Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Novoletna ponudba v podjetju TechnoTOP

17.12.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

Hi-Fi komplet s 5 zvezdicami

Komplet odličnega stereo ojačevalca in para izjemnih zvočnikov

Predstavljamo Hi-Fi komplet najboljšega Onkyo ojačevalca leta 2015 v svoji kategoriji in par izjemnih zvočnikov podjetja Bowers&Wilkins. Pričaral Vam bo izjemno vzdušje in mogočen zvok le za 799€ !
Odlična cena za najboljši sistem letošnjega leta. Možna izbira barvne kombinacije.

 

Komplet za le 799 €

 

Onkyo A-9010 (črn / srebrn)

Vstopite v svet čistega Hi-Fi. Najnovejši v liniji Hi-Fi uspešnic podjetja Onkyo je cenovno ugodni integrirani stereo ojačevalec A-9010. Izredna kvaliteta zvoka postavlja ta ojačevalec v popolnoma svojo kategorijo. Z našo WRAT tehnologijo nizkega negativnega povratka ojačevalnik oživi še tako monotone in dolgočasne tone ter melodije v žive.

Tri-stopenjsko obratno Darlington vezje okrepi tok in zmanjša popačenja. Oblečen v tanko anti-resonančno ohišje in z mogočno aluminijsko prednjo funkcijsko ploščo, ojačevalec razkazuje svojo kvaliteto ter eleganco izdelave po kateri slovi podjetje Onkyo.

 

B&W 685 S2  (črn / bel)

Zvočnik B&W 685 S2 je prirejen za postavitev na stojalo in je sposoben izjemno čistega in natančnega zvoka. Idealen je za kombiniranje reprodukcije stereo zvoka in domačega kina v manjših in srednje velikih prostorih. Prirejen za pritrditev na stojalo, steno ali polico.

 Nova serija 600 je radikalno redizajnirana in nadgrajena z najsodobnejšimi avdio tehnologijami. Uporaba že preverjenih legendarnih membran narejenih iz kevlarja. Visokotonec je fizično ločen od kabineta zvočnika, kar mu daje neverjetno ostrost in možnost izvrstne disperzije zvočne slike.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Hi-Fi Stereo Omrežni Komplet

Komplet Stereo Omrežnega Recieverja In Para Izjemnih Zvočnikov

Predstavljamo Vam dva izjemna kompleta Onkyo recieverjev s parom zvočnikov podjetja Bowers&Wilkins. Sedaj lahko Vaš Stereo HiFi sistem povežete z omrežno povezavo in pretakate glasbene vsebine preko več deset tisoč internetnih radijskih postaj, glasbo iz domačega omrežja ter tudi preko tehnologije Bluetooth, AirPlay in USB ključkov ali zunanjih trdih diskov.
Upravljanje sistema kar preko aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike popelje digitalno glasbeno doživetje na povsem nov nivo! Možna izbira barvne kombinacije.
Vse to že za 999€ oziroma 899€!

 

 

Onkyo TX-8150 in B&W 685
Cena kompleta: 999€

 

 

Onkyo TX-8150 (črn / srebrn)

Podjetje Onkyo odpira Hi-Fi revolucijo. Onkyo TX-8150 ima vse, kar potrebujete od omrežnega sprejemnika. Ta precizno oblikovan stereo reciever prinaša dva kanala popolnega zvoka v svet zabave, kjer ne potrebujete napredne obdelave videa ali več-kanalnega predvajanja zvoka.

 
Zmožnost omrežne povezave sprejemnika omogoča pretok glasbe preko internetnih radio postaj ali pa kar iz osebnega računalnika ali katerekoli druge omrežne naprave.
 
S pomočjo naše mobilne aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike, lahko pretakate glasbene vsebine tudi preko Wi-Fi in Bluetooth povezave. Podpira tehnologijo AirPlay.

 

 

 

 

 

 

 

Onkyo CR-N765 in B&W 686
Cena kompleta: 899€

 


 

 

Onkyo CR-N765 (črn / srebrn)

 

Onkyo CR-N765 je omrežni reciever za Mini Hi-Fi Sistem, ki prinese živahnost v Vaš vsakdan. Doživite edinstveno glasbeno izkušnjo. Vključuje podporo zvoku visoke resolucije (high-res) in novi ojačevalnik za slušalke. Omogoča 24-bit/192kHz in 2.8MHz DSD predvajanje tudi preko omrežja.
 
 
 
 
Predvajalnik ima možnost Bluetooth povezave preko USB adapterja (UBT-1). S pomočjo omrežne povezave ali pa kar brezžičnega etherneta lahko poslušate tudi internetne radio postaje. Preko USB vmesnika lahko povežete tudi starejše različice iPod, iPhone in iPad naprav. Glasbo lahko prav tako prenesete kar iz USB ključka na katerem so naložene Vaše MP3 glasbene datoteke.
 
 
 
 
 
 
 

B&W 686 S2  (črn / bel)

 

Zvočnik B&W 686 S2 je prirejen za postavitev na stojalo in je sposoben izjemno čistega in natančnega zvoka. Z izboljšavo zvočniških enot je nova serija 600 posegla v najmanjše možno cross-over območje. Izbrane komponente količinsko manjšega števila, vendar večje kvalitete - ročno izbrane po opravljenih izčrpnih zvočnih preizkusov so pripomogle k občutnim znižanjem popačenja signala.

 

 

 

 

 

Za manjše in srednje velike prostore, kjer želite zvočnik, ki ne zavzame veliko, a še vedno napolni prostor z bogatim zvokom, je B&W 686 S2 idealna izbira. Dejstvo, da je prirejen za pritrditev na stojalo, steno ali polico, predstavlja navdušujočo izbiro. Ne glede na to, ali uživate v Hi-Fi stereu ali v domačem razvedrilu, še nikoli niste bili tako blizu zvoka kot je bil posnet.

 

 

 

Za vse informacije smo vam navoljo. Oglejte si tudi naše druge komponente - tukaj

 

tel.:  (01) 540 87 07
e-pošta:  technotop@siol.net
Naslov:  Nove Fužine 47, 1000 Ljubljana

 

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »