in ročno izdelana v kraju Stroud.

SCM50SE ima vgrajen 234mm (9”) SL driver, SCM 100SE uporablja 314mm SLdriver (12”) in SCM150SE uporablja 15” enoto.

 

Aktivni SE zvočniki so opremljeni z ATC-jevimi visoko zmogljivimi ojačevalniki v katerih je vgrajenih odličnih 21 tranzistorskih operacijskih ojačevalnikov na vhodu, buffer ter filtri za najnižji mogoč šum in popačenja. Ni vgrajenih integriranih vezij. Vsak močnostni sklop je izveden v klasi A/B MOSFET z močjo 350W, aktivne kretnice pa imajo vgrajen filter, da lahko zagotovijo najboljšo koherenco preko različnih regij. Paralelna zaščita pred preobremenitvijo zagotavlja, da onemogočimo opcijo, da bi se pojavil klipping. ATC-jeve zadnje dizajnirane in optimizirane kretnice omogočajo enostavno obremenitev. Zasnovane in zgrajene so na osnovi brezkompromisnega inženiring režima ATC-ja.

 

Najnovejša SE serija je zadnja v dolgi liniji t.i. “limited Edition” ATC zvočnikov, ki združuje zmagoslavno zvokovno performanso s kvalitetami luksuznega dizajna in finiša.

 

 

Več informacij lahko zasledite tukaj

 

 

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »