Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

HI-FI ADVISOR - Delite svoje Avdio izkušnje

23.11.2015 - Napisal: trancedeejay

 

HIFI ADVISOR je spletni portal, ki omogoča izkušenim audiofilom, da z ostalimi uporabniki delijo svoja mnenja o posameznih  avdio&video komponentah in obveščajo obiskovalce o določenih AV dogodkih. Tu lahko vsak lahko poda svoje mnenje ali ocene povezane z reprodukcijo glasbe, deli mnenja, išče in zbira informacije iz različnih audio  področij.
 
 
Bodite del svetovne audio scene in postanite član HIFI ADVISORJA. Vsako vaše  menjenje o audio je pomembno, kar bo dajalo težo vsem informacijam, ki se zbirajo na teh straneh.
 
 
 
 
 
 
 
Večina audio entuzijastov je imelo že veliko HIFI komponent ali sistemov. Slišali ste jih pri sebi, prijateljih, na sejmih, v trgovinah...... in zakaj ne bi teh mnenj zapisali, jih ocenili in delili z ostalimi ljubitelji dobre glasbene  reprodukcije. Včasih vam kakšen članek v audio reviji ni všeč ali imate svoje mnenje o določeni aparaturi- napišite kaj o tem.
 
 
Postopek je zelo enostaven-  za prebiranje mnenj ni potrebna registracija, za pisanje pa je to  potrebno.  Ni pomembno ali ste začetnik ali izkušen poslušalec. Vsako mnenje šteje.  Ta mnenja in ocene bodo pomagale vsakomur tako začetniku kot proizvajalcu komponent dobiti jasnejšo sliko o glasbeni reprodukciji.  Te ocene so gotovo dober začetek , da vas mogoče neka komponenta začne zanimati, ker dobite mnenje od lastnikov ali uporabnikov in ne le mnenja revij ali posameznih ocenjevalcev.
 
 
 
 
Postanite član in začnite pisati svoje ocene in mnenja- lahko tudi v svojem jeziku ali kateremkoli drugem. Tudi če vaša angleščina ni najboljša to ni pomembno- pomembno je vaše mnenje. Važno je da napišete vašo izkušnjo- dobro ali slabo.
VABLJENI.  
 
 
Več informacij prejmete na www.hifiadvisor.com
Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »